Horoscop
Înapoi la

Cele mai periculoase 4 zile din decembrie, conform astrelor

Cele mai periculoase 4 zile din decembrie, conform astrelor

Ramona Jurubita

Se spune că alinierea planetelor conturează cadrul perfect pentru noroc, prosperitate și multe oportunități. Dar, uneori, nici astrele nu pot controla ce se întâmplă și energiile lor ajung să ne afecteze negativ. Adesea, acest lucru se întâmplă în timpul retrogradărilor, dar probleme pot apărea și în alte perioade. Vrei să știi care zile din decembrie 2022 nu vor fi tocmai bune?

Astrologii au identificat datele periculoase din ultima parte a acestui an. Dacă le vei afla și tu, vei ști când trebuie să fii mai atent/ă la tot ce se întâmplă în jur și poate că așa vei evita neplăcerile. Atenția la detalii este cheia trecerii peste zilele mai puțin norocoase din decembrie. Iată când nu ar fi indicat să îți planifici lucruri importante:

8 decembrie - Luna plină în Gemeni
Luna Plină din 7 decembrie își va revărsa energiile și a doua zi, când îi va face pe oameni să devină părtinitori. Dacă nu vrei să te implici în conflicte, ar fi bine să nu cedezi ispitelor și să nu lași nimic să îți întunece mintea. Ai grijă să nu te entuziasmezi prea tare la primirea anumitor vești, căci dezamăgirea va dura mai tare dacă lași încântarea să te cuprindă. Și riscul de a fi păcălit/ă crește, așa că privește-i cu atenție pe toți care se apropie de tine. Unii dintre ei pot avea interese ascunse.

12 decembrie - Luna în descreștere în Leu
În această zi, oamenii sunt atrași de creativitate, divertisment și comunicare. Este o zi bună pentru odihnă, dar nu este un moment favorabil pentru muncă și investiții. Asta înseamnă că trebuie să lași tranzacțiile financiare pe mai târziu și să nu semnezi documente importante. Chiar dacă nu vei observa din prima, vei deveni extrem de neglijent/ă, iar acest lucru ți-ar putea afecta viitorul. Riști să semnezi un contract ale căror clauze nu le-ai citit bine înainte. Vrei asta? Ține cont și de lingușitorii care vor încerca să te păcălească.

Ilustrație cu o femeie brunetă care este supărată și plânge într-o peșteră.

22 decembrie - Luna în descreștere în Taur
Dragostea este în pericol în această zi! Asigură-te că îi arăți persoanei de lângă tine că o iubești, dar folosește-te de gesturi. Nu face declarații, nici invitații la întâlniri, pentru că totul ar putea merge prost. În plus, în această zi, energiile astrale te pot seca de puteri și îți pot scădea imunitatea. Există șanse să te îmbolnăvești sau să te rănești. Încearcă să îți iei o pauză și să petreci o zi în care îți poți pune ordine în gânduri.

29 decembrie - Mercur își începe mișcarea retrogradă
Începând cu 29 decembrie, totul se va preschimba în haos, iar nebunia va dura până pe 18 ianuarie. Nu va fi la fel de rău în fiecare zi, dar această dată marchează începutul retrogradării și poate fi destul de obositoare. Oamenii își vor pierde motivația, iar mințile lor se vor umple de îndoieli și de nemulțumiri. Ar trebui să ai planurile făcute cu multă vreme înainte și să te ții de ele, astfel încât să nu ruinezi totul chiar pe final de an. Dacă nu vrei să îți pierzi încrederea în tine, găsește motive care te-ar putea convinge să nu renunți la obiectivele tale.

Acum știi care vor fi zilele cu ghinion din decembrie și poți căuta metode prin care poți atrage norocul în viața ta. Cu puțin efort, destinul poate fi schimbat, atât cât se poate.

Află și: De ce nu ai primit ce ți-ai dorit în 2022, în funcție de luna în care te-ai născut

Surse foto: iStock, Pixabay

Surse articol: CluberUnianAstrologyanswersFindyourfate

Articolul urmator
Ce regrete are un Berbec pe patul de moarte
Ce regrete are un Berbec pe patul de moarte
Cel mai greu test! Nimeni nu raspunde corect la toate cele 10 intrebari
Incepe quiz
Cel mai greu test! Nimeni nu raspunde corect la toate cele 10 intrebari

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.