Horoscop
Înapoi la

Defectele femeii Vărsător: uite la ce trebuie să ai mare grijă!

Defectele femeii Vărsător: uite la ce trebuie să ai mare grijă!

Redactor Andreea Baluteanu

Atunci când sunt în mare formă, cu toate planetele aliniate și sufletul perfect echilibrat, nativele despre care vorbim azi seamănă cu niște nestemate născute ca să lumineze lumea. Pe de altă parte, însă, există numeroase trăsături care pot fi încadrate la categoria „femeia Vărsător-defecte”. 

Azi facem lumină în probabil cel mai complex și mai neobișnuit temperament din zodiac. Vezi care sunt defectele femeii Vărsător, dar și calitățile sale. Află de asemenea caracteristicile acestei native cu totul și cu totul speciale!

Femeia Vărsător: ce caracteristici are nativa

Înainte de a discuta despre femeia Vărsător și defectele sale, să descoperim care sunt trăsăturile acestei native.

ilustratie zodie varsator cu simboluri ale zodiei reprezentate de vasul cu apa si semn zodiacal

În primul rând, aceste femei excepționale sunt renumite pentru intelectualitatea, inteligența și geniul lor. Nu te aștepta însă la șoareci timizi de bibliotecă, fiindcă rareori un Vărsător va ajunge în această poziție. La nativă, cunoștințele sunt asociate cu independență și putere, așa că cel mai adesea vei descoperi această femeie în poziție de lider.

Unul dintre cele mai sociabile și mai prietenoase semne, femeia Vărsător se poate dovedi însă în egală măsură rece și intangibilă. Își face prieteni cu ușurință, dar dă adesea greș când este vorba să îi păstreze alături de ea, fiind incapabilă să își arate vulnerabilitatea.

În dragoste, femeia Vărsător poate reprezenta atât o muză, dar și fata distractivă cu care poți încerca orice aventură. Când devine însă detașată emoțional, un pericol cu care e adesea asociată, se poate transforma într-o regină a gheții, o parteneră rece și calculată care vrea cu tot dinadinsul să demonstreze că e mai deșteaptă și mai puternică decât iubitul său.

Citește și: cum se înțeleg femeia Vărsător și bărbatul Leu!

Nu e atât de ușor să cunoști o femeie Vărsător, cu atât mai mult cu cât, adesea, și nativa își proiectează o imagine falsă despre propria persoană. Însă, dacă te-ai îndrăgostit de acest semn fascinant sau ții la o femeie Vărsător, dă dovadă de răbdare și nu te grăbi să pătrunzi cu forța în spațiul său intim. Odată ajuns/ă acolo, relația cu complexul Vărsător va deveni mult mai ușoară.

Ce defecte are femeia Vărsător?

Am ajuns și la capitolul care ne interesează, „femeia Vărsător- defecte”. Înainte de a „da de pământ” cu acești nativi, trebuie să evidențiem că nici pe departe toți cei născuți în această zodie nu ajung să dezvolte trăsăturile de mai jos. Sunt multe femei Vărsător pur și simplu excepționale, care fac lumea mai frumoasă doar pentru că o onorează cu prezența lor.

Te întrebi câte defecte are femeia Vărsător? Află de mai jos!

Sarcastică. Cu siguranță femeii Vărsător i se par extrem de amuzante glumele sale, dar ele nu sunt la fel pentru toți. Dimpotrivă, sarcasmul care aduce adesea a cruzime deranjează oamenii din jur și îi îndepărtează de ea.

Imprevizibilă. Cu siguranță, nu e plictisitoare, dar nici imprevizibilitatea ei nu e mai de dorit. Mai ales atunci când vă faceți planuri, îți va fi aproape imposibil să te bazezi pe ea. Nici punctualitatea nu se numără printre punctele sale forte.

Detașată. La capitolul „femeia Vărsător și defectele ei”, detașarea care seamănă adesea a nepăsare poate deveni ușor unul dintre cele mai enervante aspecte. De multe ori, prietenii Vărsătorilor și chiar partenerii lor pot ajunge să se întrebe dacă reprezintă cu adevărat ceva pentru acești oameni.

Rece. Da, o femeie Vărsător poate ajunge să semene cu un robot care face ce e corect, dar fără strop de sentiment. Calculată și meticuloasă, nativa poate adesea să ajungă să mimeze emoțiile, detașându-se cu totul de ele. Nu va ajunge decât rareori crudă, dar doar intelectul o mai desparte de agresivitate.

Impulsivă. Pentru un semn de aer, guvernat de luciditate, impulsivitatea e cu atât mai periculoasă. Atunci când emoțiile negative se strâng, Vărsătorul preferă să le ascundă sub un văl străveziu de toleranță, dar în realitate le adună cu râvnă. Iar atunci când explodează, o pot face cu violență.

Încăpățânată. Semnul Vărsătorului este unul fix, ceea ce înseamnă că printre defectele sale se numără și încăpățânarea. Nativa ține cu dinții de principiile și ideile sale și nu ar renunța la ele pentru nimic în lume, nici măcar atunci când sunt incorecte.

Iritabilă. La un moment dat, vei trăi cu impresia că totul o supără pe femeia Vărsător. Într-adevăr, în pasele sale proaste îi sare imediat țandăra și nimic nu o mulțumește.

Crede că știe întotdeauna ce e bine. I se trage de la Uranus, planeta sa dominantă. Mai ales pe măsură ce înaintează în vârstă, nativa e convinsă că le știe pe toate și nimeni nu îi poate schimba părerea, cu argumente oricât de pertinente. E atât de frustrant, dar este unul dintre defectele femeii Vărsător.

Izolare. Femeia Vărsător se izolează adesea într-un cocon al său, propriu, de unde privește lumea de la înălțimea unei zeițe atotștiutoare. Îi va fi extrem de greu să se deschidă față de apropiați.

Lipsa de empatie. La capitolul femeia Vărsător și defectele ei, lipsa de empatie ne sperie cel mai tare. Acest semn nu ține cont de sentimentele celorlalți, ci acționează adesea numai spre propriul beneficiu. Combinată cu acuitatea intelectuală, lipsa de empatie poate conduce la cruzime. Cu toate acestea, după cum am mai spus, în general cruzimea e manifestată numai în forme acceptate social.

Spiritul de rebel. Firește că nu e rău să fii independent și să dai dovadă de originalitate, dar atunci când acționezi mereu precum un rebel, tot timpul împotriva celorlalți, vei avea de pierdut.

Extremismul. Tendințele rebele duc, adesea, la extremism. Fie marcat de principii unice, de credințe revoluționare sau neacceptate de către societate, extremismul se numără printre cele mai periculoase trăsături ale unui Vărsător.

Secretele femeii Vărsător

Nu ne oprim la capitolul „femeia Vărsător – defecte”” ci mergem mai departe de aici. Iată ce nu ar dori nicio nativă din zodia Vărsător să știi despre ea!

Ilustratie cu varsator alaturi de semnul caracteristic si fata desenata cu parul albastru

Are o latură întunecată. Da, femeia Vărsător, cu tot aerul ei aparent de „the girl next door”, poate fi o prezență atât de întunecată. De vină e din nou Uranus, planeta revoluțiilor și a excentricității, descoperită, în chip semnificativ, în 1781, chiar în preajma revoluțiilor franceze și americane.

Deși e adevărat că cele două evenimente de anvergură, de mai sus, au dat naștere primelor societăți cu adevărat democrate „în acte”, ele nu au fost deloc liniștite. Mai ales Revoluția franceză s-a caracterizat printr-un val de violențe fără precedent, fiind comparată cu un regim al terorii. Nu facem istorie de dragul istoriei, doar pentru a nuanța caracterul femeii Vărsător: de multe ori, din principii intelectuale înalte, poate sacrifica fără remușcări pe cei care îi stau în cale.

Poate avea tendințe psihopate. Chiar printre marii criminali în masă există persoane cu influențe din partea zodiei Vărsător. După cum am spus, nativa, în sine, are un intelect ascuțit care o inhibă din a sfida fățiș regulile de bun simț, așa că își va cenzura pornirile. Însă, atunci când influențele Vărsătorului sunt asociate cu emotivitatea apei, ceea ce reiese poate fi atât de periculos: renumitul Charles Manson avea Soarele în Scorpion, dar Luna, Saturn și Nodul Nord în Vărsător.

Femeia Vărsător calități

Să fim serioase: femeia Vărsător are defecte, dar și numeroase calități. Descoperă-le mai jos!

Strălucirea. Atunci când natura Vărsătorului este perfect echilibrată cu semnul său opus, Leul, ceea ce reiese este o ființă aproape perfectă. Vei uita de femeia Vărsător și defectele sale atunci când admiri ființa luminoasă, charismatică și atât de frumoasă ce poate deveni.

Minte deschisă. Vărsătorii gândesc cu propria minte și rareori se lasă influențați de societate. Sunt unele dintre puținele zodii care nu judecă, ci acceptă cu toleranță întregul spectru uman.

Instinct umanitar. Deși de multe ori acțiunile sale pot fi greșite, femeia Vărsător se gândește cu adevărat la binele celor mulți. Ideile fixe îi pot denatura intențiile, dar este o fire orientată spre întreaga umanitate, plină de compasiune și dornică să se pună în serviciul celor mulți.

Creativitate. Printre cele mai frumoase calități ale femeii Vărsător se numără și creativitatea. Aceasta adoră să gândească liber, original, să se manifeste prin artă și să își dezvolte imaginația prin lectură.

Spirit liber. Independența e practic trăsătura de căpătâi a unui Vărsător tipic. Acest semn are nevoie de libertate, de spațiu propriu și de lipsă de constrângeri ca să își poată manifesta geniul neîngrădit.

Intelectualitate. Nu degeaba se numără Vărsătorii printre „geniile zodiacului”. Aceste semne adoră să își îmbogăţească cunoștințele, au o inteligență sclipitoare, grație elementului de aer, și o originalitate nemaivăzută. Sunt inventivi, nonconformiști și încrezători în propriile capacități.

Femeia Vărsător supărată: cum se manifestă?

La prima vedere, femeia Vărsător nu se supără. Nu numai caracterul ei sociabil și plăcut dă însă această impresie, ci și detașarea și răceala care vin din dezechilibrul față de influențele leonine din propria personalitate. Când se distanțează de căldura Soarelui, planeta guvernantă a Leului, femeia Vărsător capătă o perspectivă de zeu care privește cu interes, dar completă nepăsare umanitatea.

femeie bruneta tanara si frumoasa nervoasa la volan, imbracata in camasa cu dungi

Însă și femeia Vărsător se supără. În primă instanță, atunci când ceva o deranjează, se va agita, dar va dori să confere impresia că e netulburată. Reacția ei inițială este aceea de a ignora persoana care o scoate din minți, dar curând va izbucni.

Iar atunci când nu își mai poate controla emoțiile, poate deveni agresivă verbal și fizic, ceea ce nuanțează imprevizibilitatea sa. Da, la categoria „femeia Vărsător-defecte”, această tendință ar trebui să te îngrijoreze cel mai tare.

Femeia Vărsător înșală?

Iată o întrebare care i-a tulburat pe mulți dintre adoratorii femeii Vărsător. În general, femeia Vărsător nu este neapărat loială, fiind un semn atât de independent. Cu toate acestea, dacă te iubește cu adevărat, va dori să te protejeze și să îți rămână fidelă.

Partea proastă este că rareori poți citi în comportamentul femeii Vărsător trădarea. Cu un intelect atât de ascuțit, nu se va da de gol, iar răceala oricum îi e adesea caracteristică.

Citește și: cum este femeia Vărsător în pat!

Cu toate acestea, femeia Vărsător nu este genul care să înșele doar din poftă carnală sau pentru că nu se poate abține. Ți-am spus că nu e traversată de emoții intense și că aceste capcane îi sunt necunoscute. Dacă va trăda, o va face doar pentru că ai deranjat-o cu ceva, ai sufocat-o sau ai dat impresia că vrei să îi limitezi libertatea.

Odată descoperită, femeia Vărsător trădătoare se va transforma într-o regină de gheață și nu te va alina nici măcar cu un „îmi pare rău”. Fiindcă, cel mai probabil, nici nu simte așa ceva.

Femeia Vărsător are calități și defecte, la fel ca oricare dintre noi. Nu te speria, trăsăturile negative de mai sus nu se subscriu majorității nativelor, care sunt în general ființe atât de plăcute.

Tu ce părere ai despre capitolul „femeia Vărsător defecte”?

Surse articol: horoscopes.lovetoknow, GaneshaSpeaks, i.Thehoroscope.co, Elle

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Zodiile care își blesteamă fostele iubiri
Zodiile care își blesteamă fostele iubiri
Stii sa-ti ascunzi defectele?
Incepe quiz
Stii sa-ti ascunzi defectele?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.0 (60)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.