Metoda prin care o femeie a reușit să slăbească 45 de kilograme

Ionelia Olteanu

Pierderea kilogramelor în plus este un proces pe cât de complex, pe atât de obositor, tocmai de aceea fiecare femeie caută cele mai inedite metode prin care să ajungă la rezultatele dorite cât mai repede și fără prea mare efort. Cu toate acestea, după o perioadă îndelungată de diete și alte tratamente, nu se ajunge întotdeauna la un final așteptat.

Deși ne este greu să credem, schimbarea pornește din noi. Acțiunile noastre, dar și deciziile pe care le luăm pot influența foarte mult stilul de viață. De aici pornește și determinarea pentru a începe lupta cu greutatea. De cele mai multe ori poate fi mult mai simplu decât ne-am putea imagina, mai ales când descoperim povești de viață care să ne inspire. Află mai multe despre noua noastră sursă de inspirație, în rândurile de mai jos!

slabire

Iată care este metoda prin care o femeie a reușit să slăbească 45 de kilograme!

După ce vei afla cum i s-a schimbat viața lui Brittany Williams după ce soțul ei i-a făcut un cadou, atunci îți vei da seama că orice este posibil. Această femeie era fericită alături de soțul și copilul ei, dar era un lucru care o nemulțumea, și anume greutatea ridicată. A fost însă nevoie de o singură modificare a stilului de alimentație pentru ca neajunsul să devină istorie!

Atunci când Brittany a primit de la soțul ei un gadget pentru gătit, a fost prea intimidată pentru a-l deschide. Chiar dacă și l-a dorit dintotdeauna, nu știa cum să îl folosească. “Fiind deja o mamă ocupată care nu mai avea timp de nimic altceva, m-am simțit puțin copleșită. Nu mă simțeam deloc confortabil cu gândul că trebuie să învăț să folosesc ceva”, mărturisește ea.

femeia care a slabit

Foto: Instagram @instantloss

A trecut ceva timp până să descopere secretul de care nu s-a mai dezlipit. Este vorba despre gătitul sub presiune. A început cu prepararea unui orez brun, iar rezultatul a surprins-o cum nu s-ar fi așteptat. În mai puțin de un an a pierdut 45 de kilograme datorită faptului că a renunțat la mesele servite în oraș și a gătit acasă.

Descoperind această metodă, Brittany și-a deschis un blog cu rețete sănătoase și sfaturi care să ajute și alte femei să slăbească. Aceasta scrie periodic despre ce a însemnat până la un moment dat pentru ea mâncarea de tip fast food și cum se baza pe ea pentru a trece peste anumite momente. “Mâncam atunci când eram emoționată, mâncam atunci când eram plictisită, când mă uitam la televizor, tot timpul. Practic, mâncarea ajunsese să mă controleze”, povestește ea.

slabire

Foto: Instagram @instantloss

În ianuarie 2017, femeia și-a propus că este timpul să renunțe la orice mâncare nesănătoasă și să se bazeze numai pe gătitul sub presiune. Ea și-a stabilit un plan pe care să îl urmeze și care presupunea prepararea cinei acasă timp de un an. Pe lângă alte avantaje, această metodă a ajutat-o să economisească timp și bani. În serile în care ajungea târziu acasă, în mod normal ar fi băgat la cuptor o pizza congelată, pe care o mânca alături de soțul ei. Acum, se bazează foarte mult pe tehnica gătitului sub presiune, care presupune pregătirea rapidă și sănătoasă a cinei.

“Mă bucur să spun că soțul meu nu mi-a mai adus cina acasă în acest an. Am gătit în confortul propriului cămin, în fiecare seară, cu excepția unor ocazii speciale sau excursii”, spune Brittany. Ea recunoaște că, la început, a fost o muncă grea până să se obișnuiască, dar după o lună sau două, gătitul la domiciliu a devenit noua ei pasiune. Acum, Brittany urmează o dietă bazată pe cereale, legume, carne, ouă, făină de cocos, avocado și migdale. “Este simplu. Orice dă pământul și este neprelucrat, poate fi mâncat.” De asemenea, își planifică în detaliu mesele și cumpărăturile la începutul săptămânii, utilizând un blender pentru a face smoothie-uri, dressing-uri pentu salate și altele.

diferente

Foto: Instagram @instantloss

Toate aceste schimbări au ajutat-o să slăbească mai mult de 45 de kilograme, iar ea se simte mai bine ca oricând. Recomandă tuturor femeilor să aibă grijă la ceea ce mănâncă și, mai ales, la cum mănâncă. Tu ce părere ai despre povestea ei?

Surse foto: iStock/ Instagram

Articolul urmator Opt alimente nesănătoase care sunt, de fapt, bune pentru tine

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.