Horoscop
Înapoi la

Horoscopul dragostei: Ce se întâmplă cu zodiile în luna iubirii

Horoscopul dragostei: Ce se întâmplă cu zodiile în luna iubirii

Redactor Andreea Baluteanu

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Suntem convinse că planetele au un cuvânt puternic de spus în ceea ce privește evoluția noastră sentimentală și nimeni nu ne va convinge că lucrurile nu stau exact așa. Tocmai de aceea, consultăm cu atât de multă plăcere horoscopul dragostei și încercăm să respectăm întocmai indicațiile astrelor.

Azi îți spunem ce îți rezervă planetele pentru magica lună a lui februarie 2021, atunci când ne vom bucura și de Ziua Îndrăgostiților, dar și de tradiționala și la fel de îndrăgita sărbătoare de Dragobete! Află ce spune horoscopul dragostei 2021 pentru luna iubirii!

Horoscopul dragostei

Ce este horoscopul dragostei? Pornind de la premisa că planetele au un efect de notat nu numai asupra personalității noastre la naștere, dar și în ceea ce privește evenimentele zilnice și reacția noastră la ele, horoscopul dragostei prezice ceea ce ți se va întâmpla pe plan sentimental.

femeie care consulta astrele cu planse cu pozitia planetelor si lumanari, concept astrologie si horoscop

Practic, horoscopul dragostei ia în calcul poziția Soarelui, a Lunii și a celorlalte planete de la un anumit moment, astfel oferind interpretări realizate de către astrologi pentru viața ta de zi cu zi. De asemenea, se iau în considerare de către horoscopul dragostei și compatibilitatea dintre zodii.

Află din rândurile de mai jos care sunt evenimentele astrologice majore ce caracterizează horoscopul dragostei pentru februarie 2021 și la ce te poți aștepta acum!

Citește și horoscopul lunii februarie complet!

Horoscopul dragostei în luna februarie

În ceea ce privește evenimentele astrologice majore ale lunii februarie, mutarea lui Venus, planeta iubirii, în Vărsător, începând cu data de 1 februarie, este cel mai semnificativ. Astfel, conform influenței acestei planete, vei constata că majoritatea relațiilor amoroase constituite în această perioadă vor începe ca prietenii apropiate.

De partea cealaltă, Mercur își încetează retrogradul pe 20 februarie, astfel fiind facilitată și comunicarea.

Luna Plină din 27 februarie este în Fecioară, aducând răsplata tuturor eforturilor pe care le-ai realizat în domeniul sănătății, îngrijirii personale, dar și în dragoste. Este timpul să scapi de un obicei nociv, mai ales în relații.

Horoscopul dragostei Berbec

Ce e cel mai important pentru horoscopul dragostei Berbec din 2021 este să fii tu însăți. Și Soarele, și Venus sunt în Vărsător, ceea ce înseamnă că îți vei evidenția unicitatea și nu vei tolera niciun partener care încearcă să te determine să fii altfel. Perspectiva ta asupra sentimentelor e oarecum lucidă, lipsită de sentimente, ceea ce poate cauza distanțarea de iubiții mai emotivi. Relația dintre Mercur și Marte, planeta ta dominantă, poate cauza anumite conflicte în legătura sentimentală, mai ales că nu prea mai ești cu picioarele pe pământ. Odată cu mutarea Soarelui în Pești, de pe 18 februarie, iubirea devine mai dulce, dar și tendința de idealizare și de preamărire a unei iubiri imaginare, mai puternică.

Horoscopul dragostei Taur

Horoscopul dragostei la Taur indică un interes crescut pentru aspectele practice în dragoste și mai puțin romantism. Gândești mult, mai ales grație Soarelui și lui Venus în Vărsător, și tinzi să supui sentimentele rațiunii. O conjuncție dintre Venus și Saturn va pune de asemenea accentul pe muncă și bani: poți dobândi convingerea că numai tu lucrezi pentru binele relației, ceea ce poate stârni conflicte. Ai însă și șansa de a găsi un partener la un eveniment de muncă. Tranziția Soarelui în Pești deschide calea spre mai multă compasiune în relație, dar riști și să confunzi mila pentru o persoană cu sentimente ardente. Și Venus trece în Pești spre finalul lunii, ceea ce infuzează în sfârșit tandrețe în relația ta: fă o surpriză plăcută partenerului.

vizual cu femeie singura, trista si apoi fericita, cu mainile sus pe fundalul cerului la apus. tranzitie dintre sentimente in astrologie

Horoscopul dragostei Gemeni

Horoscopul dragostei pentru zodia Gemeni din februarie 2021 are numai vești pozitive pentru tine! În prima parte, influența ridicată a Vărsătorului te ajută să gândești mai profund și te va împinge de la spate să iei niște decizii bune cu privire la viitorul tău amoros. Mercur și Marte pot aduce însă confuzie în viața ta sentimentală pe 10 februarie; încearcă să nu discuți prea mult cu un potențial interes amoros și nu te apuca să îți descoși iubitul oricât de tentată te-ai simți să o faci. Vin vești mai bune de Ziua Îndrăgostiților, când Jupiter și Mercur îți aduc noroc în dragoste și posibilitatea întâlnirii unui nou partener cu care să începi o relație de durată. Luna Plină de pe 27 se află în Fecioară, ceea ce te susține să rezolvi o anumită problemă în iubire.

Citește și Cum recunoști un nativ în zodia Gemeni îndrăgostit!

Horoscopul dragostei Rac

Deși planetele îți oferă susținerea lor ca să te simți bine în relație, nu vei reuși mereu să o faci. Influenţa puternică a Vărsătorului nu se pliază deloc pe personalitatea ta, iar frustrarea pe care o resimți uneori te poate determina să te răzbuni pe iubit. Luna Nouă din Vărsător este însă o șansă să te gândești la viitorul legăturii tale și să iei niște decizii excelente: se anunță și o sarcină. În rest, Soarele în Pești, începând cu 18 februarie, te va face să te simți ca la tine acasă în dragostea: timiditatea ta e adorabilă și îți poate atrage un nou partener, iar în relația deja sudată simți nevoia să îți răsfeți iubitul. Luna Nouă din Fecioară te poate umple însă de un pesimism nejustificat: nu da ascultare gândurilor care îți trec prin cap pe 27.

Horoscopul dragostei Leu

Se anunță o perspectivă nouă asupra relației tale: Soarele în Vărsător te determină să fii mai deschisă, să intri într-o relație nouă cu cineva care gândește liber sau să îți schimbi perspectiva tradițională asupra dragostei. Mercur îmbunătățește comunicarea în legătura ta de suflet începând cu ziua de 8, iar mutarea Soarelui în Pești te va determina să eviți conflictele cu orice preț: se anunță acum zile liniștite. Influența lui Uranus e puternică pe 25 februarie, împingându-te de la spate să faci o schimbare chiar dacă nu vrei: e inevitabil acum.

cuplu de indragostiti imbratisati pe fundalul unui soare la apus

Horoscopul dragostei Fecioară

La categoria horoscop dragoste Fecioară se anunță schimbări savuroase în statutul sentimental în luna februarie 2021. Aportul adus de Vărsător este copleșitor, determinându-te să privești altfel viața de familie și să faci unele schimbări în ea. Conexiunea dintre Mercur și Marte de 10 poate crea însă unele disensiuni în relație, mai ales dacă și ție, și iubitului vă place să dețineți controlul; un compromis e absolut necesar. Pe 13 februarie, cu doar o zi înainte de sărbătoarea Sfântului Valentin, Venus și Mercur te provoacă să spui tot ce îți trece prin cap în relație, ceea ce nu e neapărat un lucru rău. Ai însă grijă cu Luna Plină din semnul tău, pentru că te poate obliga să fii tăioasă și chiar răutăcioasă, ceea ce va provoca suferință partenerului.

Horoscopul dragostei Balanță

Horoscopul dragostei Balanță prezice momente de flirt nebun pentru această zodie. Ești as la jocuri amoroase grație lui Venus și Soarelui în Vărsător, care te fac mai năstrușnică și mai seducătoare ca niciodată. Conjuncția dintre Venus și Jupiter de pe 11 te aduce mai aproape de sufletul tău pereche, dacă îl cauți încă; în caz contrar, va umple de afecțiune și de dragoste autentică relația pe care o ai deja. Venus este în Pești începând cu 25 februarie, ceea ce te va ajuta să fii mai creativă și mai conștientă de relația ta: uită-te după semne, mai ales în vise, pentru că îți dau un indiciu esențial.

Horoscopul dragostei Scorpion

Astrele au prezis pentru zodia Scorpion câteva tensiuni în relația amoroasă la început de lună. Nu prea îți place influența puternică a zodiei Vărsător, care deschide drum pentru orice, un dezavantaj pentru o natură „fixistă” precum a ta. Mercur și Marte vor provoca certuri pe data de 10 februarie, determinându-te să pui prea multă pasiune în discuțiile cu partenerul și să stârnești furtuni într-un pahar cu apă atunci când ești contrazisă. Lucrurile se îmbunătățesc însă pe 13 februarie, la timp pentru Ziua Îndrăgostiților, când Neptun și Marte te fac mai atrăgătoare, mai senzuală și mai magnetică decât niciodată: bărbații vor roi în jurul tău. Pluto și Marte își dau mâna pe 24 și îți oferă tot ceea ce vrei în iubire: e un final de lună perfect.

Citește și De ce să nu te îndrăgostești de un Scorpion!

Horoscopul dragostei Săgetător

Nu ai de ce să îți faci griji din punct de vedere amoros acum. Soarele în Vărsător deschide calea discuțiilor interesante și vei fi tentată să te îndrăgostești de oricine te provoacă din punct de vedere intelectual. Pe data de 11, plouă cu magie și vei descoperi dragostea vieții tale și fără să o cauți, grație conjuncției dintre Venus și Marte. Soarele în Pești îți sporește compasiunea și vei face orice pentru a-ți susține partenerul începând cu 18 februarie, ceea ce îți câștigă puncte bonus în relație. Luna Plină de pe 27 va aduce preocupări legate de sănătate în legătura sentimentală: îți poți găsi iubitul printre străinii de la Plafar sau te vei simți minunat mergând la jogging cu partenerul.

Horoscopul dragostei Capricorn

Se anunță o lună destul de provocatoare la capitolul horoscop de dragoste Capricorn. Totul începe bine, cu o conjuncție între Saturn și Venus care îți aduce karma bună în iubire: te vei bucura acum de o răsplată pe măsura eforturilor depuse. Pe 11, Luna Nouă în Vărsător va fi minunată pentru fetele single, care se bucură de statutul lor, dar sensibilă pentru cele „cuplate”, ce riscă să se concentreze prea tare pe viitor și să dea „vrabia din mână pe cioara de pe gard”. Pe 17, Saturn și Uranus aduc stres în relația ta și te pot supune la tensiuni de nesuportat: alină-te cu gândul că va trece și asta. Luna Plină din Fecioară, de pe 27, te susține însă să iei o decizie excelentă, ce nu ar fi fost posibilă în alte circumstanțe.

cuplu care se saruta cu fundalul unui cer roz, iubire impartasita

Horoscopul dragostei Vărsător

Horoscopul dragostei pentru zodia Vărsător îți surâde și nu prea în această perioadă! Începi bine, cu Soarele și Venus în semnul tău, ceea ce îți va accentua individualitatea și te va apropia, dacă ești single, de cineva cu interese comune. Conexiunea dintre Venus și Uranus de pe 6 februarie te determină să încerci ceva nou, fie că e vorba despre o nouă aplicație de dating sau de o conversație hot cu vecinul acela singur. Însă Saturn și Uranus, pe 17, aduc stres și tensiuni și te învață câteva lecții grele în iubire. Soarele se mută în Pești pe 18, părăsind semnul tău, ceea ce îți poate transforma însă în realitate viziunea perfectă în iubire: imaginează-ți că ești atât de fericită și vei fi!

Horoscopul dragostei Peşti

Astrele au prezis pentru zodia Pești multă distracție în dragoste în luna iubirii. Deși Soarele e în Vărsător la debutul perioadei, îți priește: ai chef să experimentezi și poți ajunge să jonglezi cu mai mulți admiratori acum. Marte și Neptun te provoacă pe 13 februarie să transformi în realitate un vis romantic, ceea ce te va duce în al nouălea cer. Intrarea Soarelui în Pești, pe de 18, va intensifica sentimentele de iubire: acum nimeni nu mai poate să te convingă că dragostea nu e motorul vieții în Univers, iar sentimentele sunt atât de copleșitor de minunate. Vine curând și Venus în semnul tău, pe 25: nu mai ezita să te lași pradă imaginației, fanteziile tale nu fac rău nimănui.

Horoscopul dragostei pentru luna februarie 2021 aduce vești bune pentru majoritatea zodiilor. Pregătește-te să petreci Ziua Îndrăgostiților și Dragobetele cu cele mai alese sentimente!

Surse articol: astrology.com, seasky.org, sunsigns.com, tarot.com

Surse foto: iStock, Pixabay, Pexels

Articolul urmator
Zodiile care au cele mai frumoase suflete
Zodiile care au cele mai frumoase suflete
Cu ce sageata te va lovi Cupidon?
Incepe quiz
Cu ce sageata te va lovi Cupidon?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.