Sucul din două ingrediente care topeşte grăsimea

Sucul din două ingrediente care topeşte grăsimea

Ionelia Olteanu

Dimineaţa este momentul perfect în care fiecare îşi setează anumite obiective pe care să le ducă la îndeplinire în ziua respectivă. Mai mult, perioada verii este ofertantă pentru cele care îşi doresc să slăbească fără să apeleze la metode stricte.

Care este cel mai bun mod de a începe ziua, dacă nu cu ceva ce te ajută să scazi din kilogramele în plus? Ai nevoie doar de două ingrediente şi o mare dorinţă de a accepta că fiecare dimineaţă reprezintă o provocare pentru a pierde în greutate.

suc de citrice

Sugestia noastră pentru ritualul de dimineaţă este o combinaţie de ingrediente proaspete, alcătuite din fructe citrice.

Citricele sunt printre cele mai benefice fructe pentru reducerea în mod rapid a greutăţii. Acestea reprezintă o sursă bogată de vitamina C, care accelerează metabolismul şi îmbunătăţeşte procesul de topire a grăsimilor corporale.

Ceea ce trebuie să ştii despre citrice este că au capacitatea de a susține tranzitul intestinal şi de a menţine o digestie sănătoasă. Aceşti doi factori sunt esenţiali pentru orice program de succes care prevede pierderea în greutate.

Este foarte important ca persoanele supraponderale să includă în dieta lor suficientă vitamina C, pentru a scăpa de kilogramele în exces într-un mod complet natural. Vitamina C este, de asemenea recomandată pentru planul de menţinere a unei greutăţi normale. Combinată cu exerciţiile fizice, aceasta poate face minuni pentru sănătate.

Ai nevoie doar de un minut pentru prepararea băuturii care te va trezi imediat, te va ajuta să te concentrezi pe parcursul întregii zile, îţi va da energie şi te va susține în planul de a pierde din greutate. Pentru acest suc nu îți trebuie decât două fructe de grapefruit şi o lămâie.

Stoarce fructele pentru a obţine sucul, adaugă puţină apă, amestecă bine şi ai obţinut licoarea magică de dimineaţă, numai bună de consumat imediat. Energie la pahar și promisiunea unei siluete suple, superbe!

Poţi să încerci acest truc pentru a te simţi mai bine în propriul corp şi pentru a te menţine în formă pe parcursul întregii zile! Sucul din două ingrediente, care topește grăsimea, este un vis pentru silueta armonioasă!

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Câtă carne este, de fapt, recomandat să consumi într-o săptămână, conform Mihaelei Bilic
Câtă carne este, de fapt, recomandat să consumi într-o săptămână, conform Mihaelei Bilic
Ce bărbat îți va rupe inima în două?
Incepe quiz
Ce bărbat îți va rupe inima în două?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.8 (14)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.