Horoscop
Înapoi la

Horoscopul runelor, săptămâna 20 - 26 noiembrie. Mihai Voropchievici are vești bune pentru zodiile care au planuri uriașe de dus la bun sfârșit

Horoscopul runelor, săptămâna 20 - 26 noiembrie. Mihai Voropchievici are vești bune pentru zodiile care au planuri uriașe de dus la bun sfârșit

Ramona Jurubita

Oamenii pasionați de cunoașterea viitorului apelează la tot felul de metode pentru a descoperi ce îi așteaptă, mai ales dacă au planuri mari pe care speră să le împlinească. Etalarea și interpretarea runelor este una dintre aceste metode, pe care Mihai Voropchievici o aduce săptămânal în atenția celor care îl urmăresc.

Numerologul a dezvăluit deja ce le așteaptă pe zodii în săptămâna 20 - 26 noiembrie, așa că trebuie neapărat să afli cum sună viitorul semnului tău. Pentru moment, îți spun doar atât: ai șanse mari să te afli printre norocoșii săptămânii, căci foarte puțini nativi au primit și previziuni mai puțin îmbucurătoare.

Horoscopul runelor pentru 20-26 noiembrie, interpretat de Mihai Voropchievici

Berbec ♈️
Conform spuselor sale, ai parte de un mare noroc în această săptămână și poți primi un dar special de la o persoană din viața ta:
„Pentru Berbec, runa spune că este aproape o certitudine faptul că cineva care se gândește la un Berbec mai intens îi va trimite un cadou minunat.”

Taur ♉️
Veștile bune pe care le așteptai de multă vreme tocmai au sosit. Iată cât de bună va fi pentru tine săptămâna aceasta:
„Se pare că sunteți un învingător. Ați câștigat pe toate planurile, să fiți sigur.”

Gemeni ♊️
Nu ești tocmai în punctul în care ai vrea, dar acum ai șansa să schimbi modul în care ești perceput/ă de apropiați:
„Gemenii sunt anunțați că trebuie să își mobilizeze toate forțele pentru a-și consolida poziția în familie, în societate, dar și la serviciu.”

Rune de lemn așezate pe jos, prin iarbă

Rac ♋️
Ai parte de câteva probleme în aceste zile, dar asta nu înseamnă că trebuie să îți pierzi motivația:
„Racul are o săptămână în care va susține o bătălie furtunoasă sau o dispută, așa că va trebui să își mobilizeze forțele și să fie pregătit.”

Leu ♌️
Problemele bat și la ușa ta, doar că ai posibilitatea să le ocolești dacă îți alegi cu grijă cuvintele și faptele:
„Este pe o pojghiță de gheață foarte subțire. Leilor, trebuie să fiți extrem de prudenți când acționați, cum vorbiți, ce vorbiți și pe cine încercați să convingeți. Nu folosiți cuvinte mari, dar nici cuvinte dure. E o săptămână destul de anevoioasă pentru voi.”

Fecioară ♍️
Urmează ceva la care nu te aștepți, iar numerologul Mihai Voropchievici ți-a oferit un indiciu important despre viitorul apropiat:
„Fecioara e sfătuită să rămână în așteptarea unei schimbări foarte, foarte importante acasă și cât de curând. Chiar în 21-21, cel târziu 22 noiembrie.”

Horoscopul dragostei, săptămâna 20 - 26 noiembrie: zodiile singure și-ar putea găsi dragostea vieții și toate speranțele se vor concretiza în povești sublime

Balanță ♎️
Iubirea va fi pe primul loc pentru tine în această perioadă și nu este exclus să întâlnești pe cineva special.
„Balanța are o săptămână de dragoste. Ceva nou fierbinte, o dragoste nouă.”

Scorpion ♏️
Tu vei scăpa de probleme și te vei bucura de succes, așa că merită să vezi ce a zis numerologul pentru zodia ta:
„Scorpionul are o săptămână cu fertilitate și belșug. Peste puțin timp, pentru toți Scorpionii, visele se vor împlini. O săptămână foarte bună. Extraordinar!”

Săgetător ♐️
Horoscopul runelor ți-a adus un sfat de această dată, fiindcă Universul simte că ai nevoie de o schimbare:
„Primește un mesaj dublu. E sfătuit să se relaxeze, să nu mai fie atât de agitat și să nu își mai facă probleme referitor la starea de sănătate a cuiva drag.”

Capricorn ♑️
Mihai Voropchievici te asigură că vei fi bine în săptămâna 20-26 noiembrie, indiferent de evenimentele de care vei avea parte:
„Capricornului i se oferă protecție care îl va face să se simtă în siguranță. ”

Vărsător ♒️
Micile probleme din această săptămână te vor ajuta să evoluezi și să obții o victorie, potrivit spuselor numerologului:
„Pentru Vărsător se anunță în săptămâna următoare o mică bătălie, dar nu trebuie să vă faceți griji, nu trebuie să vă faceți probleme deoarece, în urma acestei mici bătălii, veți câștiga în mod sigur.”

Pești ♓️
Trecutul încă îți dă bătăi de cap, dar a venit momentul să te desprinzi de el și să începi o nouă viață:
„Peștișorii primesc un sfat foarte la locul lui și mobilizator. Dragi Peștișori, sunteți sfătuiți să dați la o parte toate problemele legate de trecut și toate grijile pe care le aveți acum pe cap. Lăsați necazurile în urmă și pregătiți-vă pentru o săptămână mult mai bună decât precedenta.”

Se pare că doar câteva zodii vor avea parte de mici provocări și, în rest, toată lumea se va simți în al nouălea cer. Surprizele sunt pentru toți, așa că merită să trăiești din plin fiecare zi!

Horoscopul iubirii pentru noiembrie 2023: zodiile singure primesc o stea norocoasă pe care o pot folosi pentru a-și găsi perechea

Surse foto: iStock, FacebookPixabay

Surse articol: Youtube Astro FanatikClickPlaytech

Articolul urmator
Zodiile care au cele mai frumoase suflete
Zodiile care au cele mai frumoase suflete
Care e cel mai bun loc de agatat pentru tine?
Incepe quiz
Care e cel mai bun loc de agatat pentru tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.