Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

8 trăsături fizice considerate defecte în trecut și care astăzi te fac sexy

Cristina Gherghina
Părul deschis la culoare

Părul deschis la culoare 

În trecut, părul de culoarea grâului era considerat plictisitor, iar femeile care aveau un astfel de păr obișnuiau să-l vopsească într-o nuanță de blond mai strălucitoare. Astăzi însă, cu cât arăți mai natural, cu atât mai bine, motiv pentru care această culoare a părului este populară din nou. De exemplu, părul lui Jennifer Lopez este acum în această culoare. În plus, această culoare acceptă scoate în evidență alte caracteristici faciale, ceea ce face ca modificările legate de vârstă să nu fie la fel de vizibile.

Se știe faptul că femeile întotdeauna sunt preocupate de aspectul lor fizic, însă chiar dacă Mama Natură ne-a înzestrat cu cele mai frumoase trăsături, cumva reușim să găsim defecte și am face orice să scăpăm de ele. Standardele frumuseții din trecut auu avut un impact major asupra noastră, însă acum nu trebuie să ne mai facem griji. 

În prezent nu mai există un standard universal după care să ne ghidăm, accentul fiind pus pe ideea că fiecare femeie este frumoasă în felul său unic. 

Dacă înainte ne făceam griji ppentru fiecare fir de păr alb nou apărul, pentru fiecare pistrui sau pentru fiecare kilogram luat în plus, astăzi trebuie să învățăm să trăim cu aceste "defecte" pentru că, în realitate, ne oferă aceea frumusețe aparte de care fiecare femeie are nevoie. 

Descoperă în GALERIA FOTO care sunt cele 8 trăsături care înainte erau considerate defecte, însă care acum te fac incredibil de sexy!

Surse foto: Istock; Imgur; Instagram

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!