Cea mai periculoasă pâine

Chiar dacă încercăm pe cât posibil să renunţăm la produsele de panificaţie bogate în gluten, nu ne putem abţine de la un sandvici săţios sau de la burgerii delicioşi care ne încântă papilele gustative cu cele mai apetisante arome. De obicei, aceste delicii culinare sunt pregătite cu pâine albă, considerată de cercetătorii britanici şi de medicii nutriţionişti drept cea mai periculoasă pâine.
Pâinea albă, din grâu integral, conţine o cantitate mare de gluten, ingredient care cauzează intoleranţă digestivă, afecțiune care se manifestă prin dureri abdominale, balonare, constipaţie şi o senzaţie acută de oboseală. De asemenea, pâinea albă este bogată în amidon, pe care organismul îl transformă în zahăr şi grăsimi.
În galeria de mai sus vei descoperi care sunt tipurile de pâine albă de care ar trebui să te fereşti!


