Egg Bruschetta - un mic dejun italian
Luni, 06.02.2012
Bruschette-le sunt de fapt gustarile italienilor pe care le servesc la un pahar de bere sau de vin, comparabile cu tapas-urile spaniole. Insa in marile restaurante din Italia, la micul dejun, pe langa clasicele cornuri cu espresso, vei putea comanda si un mic dejun mai deosebit: Egg Bruschetta. Iata mai jos retata!
Ingrediente (pentru doua persoane):
- 4 felii subtiri de paine integrala
- 2 catei de usturoi
- 2 rosii taiate felii
- 4 oua
- sare si piper
- putin ulei de masline
- 4 felii subtiri de paine integrala
- 2 catei de usturoi
- 2 rosii taiate felii
- 4 oua
- sare si piper
- putin ulei de masline
Mod de preparare:
- pune feliile de rosii pe un gratar incalzit mediu si lasa-le 2 minute, apoi pastreaza-le calde
- prajeste feliile de paine
- marunteste cateii de usturoi si pune-i pe feliile de paine (sau poti doar sa "ungi" feliile cu putin usturoi, pentru a da gust)
- prajeste ouale in putin ulei de masline
- fiecare felie de "garlic toast" se acopera cu o felie de rosie la gratar si se asezoneaza cu sare si piper
- se pune deasupra oul si se servste imediat
- pentru design, poti folosi si frunze de salata verde, care vor da un aspect placut sandvisurilor tale.
- daca iti doresti si carne poti sa adaugi si cate o felie de bacon prajit.
Alte subiecte care te-ar putea interesa: Croissante frantuzesti cu umplutura orientala Cum sa faci cel mai pufos piure de cartofi O cina romantica a la Jamie Oliver Subiecte de pe forum: De cate ori gatim pe saptamana? Preparate rapide Retete dietetice |
Vezi si
Ce să faci ca să nu-ți mai iasă sarmalele tari? Cele mai delicioase sarmale, după rețeta Ginei ...
Anca Marcus |
Luni, 06.02.2012
Rețete inedite de Crăciun. Cum să faci biscuiți fragezi cu dulce de leche ca la ...
Ramona Jurubita |
Luni, 06.02.2012
Vin spumant: cum îl servești și când să îl alegi
Raluca Margean |
Luni, 06.02.2012