Horoscop
Înapoi la

Cele mai mari preconcepții despre zodii. Cum ești etichetat greșit, în funcție de poziția ta pe cercul zodiacal

Cele mai mari preconcepții despre zodii. Cum ești etichetat greșit, în funcție de poziția ta pe cercul zodiacal

Ramona Jurubita

Oricât de comunicativ/ă și de deschisă ar fi o persoană, tot nu îi poate mulțumi pe toți cei din jur. Unii își vor forma păreri eronate de la prima întâlnire, pe care le vor „da mai departe”, convingându-i și pe alții că persoana respectivă are anumite defecte, chiar dacă nu este cazul.

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Preconcepțiile au existat de când lumea și Pământul și continuă să-i rănească pe cei direct vizați. Nicio zodie nu a scăpat de analiza dură a celor care se grăbesc să pună etichete, așa că fiecare semn de pe cercul zodiacal are cel puțin o „calitate negativă” pe lista trăsăturilor, chiar dacă ea nu există în realitate.

Indiferent de perioada în care te-ai născut, va trebui să înveți să ignori părerile care nu te definesc. Cum o poți face? Înainte de orice, trebuie să afli care sunt preconcepțiile despre zodia ta și apoi să găsești argumente care să le contracareze. Hai să descoperim împreună ce se crede greșit despre tine și cum de au ajuns unele persoane la o asemenea concluzie!

Care sunt cele mai mari preconcepții despre fiecare zodie în parte

Berbec - Unii oameni cred că îți lipsește autocontrolul
Ai un temperament vulcanic, asta este clar, iar persoanele care te văd pentru prima dată vor crede că nu ai deloc puterea de a te stăpâni. Tu știi că adevărul este altul, iar apropiații îți cunosc și latura sensibilă, așa că nu ai de ce să îți faci griji. Ești ca un foc de paie, care se aprinde repede și arde la fel de repede, ceea ce înseamnă că episoadele pline de tensiune sunt extrem de scurte. După ce îți dai seama că ai greșit, îți stăpânești imediat pornirile.

Taur - Se spune despre tine că ești leneș/ă
Deși petreci mult timp în pat sau pe canapea, nu înseamnă neapărat că ești leneș/ă, ci doar că ești conștient/ă că ai nevoie de odihnă. Știi că bateriile descărcate aduc numai probleme, așa că trebuie să îți iei energia de undeva, astfel încât să poți duce treburile pe care le ai la bun sfârșit. Încăpățânarea de care dai dovadă nu îți va permite niciodată să îți pierzi motivația. Cine stă aproape de tine poate observa aceste detalii importante. Nu băga în seamă răutățile altora!

Gemeni - Mulți au impresia că ești „cu două fețe” și superficial/ă
Ai foarte multe calități care nu au legătură între ele, ceea ce înseamnă că deții cunoștințe variate și că te poți mula întotdeauna pe situație. Personalitatea ta cameleonică îi sperie pe aceia care te privesc de la distanță, făcându-i să creadă că ai mai multe fețe. Adevărul însă este altul! Îți place să trăiești experiențe diverse și te încântă ideea de a te pune în pielea mai multor „personaje”.

Rac - Anumite persoane te consideră slab/ă
Ești unul dintre cele mai sensibile semne din zodiac, iar mulți percep acest fapt ca pe o slăbiciune, tocmai pentru că nu privesc lucrurile dintr-o altă perspectivă. Dacă analizezi comportamentul tău din alt unghi, poți sesiza că, de fapt, ești extrem de puternic/ă, fiindcă ai curajul de a-ți asuma ce simți, de a face sacrificii pentru alții și de a lupta pentru iubire. Nu-i așa că nu te afectează părerile altora, fiindcă știi că nu reflectă realitatea pe care o trăiești?

Persoană inadapdată, dată afară din grupul în care aparține

Tot ce trebuie să știi despre Leuviah, îngerul păzitor al nativilor născuți în zodia Rac

Leu - Unii cred că ești egoist/ă
Există oameni care te consideră egoist/ă din cauza dorinței tale de a fi mereu în lumina reflectoarelor. Aceștia au impresia că ai fi în stare să „calci pe cadavre” pentru a ajunge acolo unde îți dorești. Dar ei nu știu că binele celor dragi este foarte important pentru tine și că ai fi capabil/ă să renunți la orice pentru a-i vedea fericiți. Uneori, celebritatea spre care aspiri te poate face să pari mai dur/ă decât ești.

Fecioară - Există zvonuri potrivit cărora nu știi să te distrezi
Dorința ta de a atinge perfecțiunea îți poate sabota relațiile cu oamenii din jur. Cine nu te cunoaște poate crede că îți dedici fiecare secundă muncii și că uiți să te bucuri de viață. Adevărul este că ai și multe momente în care te poți detașa de obiectivele mărețe, doar că nu îți place să faci publică fericirea pe care o trăiești. Atitudinea ta sobră din contextele oficiale te face să pari lipsit/ă de poftă de viață.

Balanță - Se spune despre tine că ești superficial/ă
Întotdeauna înclini balanța spre alegerea care ți se pare favorabilă și nu îți este frică să te răzgândești când realizezi că altă cale ți-ar aduce mai multe beneficii. Mulți nu știu că în spatele acestei perpetue oscilări se află, de fapt, lipsa încrederii în sine, care te macină. Aceștia presupun că ești superficial/ă și că „te schimbi după cum bate vântul”, doar pentru că îți place să te joci cu nervii lor.

Scorpion - Cine nu te cunoaște are impresia că nu ai deloc încredere în tine
Din tot zodiacul, tu ești semnul pe care îl înțeleg cei mai puțini. De ce? Pentru că nu îți lași sentimentele la vedere și preferi să trăiești în liniște atât bucuriile, cât și tristețile. Din cauza acestei discreții, unele persoane cred că nu ai încredere în tine și te cataloghează drept „timid/ă” sau chiar „laș/ă”. Dacă ar ști ele cât curaj prinzi în anumite situații și ce putere zace în tine…

Săgetător - Unii oameni te consideră incapabil/ă de a te implica în relații
Spiritul tău aventurier îi sperie pe mulți, tocmai pentru că pare că nu stai o clipă în loc. Probabil se gândesc la ce este mai rău și ajung să presupună că nu vei avea niciodată timp și dispoziție pentru o relație serioasă. Dar adevărul este că, dacă întâlnești dragostea adevărată, ești în stare să renunți la tot și să îți schimbi complet viața. Chiar știi și poți să te implici într-o conexiune ce vrei să fie de durată.

Capricorn - Se zvonește că ești plictisitor/oare
Ești o persoană responsabilă și asumată, așa că îți iei munca în serios, mai ales pentru că vrei stabilitate pe toate planurile. Această determinare și dedicare te face să pari plictisitor/oare în ochii oamenilor. De ce? Aceștia au impresia că nu știi să te distrezi sau că nu te deschizi către experiențe noi. De-ar ști ei câte nopți albe ai făcut...

Vărsător - Mulți cred că ești indisponibil/ă din punct de vedere emoțional
Ai foarte multă energie pe care o consumi în tot felul de modalități inedite, așa că, din când în când, obosești. Pentru că simți nevoia să te relaxezi în singurătate, pare că te izolezi și că nu vrei să vorbești despre ce simți. În general, chiar ești o fire deschisă și îți place să dezbați subiecte de orice natură. Din păcate, mulți nu privesc per ansamblu, ci se leagă doar de anumite comportamente care te fac să pari altfel în ochii lor.

Pești - Unii au impresia că ești naiv/ă
Semnul tău este guvernat de Neptun, planeta viselor, a spiritualității și a creativității. Din acest motiv, ai tendința de a te pierde în imaginație și de a te deconecta de la realitate. Asta nu înseamnă, în niciun caz, că ești naiv/ă, ci doar că ai nevoie să te refugiezi din când în când într-un Univers paralel. Interesant este că poți observa clar ce se întâmplă în jurul tău, chiar dacă mintea îți este plecată pe meleaguri îndepărtate.

Ți s-a întâmplat să te lovești până acum de aceste prejudecăți? Dacă da, ai încercat să le explici oamenilor cum ești tu de fapt sau ai preferat să ignori totul?

Sfaturi de care orice nativ Pești trebuie să țină cont, dacă vrea să îi meargă bine în viață

Surse foto: FreepikFreepik

Surse articol: CollectiveElitedailyGraaffreinetadvertiser

Articolul urmator
Cele mai intuitive zodii. Niciodată nu dau greș
Cele mai intuitive zodii. Niciodată nu dau greș
Cel mai greu test! Nimeni nu raspunde corect la toate cele 10 intrebari
Incepe quiz
Cel mai greu test! Nimeni nu raspunde corect la toate cele 10 intrebari

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.