Delicioase, savuroase, dar se termina repede! Cam asta este parerea mea despre aceste macaroane cu ciuperci! Asa ca sunt nevoita sa le prepar foarte des! Iata o reteta extraordinar de buna de macaroane cu ciuperci!
Macaroane cu ciuperci
Ingrediente:
- 350 g macaroane
- 350 g ciuperci proaspete
- 2 catei de uturoi
- ½ pahar vin alb
- 5 linguri de sos de rosii
- Ulei
- Sare
- Apa
- Patrunjel tocat
Cum prepari aceste macaroane cu ciuperci?
Fierbi pastele in apa cu sare, urmarind instructiunile de pe pachet si apoi le scurgi de apa.
Intr-o tigaie pui ulei de masline si calesti usturoiul tocat cu ciupercile feliate.
Cand s-au calit, adaugi si pastele. Amesteci putin, apoi adaugi vinul alb, sosul de rosii si patrunjelul tocat. Mai lasi 2 minute, apoi stingi focul.
Preparate rapid si foarte gustoase: Macaroane cu ciuperci
Alte articole care te-ar putea interesa:
Ce delicatesa avem azi pe masa? Penne prosciutto cu usturoi si mazare |