Sa pregatim impreuna o delicioasa supa de vitel

Sa pregatim impreuna o delicioasa supa de vitel
Alexandra Machitescu
Vineri, 07.05.2010

Cuprins

Daca vrei o supa plina de vitamine si extraordinar de gustoasa, incearca o supa de vitel cu taietei. Fie ca iti doresti o cina usoara sau un pranz delicios, aceasta supa este alegerea perfecta pe placul tuturor.

Supa de vitel - sanatate in farfurie

Supa de vitel Ingrediente necesare pentru supa de vitel:
- 350 gr carne de vitel
- un morcov
- 2 cepe
- 2 cartofi
- o telina
- o legatura de patrunjel
- sare
- o lingurita condiment de tip vegeta
- 100 gr taitei

Cum prepari supa de vitel?

Pasul 1:
Carnea de vitel, o speli bine, o tai cubulete si o pui la fiert in apa cu sare. O lasi cam 2 ore la fiert, timp in care o spumezi bine.

Pasul 2:

Cand carnea este aproape fiarta, adaugi legumele: ceapa, cartofii si telina intregi, iar morcovul rondele.

Pasul 3:
Cand legumele sunt si ele fierte, le scoti din supa, cu exeptia morcovului. Tot atunci scoti si bucatelele de carne. Acum trebuie sa pui taieteii si sa condimentezi cu sare si vegeta. Supa se mai fierbe cam 10 minute. La sfarsit adaugi patrunjel tocat.

Supa de vitel

Supa de vitel se serveste calda. Legumele se pot servi separat, cu bucatelele de carne. Totusi, mie imi place sa adaug cateva cubulete de carne in fiecare farfurie pentru ca astfel supa devine mai satioasa.

 Alte retete care te-ar putea interesa:

Pregateste o ciorba taraneasca de vacuta

Nimic mai gustos: Ciorba de fasole cu afumatura

Prepara un bors moldovenesc ca la el acasa!

Vezi si
Cum faci cel mai bun păstrăv la grătar
Cum faci cel mai bun păstrăv la grătar
Andreea Baluteanu | Vineri, 07.05.2010
Articolul urmator »
7 rețete cu varză de Bruxelles pe care să le încerci
7 rețete cu varză de Bruxelles pe care să le încerci
Raluca Margean | Duminică, 17.11.2024
Incepe quiz
Sunteti meniti sa ramaneti impreuna?
Sunteti meniti sa ramaneti impreuna?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1.8 (5)
Alte subiecte care te-ar putea interesa
Mâncarea japoneza: principii și beneficii
Raluca Margean | Sâmbătă, 30.11.2024
Macrou la cuptor cu lămâie: cea mai bună rețetă
Raluca Margean | Duminică, 08.12.2024
Maioneză la blender: cea mai rapidă rețetă
Raluca Margean | Luni, 24.06.2024
erina (anonim)
30 octombrie 2012 09:09

Ok. Am trecut peste faptul ca ar fi cu muuult mai sanatoasa fara vegeta aia dar, peste poza aia cu farfuria de ramen din bucataria asiatica , nu pot sa trec. Ce-are s..la cu prefectura?Sau e ceva de genul: hai sa aruncam si noi acolo o poza cu ceva carne care pare de vita, niste chestii care seamana a taitei, ca...ce mai conteaza? Tot fiertura de vaca cu fainoase e, pai nu?

Ne găsești pe