Horoscop
Înapoi la

Fericiți până la finalul zilelor! Zodiile care formează cupluri de durată

Fericiți până la finalul zilelor! Zodiile care formează cupluri de durată

Ramona Jurubita

Cuplurile de durată sunt formate din parteneri care se iubesc, se respectă și, mai presus de toate, se potrivesc de minune. Acolo unde nu există compatibilitate, iubirea se poate stinge oricând, nu-i așa? Și mulți încearcă să țină cont de potrivirile zodiacale, tocmai pentru că nu vor să sufere din dragoste.

De câte ori ai întrebat „Ce zodie ești?” la prima întâlnire? Ei bine, dacă ai făcut-o măcar o dată, probabil ai căutat apoi și trăsăturile acelei persoane, în speranța că astrologia îți va dezvălui dacă între tine și presupusul/a partener/ă există sau nu compatibilitate.

Succesul unei relații se bazează pe diferențe, completări și asemănări. Nu prea poți relaționa cu un om care este complet diferit, pentru că nu aveți puncte comune de interes. De asemenea, îți va fi greu să te înțelegi cu o persoană care îți seamănă perfect, fiindcă monotonia va interveni rapid și, în plus, există riscul să apară ciocnirile de caracter. Dacă amândoi urmăriți același lucru, veți lupta unul cu altul, ceea ce nu este deloc bine într-o relație de iubire.

Ca să eviți neplăcerile, trebuie să vezi care zodie ar putea să te completeze perfect și să îți umple toate golurile din suflet. Mai jos găsești o listă cu toate potrivirile. Iată care sunt cele mai puternice perechi din zodiac:

Berbec și Balanță
Berbecul este o fire dominatoare, care adoră jocurile de putere într-o relație și vrea un/o partener/ă care să se dea întotdeauna după el/ea. De aceea, Balanța este zodia care i se potrivește perfect, fiindcă are puterea de a-i reda echilibrul când tinde să exagereze uneori cu jocurile dominatoare.

Balanța este condusă de Venus, planeta iubirii, în timp ce Berbecul este guvernat de Marte, planeta pasiunii. Cele două planete conducătoare influențează în mare măsură alegerile acestor parteneri, care vor reuși întotdeauna o cale pentru a funcționa de minune ca un întreg. Amândoi se pot adapta, ceea ce înseamnă că vor fi și calmi, dar și dornici de aventură, în funcție de moment.

Taur și Rac
Acești nativi sunt făcuți unul pentru celălalt! Amândoi iubesc confortul și stabilitatea, iar întemeierea unei familii liniștite este țelul lor comun. Sunt serioși, dar nu le lipsește nici cutia de condimente de care au nevoie pentru a trăi intens împreună.Racul pune întotdeauna zahărul în iubire, în timp ce Taurul aduce sarea și piperul în orice interacțiune pe care o au.

Maturitatea emoțională de care ambii dau dovadă îi face să devină un cuplu indestructibil, care poate rezista până la adânci bătrâneți. Iubirea lor este luată drept model de mulți, care ar da orice să se înțeleagă atât de bine cu partenerii.

Gemeni și Vărsător
Cele două zodii sunt văzute ca fiind suflete pereche, pentru că au o conexiune mentală și emoțională ieșită din comun. Când se întâlnesc pentru prima dată, pot simți că se cunosc de o viață și că au milioane de lucruri în comun.

Au și nevoi similare, fapt ce îi face să rămână împreună pe termen lung și să nu se plictisească niciodată unul de celălalt. Vărsătorul este un spirit liber, care adoră să încalce regulile, în timp ce nativul Gemeni își lărgește sfera cunoașterii pe zi ce trece. Asta înseamnă că vor hoinări mână de mână prin lume și vor descoperi cât mai multe lucruri noi.

Săgetător și Berbec
Ambii nativi sunt pasionali, iar la întâlnirile lor ies de fiecare dată scântei. Chiar dacă sunt împreună de multă vreme, flacăra pasiunii nu se stinge, ba chiar poate crește de la an la an. Împreună pot depăși orice obstacol, pentru că sunt pregătiți să lupte până la capăt pentru iubirea lor infinită.

Își susțin visurile, își înțeleg obiectivele, se motivează și se încurajează permanent unul pe celălalt. Ambiția Berbecului și spontaneitatea Săgetătorului sunt cele două elemente care se îmbină perfect încă de la început.

Parteneri care stau sprijiniți de un zid și râd împreună

Adevărații ași în dragoste: zodiile care iau premiul I la arta iubirii

Scorpion și Pești
Cele mai sensibile semne din zodiac pot rămâne împreună până la apusul vieții! Sentimentele profunde și complexe vor crește în intensitate în fiecare zi, tocmai pentru că se înțeleg unul pe celălalt. Trăsăturile lor de personalitate garantează succesul relației!

Ambii sunt conștienți că asemănările pe care le au sunt puse în valoare de toate deosebirile care îi fac să se privească întotdeauna cu interes. Asta înseamnă că își respectă alegerile și nu se ceartă niciodată din lucruri mărunte. Când sunt unul lângă celălalt, găsesc înțelegerea de care au nevoie și se bucură ca niște copii de mângâierile și alinturile pe care și le oferă.

Capricorn și Fecioară
Orice relație de succes are în spate multă muncă și multă determinare. Și Capricornul și Fecioara sunt persoane muncitoare, care vor să obțină rezultate mari și care nu se plâng niciodată de efortul depus. În relația lor nu apar niciodată certuri și nemulțumiri, tocmai pentru că se înțeleg unul pe celălalt și realizează cât de obosiți sunt din cauza treburilor de peste zi.

Când vine vorba de iubire, amândoi știu cum să aplaneze posibilele conflicte, din dorința de a salva tot ce au construit împreună. Stabilitatea este principalul obiectiv pe care îl au cele două semne de pământ și își dedică timpul și energia în vederea obținerii unui confort emoțional sporit.

Balanță și Gemeni
Între ei se naște o conexiune intelectuală puternică! Ambele sunt semne de aer și adoră să le fie stimulate intelectul, ceea ce înseamnă că pot găsi oricând subiecte comune de discuție.

Relația lor se dezvoltă pe măsură ce descoperă lucruri noi unul despre celălalt și sunt incitați de posibilele diferențe sesizate pe parcurs. Balanța inițiază întotdeauna orice acțiune în cuplu, iar nativul Gemeni duce la bun sfârșit totul. Se completează perfect, iar secretul lor este adaptabilitatea. Fiecare poate să se muleze după ideile celuilalt.

Pești și Capricorn
Capricornul nu prea își arată sensibilitatea, dar în spatele hotărârii sale se află mii și mii de emoții greu de stăpânit. Asta înseamnă că se aseamănă foarte tare cu zodia Pești, care ar da orice să aibă alături pe cineva care să o înțeleagă.

Totul merge ca pe roate între ei, fiindcă știu să se asculte și să se sfătuiască în momentele critice. De asemenea, împărtășirea momentelor de bucurie este un element ce face relația să funcționeze până la apusul vieții.

Leu și Săgetător
Această pereche este, de multe ori, ținta invidiilor. Sunt mulți care ar vrea un cuplu ca al lor, doar că nu au cum să obțină scânteia ce se naște între privirile acestora. Între ei există multă pasiune, tocmai pentru că amândoi știu să se bucure de viață și își susțin obiectivele într-un mare fel. Nu renunță până când nu obțin tot ce își doresc (împreună sau individual) și fac tot posibilul pentru a îmbătrâni frumos împreună.

Toată lumea vrea să fie în preajma lor, fiindcă sunt distractivi și transformă povestea lor de iubire într-un spectacol îndrăgit de toți cei din jur. Este o conexiune la care mulți visează și pe care nimeni altcineva nu o poate avea.

Scorpion și Rac
Ambele sunt semne de apă și pare că sensibilitatea lor va distruge relația încă de la început. Dar adevărul este cu totul altul! Racul și Scorpionul își rezolvă întotdeauna problemele cu mult calm și știu cum să lase de la ei în situațiile tensionate.

Deși își exprimă emoțiile în mod diferit, amândoi sunt dispuși să facă orice pentru a întreține flacăra iubirii vie cât mai multă vreme. Chiar dacă nativul Scorpion tinde adesea să se lase pradă anxietății, Racul este întotdeauna lângă el pentru a-l calma.

Berbec și Leu
Se spune că două caractere tari nu pot locui în aceeași casă, pentru că ambițiile lor se pot ciocni în cele mai banale situații. Totuși, există o mulțime de povești de iubire cu final fericit, în care Leul și Berbecul au îmbătrânit frumos împreună. Ambele semne sunt la fel de pasionale și îndrăznețe, ceea ce înseamnă că se pot descurca în orice situație.

Problemele în cuplul lor se rezolvă ușor, fiindcă au puterea de a lua imediat cele mai bune decizii. Iar emoțiile nu lipsesc deloc din interacțiunile lor, fie că se află la început, fie că au trecut deja ani buni de când locuiesc sub același acoperiș.

Fecioară și Scorpion
Ultima pereche, dar nu cea din urmă, este una de neclintit, căci se bazează pe o prietenie solidă. Ambii nativi sunt echilibrați și cu picioarele pe pământ, chiar dacă Scorpionul se mai sperie uneori de greutățile vieții. Fecioara este lângă el pentru a-i aminti că nu există necaz fără rezolvare.

Energiile acestor zodii se combină și amândouă arată că sunt dispuse să renunțe la orice de dragul iubirii. Trăiesc împreună până la adânci bătrâneți, tocmai pentru că știu să facă sacrificii și să nu se lase doborâte de micile greutăți.

Dacă te afli într-un dintre perechile menționate mai sus, sigur știi că potrivirea voastră vine din lucrurile mărunte care vă apropie enorm. Iar dacă nu ai avut încă ocazia să îți găsești sufletul pereche, nu trebuie să îți pierzi speranța. Compatibilitatea voastră se va vedea încă din primele zile, așa că îți vei da seama ușor când ți-ai întâlnit adevărata dragoste.

Lecția pe care orice zodie trebuie să o învețe despre iubire înainte să o găsească

Surse foto: FreepikFreepik

Surse articol: BonobologyWeddingbazaarMarriage

Articolul urmator
Zodiile care au cele mai frumoase suflete
Zodiile care au cele mai frumoase suflete
Relatia ta va fi una de durata?
Incepe quiz
Relatia ta va fi una de durata?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.