Horoscop
Înapoi la

Fericiți până la adânci bătrâneți! Cu cine face Racul casă bună

Fericiți până la adânci bătrâneți! Cu cine face Racul casă bună

Ramona Jurubita

Potrivirea dintre doi oameni este scrisă în stele, iar întâlnirea lor va avea loc la momentul oportun. Dacă nu ți-ai găsit încă sufletul pereche, ar trebui să te gândești că timpul vostru încă nu a sosit. Sigur că ai putea să grăbești lucrurile, dar pentru asta ai nevoie să știi cu exactitate ceea ce cauți sau mai bine zis... pe cine cauți.

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Ești Rac și simți că jumătatea ta este aproape? Atunci va trebui să te uiți cu atenție în jur și să analizezi compatibilitatea dintre tine și persoanele care te înconjoară. Astrele te ghidează și de această dată, așa că îți spun care sunt zodiile alături de care ai face o pereche minunată! În rândurile de mai jos vei descoperi ce nativ este pentru tine și de care ar trebui să te ferești:

Semnul zodiei Rac pe un fundal care ilustrează cerul înstelat.

Rac – Berbec
Te-ai potrivi de minune cu energicul Berbec, fiindcă este mereu gata de aventură și nu acceptă să stea în loc pentru multă vreme. Ar putea să te schimbe complet, să te ajute să ieși din zona ta de confort și să te provoace să explorezi lumea alături de el. Completarea dintre voi este perfectă, fiindcă veți învăța în fiecare zi câte ceva împreună. Acolo unde există evoluție, există și armonie, așa că iubirea poate domni liberă peste inimile voastre. S-ar putea să existe mici probleme doar dacă între voi este o diferență mare de vârstă. În restul cazurilor, compatibilitatea se apropie vertiginos de 100%.

Rac – Taur
Vă potriviți, dar monotonia se poate instala destul de repede între voi, fiindcă amândoi doriți să stați mai mult în casă. Dacă ați ieși în oraș, v-ați plimba de mână prin parc și ați participa la activități interactive, situația ar putea sta altfel. În cazul în care alegeți să leneviți în fiecare zi pe canapea, relația se va termina în câteva luni, indiferent de lucrurile pe care le aveți în comun. Degeaba există încredere, iubire și respect. Trebuie să scăpați de rutină sau să mergeți pe drumuri separate.

Rac – Gemeni
Dragă Rac, află că nu te potrivești cu un nativ Gemeni, iar o conexiune între voi ar fi extrem de tumultuoasă. Aveți personalități și aspirații diferite, ceea ce înseamnă că veți trage amândoi în direcții opuse. Tu ești exagerat de protector cu persoana iubită, iar oamenii care s-au născut sub semnul zodiei Gemeni chiar nu suportă presiunea. Astrele nu vă recomandă să vă căsătoriți, fiindcă vor ieși multe scântei între voi (și nu în sensul bun). Extremele se atrag, într-adevăr, dar nu este și cazul vostru!

Rac – Rac
Dacă amândoi veți dori același lucru, legătura va deveni din ce în ce mai strânsă, fiindcă veți lupta pentru un scop comun. Întemeierea unei familii este cea mai mare dorință a unui Rac, iar în momentul în care doi nativi identici își unesc forțele, rezultatul este pe măsură. Te poți căsători fără probleme cu un om aflat în aceeași zodie cu tine. Veți fi bine împreună până la adânci bătrâneți și veți ajunge un exemplu pentru copii, nepoți și strănepoți.

Rac – Leu
Leul este greu de mulțumit și nu îi poți face pe plan nici dacă îi oferi toată atenția ta. Acest semn zodiacal vrea să primească laude în mod frecvent, iar tu vei obosi să te concentrezi numai pe nevoile lui. Deși poți arăta în diverse moduri iubirea pe care o simți, niciun efort nu va fi de ajuns pentru a face un asemenea cuplu să funcționeze. Poate va exista înțelegere la început, dar când fluturașii din stomac vor dispărea, se va stinge și magia. În acel moment, pot apărea nemulțumiri, observații și reproșuri, care vor duce mai apoi la certuri.

Rac – Fecioară
Tu ești extrem de sensibil, iar Fecioara este rațională și cumpătată. La o primă analiză, s-ar putea spune că nu există potrivire între voi, dar adevărul este diferit. Puteți găsi un echilibru, iar sentimentele vă vor ajuta să fiți toleranți și să lăsați unul de la celălalt când este cazul. Ea te va învăța să nu te mai lași dus de val și tu îi vei arăta ce are de făcut pentru a scăpa de încordarea care o caracterizează. Vă completați reciproc, așa cum inima completează mintea.

Citește și: Se completează ca nimeni alții! De ce Fecioara și Racul fac cea mai bună echipă din tot zodiacul

Rac – Balanță
Dacă știți să vă păstrați individualitatea în afara cuplului, nu aveți cum să nu scrieți o poveste frumoasă de iubire. Tu vrei pe cineva care să stea mereu lângă tine și să îți arate că te va sprijini în orice secundă. Pe de altă parte, Balanța vrea ca jumătatea ei să fie mereu pregătită să își asume riscuri, pentru a-i dovedi că o merită. Ar fi bine să vă impuneți anumite limite de la început și să nu vă anulați personalitatea de dragul celeilalte persoane. În cazul în care încerci să te schimbi sau să o schimbi, vor apărea problemele în mariajul vostru.

Îndrăgostiți care stau apropiați sub un copac înflorit.

Rac – Scorpion
Amândoi sunteți la fel de sentimentali și puneți preț pe emotivitate, lăsând în spate orice urmă de rațiune. Veți fi fericiți o vreme, fiindcă veți ignora problemele, dar la un moment dat vă veți lovi de realitatea dură. Totuși, dacă iubirea voastră este suficient de puternică, veți rezolva totul împreună. Conexiunea puternică se stabilește ușor între voi doi, ceea ce înseamnă că puteți comunica prin intermediul privirilor. Nu aveți nevoie de multe cuvinte, ci de încredere și toleranță.

Rac – Săgetător
Nu puteți avea o relație, fiindcă va deveni toxică destul de rapid și amândoi veți avea de suferit. Tu îl poți face mai calm pe nativul Săgetător, iar el te va învăța să devii mai extrovertit. Cu toate acestea, diferențele dintre voi se vor simți la fiecare pas și vor apărea mereu neînțelegeri. Când partenerii se contrazic de dimineață până seara, niciunul dintre ei nu va obține vreun beneficiu spiritual. Vă veți seca de energie și riscați să nu vă mai vorbiți niciodată. Mai bine păstrați distanța și nu încercați să formați un cuplu.

Rac – Capricorn
Există compatibilitate în această pereche, doar că sunt șanse mari ca relația să nu funcționeze. Amândoi tindeți să vă lăsați influențați de rănile trecutului, iar când amintirile nu vă dau pace, nu puteți merge mai departe. Veți face comparații cu fostele iubiri și veți găsi mereu motive de ceartă. Din păcate, nu puteți fi împreună dacă nu renunțați la rememorările dureroase. În cazul în care vă iubiți nebunește, va trebui să faceți anumite sacrificii.

Rac - Vărsător
Vărsătorul nu te va înțelege de fiecare dată și nu îți va respecta intimitatea. El încearcă să își controleze sufletul pereche, fiindcă are nevoie să știe mereu unde se află și ce face. Dacă poți trece peste această fixație pe care o are, veți trăi fericiți împreună. Însă, greul relației va sta pe umerii tăi, pentru că va trebui să îl convingi să se implice la fel de tare, dar fără să pună presiune pe tine. Dacă tu crezi că vei reuși, astrele nu se vor pune în calea dorințelor tale.

Rac – Pești
Cele mai multe iubirii la prima vedere s-au născut între două zodii de apă. Conexiunea dintre ele este vizibilă, astfel că o poate observa oricine. Deși vă doriți reciproc și sperați amândoi la o dragoste ca în filme, s-ar putea să nu rămâneți împreună pentru totdeauna. Nativul Pești își exprimă romantismul în alte moduri, iar ție îți place să fii tratat altfel, dragă Rac. Dacă vei învăța să apreciezi eforturile sale, ați putea conviețui în armonie. În caz contrar, se va sătura să îți arate ce simte și să vadă că nu îi răspunzi în egală măsură.

Acum știi pe cine să îți concentrezi atenția, mai ales dacă îți dorești o iubire eternă. Ai grijă să nu intri în relații nepotrivite, fiindcă vei sta apoi să îți pansezi inima rănită. ❤️‍🩹

Citește și: Totul despre femeia Rac

Surse foto: iStock, Pexels

Surse articol: TimesofindiaAstrologyPurewow

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Scorpionului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Scorpionului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată
Ce print ti se potriveste?
Incepe quiz
Ce print ti se potriveste?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (13)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.