Horoscop
Înapoi la

4 zodii care trebuie să încetinească ritmul în august 2022, ca să nu regrete mai târziu

4 zodii care trebuie să încetinească ritmul în august 2022, ca să nu regrete mai târziu

Ramona Jurubita

Productivitatea este ținta oricărui om care muncește din greu în fiecare zi, așa că mulți se ambiționează și încearcă să obțină rezultate impresionante. Unii uită că viața este formată și din alte elemente, concentrându-se să dea tot ce au la locul de muncă. Aceștia sunt oamenii care se plâng la bătrânețe că nu s-au bucurat suficient de prezența celor dragi și care încep să regrete că nu s-au axat și pe viața personală.

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Ca să nu existe prea multe astfel de cazuri, zodiile care exagerează cu munca ar trebui să își dea seama unde greșesc și când este momentul să se oprească. Nu spune nimeni să nu fii dedicat/ă în ceea ce faci, doar să nu renunți la orice de dragul de a avea succes profesional.

Pentru că astrele știu cel mai bine cum este fiecare dintre noi, au putut să identifice ușor nativii care ar trebui să încetinească ritmul în august 2022. Iată despre cine este vorba:

Ilustrație cu o fetiță care aleargă pe tabla de șah printre piese.

Berbec
O să îți fie greu să iei o pauză, având în vedere că simți neliniște de fiecare dată când iei piciorul de pe pedala de accelerație. Dar în timp, vei observa că te simți mult mai bine dacă nu îți pui atâtea activități pe lista cu lucruri de făcut într-o singură zi. Te-ai obișnuit să trăiești în stres, dar trebuie să te relaxezi, să respiri și să îți stabilești prioritățile. Nu te mai strădui atât de tare să faci și ceea ce poți lăsa pe a doua zi. Ai mare nevoie de o schimbare, iar mintea îți va mulțumi pentru asta, fiindcă tânjește atât de mult după o pauză.

Gemeni
Ești mereu în mișcare pentru că ai vise mărețe și speri să le îndeplinești cât mai repede. Vrei să fii cel/cea mai bun/ă în toate, așa că nu te dai bătut/ă în nicio situație. Chiar și când nu ai toate datele problemei, depui eforturi majore pentru a o rezolva. Crezi că este în regulă să te suprasoliciți și când vine vorba de lucrurile care nu depind de tine? Gândește-te că va dura mai mult să îndeplinești orice sarcină dacă ești epuizat/ă. Graba îți va strica treaba, tocmai pentru că nu te poți concentra. Nu mai crede că ești de fier și că poți rezolva orice, lasă unele chestiuni și în seama altor persoane. În luna august ai nevoie de relaxare ca să îți încarci bateriile pentru următoarea perioadă.

Leu
Ai prea multă energie și fiindcă nu știi cum să o consumi, tinzi să te implici în mai multe activități în același timp. E normal să obosești, iar apoi să observi că nu termini tot ce ți-ai propus în intervalul stabilit. Ești om și ai dreptul să te odihnești, mai ales când obiectivele sunt mari și numeroase. Termină ce ai început, dar nu îți mai face alte planuri, cel puțin pentru moment. Ia-ți o lună de pauză, astfel încât să îți pui ordine în gânduri și să vezi câte lucruri mărețe ai realizat până acum. Nu trebuie să te simți leneș/ă dacă îți iei câteva zile doar pentru tine.

Scorpion
Nu suporți jumătățile de măsură și din acest motiv te implici cu toată ființa în orice ai de făcut. Chiar dacă este vorba de activități solicitante sau de lucruri mărunte, ești acolo și termini totul în cel mai scurt interval. Ei bine, ar trebui să înveți să privești în jur cu mai multă lejeritate, fără să te mai stresezi pentru nimicurile care te înconjoară. Nu trebuie să te lași copleșit/ă de responsabilități, ci doar să faci esențialul pentru fiecare zi. Nu este deloc sănătos ritmul alert în care lucrezi și săritul peste orele de somn sau peste mesele zilnice. Corpul tău este important, așa că trebuie să ai grijă de el. Ocupă-te de acest aspect în august!

Dacă te-ai regăsit în lista de mai sus, ar trebui să te gândești serios la schimbarea de care ai mare nevoie în viața ta. Nu este în regulă să îți pui sănătatea în pericol din cauza unor ambiții și nici să uiți de tine. Fii mai atent/ă la alegerile pe care le faci, deciziile pe care le iei și proiectele în care te implici. Doar așa vei reuși să te simți bine și să lucrezi bine, ambele în același timp.

Citește și: 4 zodii care au nevoie ca partenerul lor să aibă încredere în ele

Surse foto: iStock

Surse articol: CollectiveNylonYourtango

Articolul urmator
Zodiile care au cele mai frumoase suflete
Zodiile care au cele mai frumoase suflete
Află ce trebuie să faci ca oamenii să te placă și mai mult
Incepe quiz
Află ce trebuie să faci ca oamenii să te placă și mai mult

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.