Horoscop
Înapoi la

Ce trebuie să nu mai faci în relații, în funcție de luna ta de naștere

Ramona Jurubita

Se spune că în dragoste și în război e permis orice, dar este o figură de stil folosită adesea în basme sau în alte opere literare. În viață, lucrurile nu stau chiar așa, căci oamenii au limite și nu tolerează orice greșeală venită din partea iubitului/ei. Oricât de liber/ă te-ai simți în preajma jumătății tale, trebuie să știi că acest sentiment nu îți dă dreptul să te comporți necuviincios.

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Cu siguranță, există anumite greșeli pe care le faci și tu, chiar dacă nu îți dai seama. Poți să le identifici ușor, în funcție de luna în care te-ai născut, pentru că tabloul astral din momentul nașterii cuiva definește și personalitatea acelui individ. S-ar putea să fii prea reținut/ă, prea vulcanic/ă, să ai așteptări prea mari, să nu dai dovadă de implicare sau să distorsionezi adevărul. Sunt multe fapte pe care le comiți și care ar putea să îți supere sufletul pereche. Dar totul se poate rezolva dacă îți dorești armonie în cuplu și dacă vrei ca totul să funcționeze perfect.

Ce nu trebuie să mai faci în relații, în funcție de luna în care ai venit pe lume

Ianuarie – Capricorn/Vărsător
Nu te mai aștepta ca alții să își arate iubirea așa cum o faci tu. Oamenii sunt diferiți și nu se pot exprima la fel. Fiecare are propriul stil de a transmite ceea ce simte și trebuie să accepți această idee. În cele din urmă, vei vedea că există persoane care iubesc mai profund decât tine.

Februarie – Vărsător/Pești
Nu te mai agăța de o relație care nu are niciun viitor. Dacă vezi că omul de lângă tine este indiferent și nu depune eforturi pentru buna funcționare a relației, nu are rost să muncești pentru amândoi. Când dragostea nu este reciprocă, implicarea dintr-o singură parte nu este suficientă. Amintește-ți în fiecare zi că unul singur nu poate iubi pentru doi!

Femeie supărată pe partenerul ei care vorbește la telefon și o ignoră, în timp ce stau la aceeași masă.

Descoperă: 6 semne care arată că nu este dragoste ce simți acum, ci un atașament toxic, care-ți va distruge inima

Martie – Pești/Berbec
Este complet greșit să ieși la întâlniri doar pentru că te-ai plictisit să fii singur/ă. Nu simți că ai găsit persoana potrivită? Atunci nu îi da speranțe false! Trebuie să te apropii de cineva doar când te simți cu adevărat atras/ă de el/ea.

Aprilie – Berbec/Taur
Nu te mai îndrăgosti de potențialul oamenilor, ci de ceea ce sunt ei în momentul prezent. Dacă te gândești că se vor schimba în bine și acesta este singurul motiv pentru care rămâi în relație, lucrurile se vor termina prost. Totul este atât de simplu: îți place sau nu de persoana respectivă.

Mai – Taur/Gemeni
Încetează să mai compari fiecare partener/ă cu fostul/a! Toți suntem unici în felul nostru și nu o să găsești niciodată pe cineva care să îi semene perfect. În plus, omul de lângă tine se va simți prost când va observa că îl compari permanent cu altcineva.

Iunie – Gemeni/Rac
Nu te mai aștepta să simți în fiecare zi emoții puternice și fluturi în stomac. O relație este întreținută și de alte elemente mult mai importante. Atracția fizică de moment și fiorii trecători nu sunt totul. Axează-te pe respect, înțelegere, gesturi frumoase și pline de iubire.

Iulie – Rac/Leu
Te-ai întrebat vreodată de ce nu există comunicare între tine și partener/ă? Ei bine, totul pleacă de la greșelile tale. Ar trebui să îi dezvălui întotdeauna ce simți și să îl/o lași să te ajute când ți-e greu. Nu îi mai spune „sunt bine” când adevărul este altul.

August – Leu/Fecioară
Nu te mai aștepta să găsești perfecțiunea! Te-ai uitat în oglindă înainte să îți faci așteptări atât de mari cu privire la altcineva? Nici măcar tu nu ești perfect/ă, așa că fii mai blând/ă cu oamenii care vor să intre într-o relație cu tine.

Septembrie – Fecioară/Balanță
Nu mai încerca să îți salvezi întotdeauna jumătatea din problemele în care intră. Rolul tău este să îl/o iubești pe cel/cea de lângă tine și să îi fii sprijin în momentele grele, dar nimic mai mult. De ce insiști să faci treaba în locul său și să te pui în pericol? Relația de cuplu diferă de cea părinte-copil.

Octombrie – Balanță/Scorpion
Uneori, tinzi să renunți prea ușor la o conexiune, fiindcă simți că nu este așa puternică precum ți-ai imaginat. Dar te-ai gândit vreodată că iubirea crește odată cu timpul? Nu te mai îndepărta atât de brusc de persoanele care încep să țină la tine și să îți arate acest lucru prin gesturi mici.

Noiembrie – Scorpion/Săgetător
Nu te mai gândi că toți oamenii au o parte întunecată și că sunt gata mereu să îți facă rău. Trebuie să pleci întotdeauna de la premisa de nevinovăție și să realizezi că nu toți sunt la fel. Dacă te-a rănit cineva, nu înseamnă că vei suferi de fiecare dată. Ai curajul de a-ți da o nouă șansă!

Decembrie – Săgetător/Capricorn
Este greșit să te prefaci tot timpul că nu ai sentimente. Poate vrei să îți ferești inima de suferință, dar nu ai ales cea mai bună metodă. Încearcă să renunți la acest obicei greșit și să îți deschizi sufletul. Cum altfel să găsești pe cineva care să te completeze?

În cazul în care nu ai stat foarte bine în plan amoros până acum, s-ar putea să fi repetat aceste greșeli care ți-au adus despărțirea. Dacă pui în aplicare sfaturile de mai sus, ai mari șanse să trăiești o poveste de iubire cum rar ți-a fost dat să vezi.

Citește și: O persoană iubește atât cât este dispusă să ofere și pentru tine

Surse foto: UnsplashFreepik

Surse articol: CollectiveCosmopolitanHerway

Articolul urmator Bărbatul Leu în pat - tot ce trebuie să știi despre cel mai fierbinte aspect din viața lui

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.