Horoscop
Înapoi la

Blestem sau mâna destinului? 3 zodii care vor avea parte de foarte multe despărțiri de-a lungul vieții

Alida Enache

Despărțirile sunt dureroase, fără doar și poate! Este foarte greu să le gestionăm și să le depășim ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Ce-i drept, cu greu poți șterge amintirea unei persoane care cândva a făcut parte din viața ta și alături de care ai trăit momente intense. Despărțirile devin chiar mai dureroase atunci când ele sunt chiar mai numeroase. Până la urmă, care e rostul relațiilor dacă ajungem constant la despărțiri? Cu siguranță că ceva, undeva, nu funcționează așa cum trebuie și asta ne determină să ajungem în acest punct.

Ei bine, dacă și tu ai parte de mult despărțiri și dacă ți-ai pierdut speranța de a avea o relație stabilă și de lungă durată, atunci ar trebui să iei în calcul acest lucru: zodia ta poate fi de "vină". Da, așa este! Există anumite zodii care sunt mai predispuse ca altele să experimenteze foarte multe despărțiri pe parcursul vieții lor tocmai din cauza trăsăturilor lor de caracter foarte puternice. Dacă te întrebi care sunt acele zodii și dacă tu faci parte din ele, ei bine, te invităm să afli din rândurile de mai jos răspunsul acestor întrebări!

Ilustrație cu două femei care plâng

3 zodii care vor avea parte de foarte multe despărțiri de-a lungul vieții

Taur

Sensibil, senzual, blând și cu suflet mare... Da, despre tine vorbeam, Taurule! Tu ești mereu atât de preocupat/ă de a face relația să funcționeze cât mai bine, încât uiți să mai ții cont și de părerile partenerului/partenerei tale. Tu ai proiectat deja în mintea ta o relație perfectă și atunci când ești într-o relație faci tot posibilul pentru a face ca lucrurile să fie exact așa cum ți-ai dorit tu! Ei bine, nu-ți mai pierde timpul încercând să modelezi orice relație după propriul plac, ci încearcă să fii mai atent/ă la nevoile persoanei de lângă tine. Altfel riști să rămâi fără partener/ă de foarte multe ori...

Taurul este un familist convins care nu se abate niciodată de la valorile sale. Odată ce s-a atașat de cineva, nativul/ nativa zodiei Taur va face orice îi stă în putință pentru a ține acea persoană aproape. Investește foarte mult timp și resurse într-o relație și este în stare să facă absolut orice doar pentru a se asigura că partenerul/partenera sa este fericit/ă. Pentru zodia Taur dragostea contează mai mult decât orice și va face din partenerul său o prioritate.

Taurului nu-i plac schimbările bruște deoarece el pune foarte mult preț pe persistență și pe continuitate. Pentru a-și ține partenerul/partenera aproape cât mai mult timp, această zodie va investi în relațiile sale toată pasiunea, loialitatea și energia cu care a fost înzestrată. Pentru un Taur despărțirile au o foarte mare însemnătate și îi pot frânge inima în mii și mii de bucățele. El nu poate accepta că relația a luat sfârșit chiar dacă lucrurile mergeau foarte rău și el suferea. Chiar și așa, el va evita drama și va încerca să depășească despărțirea în liniște și pace.

Află care sunt Suferințele zodiei Taur

Gemeni

Tu ești chiar cea mai duală zodie, așa că nici nu este de mirare că ai parte de foarte mult despărțiri pe parcursul timpului! Pur și simplu te plictisești foarte repede de relațiile tale pentru că convingerile tale se schimbă constant. În secunda asta vrei ceva, iar în următoarea total altceva. Nici tu nu mai știi! Ei bine, până la urmă, acesta este farmecul tău. Cu siguranță că atunci când vei găsi o persoană destul de interesantă sau de duală ca tine vei încerca să-ți dai interesul și să faci ca acea relație să dureze.

Gemenii au întotdeauna nevoie de noi aventuri și, tocmai din acest motiv, ei caută constant o nouă persoană cu care să pornească la drum. Când ajung să cunoască mai bine acea persoană care li se părea interesantă, consideră că nu mai au nimic de văzut și-și văd mai departe de drumul lor. Nativii/nativele acestei zodii au nevoie de partenere/parteneri care să le stârnească curiozitatea constant. Doar o persoană extrem de inteligență cu o personalitate foarte complexă va reuși să-i fure cu adevărat inima unui Geamăn. Ei bine, până atunci, Geamul va continua să zboare din floare în floare pentru că acesta îi este felul.

Vezi și care sunt acele Lucruri pe care numai zodia Gemeni le înțelege

Săgetător

Tu, Săgetătorule, ai un suflet de aur și cu greu poți depăși o despărțire! Dacă cineva ți-a frânt inima, probabil că vei suferi din acest motiv toată viața. Nu-ți place singurătatea și, tocmai din acest motiv, ai tendința de a începe o nouă relație de fiecare dată când o alta se încheie. Nu-ți oferi timpul necesar de a te vindeca și de a înțelege care au fost acele motive care au dus la destrămarea relației, așa că vei repeta aceleași greșeli la nesfârșit. Nu e de mirare că ai parte de foarte multe despărțiri!

Relațiile tale sunt destul de superficiale deoarece nu reușești să te deschizi complet în fașa partenerului/partenerei. Odată ce ți-a fost frântă inima, nu mai reușești să te recuperezi și preferi să fii mult mai distant/ă în noua relație tocmai pentru a nu ți se frânge inima din nou. Ei bine, dacă ți-ai oferi puțin timp pentru a-ți pune gândurile în ordine, cu siguranță că ai putea avea și relații mai sănătoase și... mai puține despărțiri!

Vezi și Săgetătorul, dezbrăcat de secrete. Tot ce trebuie să știi despre el, dar nu o să-ți zică

Acestea au fost cele 3 zodii care au parte de foarte multe despărțiri pe parcursul vieții. Tu ce crezi? Te-ai regăsit în aceste rânduri?

Surse articol: Zodiacshine, Allure, Cosmopolitan

Surse foto: iStock

Articolul urmator Zodii de aer: ce semne fac parte din această categorie și ce trebui să știi despre ele

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.