Horoscop
Înapoi la

Horoscopul dragostei, săptămâna 24 – 30 octombrie: Eclipsa parțială de Soare și Venus în Scorpion lasă îndrăgostiții să își facă de cap

Horoscopul dragostei, săptămâna 24 – 30 octombrie: Eclipsa parțială de Soare și Venus în Scorpion lasă îndrăgostiții să își facă de cap

Ramona Jurubita

Cu Soarele în Scorpion, semnul emoțiilor și al misterului, poveștile de iubire vor avea în centru caracteristicile sale. În această săptămână, zodiile își vor asuma tot ceea ce simt și vor transmite prin toți porii dragostea pe care o simt. Acest lucru se datorează și intrării lui Venus, planta iubirii, în constelația Scorpionului.

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Între 24 și 30 octombrie, toate semnele zodiacale se vor concentra pe armonia relațiilor. Vor încerca să facă unele schimbări, astfel încât să repare legăturile care nu funcționează. Trebuie să mai știi că orice transformare din zilele următoare va fi favorizată de eclipsa parțială de Soare din data de 25. Asta înseamnă că săptămâna începe cu multă iubire și promite să fie la fel de plină de înțelegere până la final. Îndrăgostiții își vor face de cap și se vor bucura de cele mai frumoase zile, fiindcă acest cadru astral este perfect pentru ei.

Horoscopul dragostei, săptămâna 24 – 30 octombrie. Ce spun astrele pentru zodia ta

Berbec
Eclipsa de Soare îți va scoate în cale multe oportunități prin intermediul cărora te poți conecta profund cu partenerul/a de viață. A venit momentul să accepți că ai început să simți mai mult decât te așteptai și să îți lași sentimentele să iasă la suprafață. Vei duce relația într-o nouă etapă dacă si cealaltă persoană va fi la fel de pregătit/ă.

Taur
Ar trebui să renunți la așteptările din prezent, fiindcă nu vei mai fi mulțumit/ă de realitate dacă o compari întotdeauna cu proiecțiile pe care le-ai creat. Eclipsa te va ajuta să devii din nou carismatic/ă și să poți atrage aproape de tine oamenii pe care îi placi. Trebuie să fii sincer/ă cu tine și să vezi pe cine îți dorești să păstrezi alături.

Gemeni
Este o săptămână mai complicată pentru tine și trebuie să îți păstrezi standardele înalte ca să nu fii rănit/ă când te aștepți mai puțin. Fii foarte atent/ă la detalii și ferește-te de situațiile neprevăzute, căci relațiile tale amoroase pot fi afectate de micile clipe de neatenție. Ca să nu te trezești cu inima frântă, nu ar trebui să crezi în promisiuni.

Iată cele: 3 semne zodiacale care confundă în mod constant persoanele greșite cu sufletul lor pereche

Rac
Lucrurile au început să se așeze în viața ta amoroasă, iar asta înseamnă că te poți gândi la un viitor comun. Dacă și omul de lângă tine vrea să duceți relația la următorul nivel, merită să faci o încercare. Nu lăsa dramele din exterior să îți tulbure gândirea și axează-te doar pe iubirea ta.

Leu
Este o perioadă grozavă pentru cunoașterea de sine, fiindcă poți să aprofundezi relația cu propria persoană și să te concentrezi pe interesele pe care le ai. Încearcă să faci tot ce poți pentru a evita conflictele în cuplu. Ia-ți jumătatea și mergeți la un film sau optați pentru activități care vă țin mintea ocupată.

Fecioară
Ai vrea să îndeplinești o mulțime de sarcini, dar să îți rămână timp și pentru sufletul pereche. Te vei strădui puțin să elaborezi un plan care să te ajute să ai o săptămână echilibrată, dar ai toate șansele să reușești. Dacă îți dorești cu adevărat să simți iubirea, acest lucru se va întâmpla.

Siluete îndrăgostiți suprinși în momentul unei cereri în căsătorie

Balanță
Doar cu răbdare și compasiune vei reuși să rezolvi problemele din viața de cuplu. Va trebui să faci echipă cu partenerul/a și să descoperiți împreună de ce lucrurile nu funcționează așa cum ar trebui. Energiile astrale ale perioadei vă vor ajuta să salvați ceea ce deja ați construit.

Scorpion
Nu îți place să alegi calea ușoară și tocmai de aceea, vrei o iubire ca în povești – anevoioasă, dar cu final fericit. Eclipsa din data de 25 te va ajuta să îți folosești intuiția și să faci alegerile corecte, astfel încât să pășești pe un tărâm de basm la brațul iubitului/ei.

Săgetător
Ca să poți avea o relație sănătoasă, trebuie să îți vindeci traumele și să îți eliberezi sufletul de angoasele trecutului. În caz contrar, îți vei chinui toți/toate partenerii/partenerele ce vor veni. Poate că aceasta este săptămâna în care îți vei da seama cum te poți elibera de suferințele adunate în inimă.

Capricorn
Eclipsa de Soare din 25 octombrie te îndeamnă să ieși din zona de confort și să socializezi mai mult. Poate că vei dori să rămâi într-un con de umbră, dar vei realiza apoi că iubirea nu se găsește dacă stai în casă. Trebuie să ieși în lume ca să lași inima să te conducă spre jumătatea ta.

Vărsător
Îți vei da seama că este greșit să te axezi doar pe carieră și să îți neglijezi iubitul/a. Dacă ai și câteva probleme la serviciu, este normal să te simți copleșit/ă și să uiți că trebuie să fii mereu atent/ă la nevoile celui/celei de lângă tine. Totuși, ar trebui să te străduiești să fii prezent/ă în viața sa.

Pești
Vrei cu orice preț să știi dacă te afli sau nu lângă omul potrivit. În această săptămână ai timp să îți analizezi relația și să vezi dacă se mulează pe așteptările tale. Până la final, vei lua o decizie în legătură cu viața ta amoroasă și vei fi mulțumit/ă.

Fiecare zi a săptămânii 24 – 30 octombrie se va afla sub influențele energiilor eclipsei de Soare. Luna Nouă în Scorpion va aduce un nou început, care se va simți mult mai intens datorită suprapunerii ei peste cel mai puternic astru din Univers.

Descoperă care sunt: Cele patru zodii blocate într-o rutină negativă, de care le e frică să se elibereze

Surse foto: iStock, Pexels

Surse articol: AstrologyStylecasterBustle

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Gemenilor! Cu cine nu se pot înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Gemenilor! Cu cine nu se pot înțelege niciodată
Cât de bine te pricepi să citești oamenii? Fă quiz-ul și nu te mai lăsa păcălită!
Incepe quiz
Cât de bine te pricepi să citești oamenii? Fă quiz-ul și nu te mai lăsa păcălită!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.