Horoscop
Înapoi la

Cum te afectează eclipsa parțială de Soare și Luna Nouă în Scorpion de pe 25 octombrie

Cum te afectează eclipsa parțială de Soare și Luna Nouă în Scorpion de pe 25 octombrie

Ramona Jurubita

Ne aflăm cu toții în fața unor transformări intense. Pe 25 octombrie 2022, Luna Nouă în Scorpion va trece prin fața Soarelui, provocând o eclipsă încărcată energetic. Acest moment din luna Halloween-ului ne va face să privim adânc în sufletele noastre și să descoperim lucruri noi despre propria persoană.

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Luna Nouă face toate zodiile să se cufunde în oceanul emoțiilor și să se conecteze cu tot ce se află în interiorul lor. Eclipsele solare aduc noi începuturi și vești neașteptate. S-ar putea să iei o decizie importantă și să vrei să îți schimbi viața, după ce vei înțelege ce îți dorești cu adevărat.

Vibrațiile acestui sezon vor face pe oricine să își asculte intuiția și să și-o dezvolte. În momentul eclipsei, Soarele și Luna se vor uni cu planeta Venus, orientată spre valori. Asta înseamnă relațiile amoroase și stima de sine vor fi în centrul acestei perioade. S-ar putea să simți că inima ta se va împărți în două, dar sufletul ți se va ușura pe măsură ce vei accepta schimbările.

Această eclipsă parțială de Soare va fi vizibilă și în România. Maximul o să fie pe la ora 13:40 și se va vedea mai bine din partea de est a țării. Luna o să acopere aproximativ 45% din suprafața Soarelui, în timp ce în vestul țării o să fie cam 30 – 34% acoperit.

Cum te vor afecta aceste mișcări astrale, în funcție de zodie

Berbec
S-ar putea ca în ziua de 25 octombrie să te trezești în fața unor dorințe puternice. Nu trebuie să îți fie teamă să le rostești cu voce tare sau să încerci să le îndeplinești. Ai toate șansele să găsești ceva ce nu ai crezut că o să descoperi vreodată. Este vorba despre o surpriză în viața amoroasă, căci relațiile tale vor cunoaște o profunzime ieșită din comun.

Taur
Vei avea parte de câteva schimbări serioase în legăturile cu oamenii din jur. E posibil să îți dai seama că te-ai apropiat brusc de o persoană pe care o priveai total diferit înainte. Cert este că dinamica relațiilor tale se va schimba radical și vei socializa mai mult decât de obicei. Poți considera că faci un prim pas către ieșirea din zona de confort.

Iată care sunt: Cele patru zodii blocate într-o rutină negativă, de care le e frică să se elibereze

Gemeni
Ordinea priorităților tale se va inversa puțin și vei stabili ce este extrem important și ce nu contează atât de tare. Așa vei ști în ce activități să te implici și pe care să le lași la coada clasamentului. De asemenea, vei descoperi că energiile acestei eclipse te vor face să îți schimbi ritmul de lucru și să adopți o nouă rutină.

Rac
A venit momentul să îți pui pasiunile pe primul loc și să încerci să rezolvi rapid problemele inimii. Poți pune bazele unei noi povești de dragoste sau poți lua atitudine cu privire la preferințele tale amoroase. Chiar ar trebui să îți asculți inima și să lași entuziasmul să te conducă spre noi orizonturi.

Leu
Un eveniment emoționant ce are legătură cu familia s-ar putea să te zguduie puțin în timpul acestei eclipse, dar trebuie să faci tot posibilul să rămâi puternic/ă. Nici amintirile din copilărie nu ar trebui să te doboare, căci totul în viața ta este bine acum și nu ai motive de îngrijorare. Totuși, ar fi cazul să te întorci la origini și să te reconectezi cu oamenii din trecut.

Imagine cu Luna Nouă care strălucește pe cer

Fecioară
Ții întotdeauna cont de cele mai mici amănunte și niciodată nu îți scapă vreun detaliu din vedere. De această dată, dorința ta de a avea totul pus la punct va crește și mai mult. Nici măcar o conversație ocazională nu va fi banală pentru tine, fiindcă vei găsi un sens ascuns în fiecare vorbă. Noi oportunități pot apărea în calea ta, dar trebuie să nu mai fii atât de tipicar/ă.

Balanță
Sezonul eclipselor te va ajuta să înțelegi mai bine situația financiară actuală. Evenimentul astral de pe 25 octombrie te va face să scapi de prejudecăți. Vei înțelege, în sfârșit, că nu este o rușine să nu ai venituri colosale de fiecare dată. S-ar putea chiar să faci anumite cheltuieli bruște sau achiziții importante, dar vei conștientiza că banii nu sunt totul.

Scorpion
Eclipsa parțială de Soare atinge punctul culminant în zodia ta, ceea ce înseamnă că a venit momentul pentru o reinventare. Dacă ai avut o perioadă grea, acum vei reuși să renaști din cenușă ca pasărea Phoenix. Vei renunța la vechile obiceiuri pe măsură ce vei deschide noi uși. Ai curaj să mergi mai departe și să strălucești!

Săgetător
Întotdeauna ești sufletul petrecerii și te înconjori de oameni la fiecare pas. Nu îți place singurătatea și preferi să te pierzi în mulțime, dar această mișcare astrală te va schimba puțin. O să îți acorzi mai multă atenție și o să încerci să îți dai seama ce se află în interiorul tău. Trezirea și creșterea spirituală vor fi noile tale ținte pentru perioada următoare.

Capricorn
Nu o să pui niciodată cariera pe locul doi, fiindcă înseamnă prea mult pentru tine. În schimb, vei lua o pauză de la exagerările ce au legătură cu locul de muncă, fiindcă Luna Nouă și Soarele vor face echipă bună în acest moment. Vibrațiile lor îți vor deschide ochii și astfel vei realiza că aspirațiile tale pot fi mai înalte și că nu trebuie să se încadreze doar în sfera profesională.

Vărsător
Brusc, vei deveni cunoscut/ă și mulți vor afla despre munca și realizările tale. Bineînțeles că meritele îți aparțin, mai ales că este vorba despre eforturile tale, dar trebuie să te gândești că eclipsa ți-a influențat cumva traiectoria. Unele oportunități profesionale s-ar putea să îți iasă în cale fix în timpul acestei lunații.

Pești
Vei ieși din zona de confort și vei încerca să faci tot posibilul pentru a afla adevărul despre lucrurile care contează pentru tine. O să pui la îndoială tot ceea ce credeai că știi despre viață și o să îmbrățișezi noi perspective. Tiparul gândirii tale nu va mai fi același, ceea ce înseamnă că te vei bucura de un nou început.

Data de 25 octombrie va fi cu adevărat specială, fiindcă va scoate la iveală dorințele ascunse ale oamenilor, indiferent de semnele zodiacale sub care s-au născut. Dacă vrei să îți dai seama care sunt schimbările de care ai nevoie pentru a fi fericit/ă, poți privi momentul maxim al eclipsei, lăsând energiile Lunii și ale Soarelui să îți încarce sufletul.

Vezi care sunt: Cele mai norocoase zodii în dragoste în toamna 2022

Surse foto: iStock

Surse articol: BustleMyimperfectlifeDigi24 

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Berbecului! Cu cine nu se înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Berbecului! Cu cine nu se înțelege niciodată
Ce luna a anului te reprezinta?
Incepe quiz
Ce luna a anului te reprezinta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.