Branza topita - Informatii nutritionale

Alexandra Popa

Vezi dezavantajele consumului de branza topita. Afla informatii nutritionale ale branzei topite.


Informatii nutritionale pentru 100 de grame de branza topita.

- 229 kcal.
- Grasimi: 13.5 grame.
- Carbohidrati: 3.8 grame.
- Proteine: 14.2 grame.

Ce vitamine si minerale contine branza topita?

- Vitamine: retinol, riboflavina, niacina si piridoxina.
- Minerale: calciu, fosfor si sodiu.

branza topita

Care sunt dezavantajele consumului de branza topita?

- Compusii branzei  topite disperseaza proteinele.
- Sarurile de topire determina cresterea capacitatii cazeinei de a retine apa.
- Sarurile de topire sechestreaza ionii de calciu din masa de branza.
- Are loc o scadere drastica a biodisponibilitatii calciului, care nu mai poate fi asimilat si depus in masa minerala a oaselor.

Articolul urmator De ce să mănânci același mic dejun în fiecare zi poate fi bine pentru tine

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.