Horoscop
Înapoi la

Horoscopul săptămânii 2 - 8 mai: zodiile continuă curățenia de primăvară și fac loc în sufletele lor pentru schimbări benefice

Horoscopul săptămânii 2 - 8 mai: zodiile continuă curățenia de primăvară și fac loc în sufletele lor pentru schimbări benefice

Ramona Jurubita

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Dramatismul adus de eclipsa parțială de Soare din 30 aprilie se va spulbera treptat și zodiile vor intra în ritmul normal, încercând să se implice în noi proiecte profesionale. Venus intră în Berbec în prima zi a săptămânii și se aliniază cu Soarele, trimițând vibrații puternice în inimile nativilor din zodiac. Aceștia vor încerca să își croiască drum spre viitor, vor lupta pentru dorințele lor, se vor concentra pe planul amoros și pe evoluția relațiilor de orice natură.

Pe 3 mai, alinierea dintre Pluto și Jupiter își va spune cuvântul, dându-le tuturor încredere să facă toate schimbările de care au nevoie. Această săptămână este ca o curățenie de primăvară și ca o pregătire înainte ca Mercur retrograd să își facă simțită prezența. Imediat după încheierea acestei săptămâni, lucrurile vor fi date din nou peste cap, așa că este indicat să profiți din plin de surprizele pe care ți le-au pregătit astrele și să te bucuri de momentele de liniște.

Portret uman realizat din diverse elemente și culori care ilustrează misticismul și imaginația.

Horoscopul complet al săptămânii 2 - 8 mai. Ce ți-au pregătit astrele, în funcție de zodia ta

Berbec
Nu lăsa mândria să te împingă spre decizii necugetate și ai răbdare să vezi cum evoluează lucrurile! S-ar putea să fii tentat/ă să renunți la anumite persoane și ar fi o mare greșeală pe care o vei regreta mai târziu. Este bine că ți-ai dat seama cine merită să îți stea alături, dar știi și tu că dușmanii ar trebui păstrați aproape, nu? Vei cuceri pe toată lumea cu îndrăzneala ta și încrederea în sine îți va crește când te vei simți admirat/ă de ceilalți.

Taur
Venus, planeta care te conduce, va intra în sfera spiritualității tale și te va face mai deschis/ă spre schimbare, având în vedere că nu prea ești adeptul/a transformărilor. Vei reuși să te adaptezi mai ușor la evenimentele neprevăzute și vei lăsa noutatea să intre în viața ta. Ai toate șansele să evoluezi și să devii cea mai bună versiune a ta, dar trebuie să te străduiești să îți schimbi comportamentul. Dacă renunți la inflexibilitate și te lași dus/ă de val, o să navighezi cu ușurință peste mare de probleme care ți-ar putea apărea în cale.

Gemeni
Vei profita de energia acestei săptămâni pentru a te conecta cu apropiații și pentru a petrece timp în compania lor, chiar dacă asta înseamnă să renunți la agitația cotidiană în mijlocul căreia te simțeai atât de bine înainte. O să reiei legătura cu prietenii din copilărie, cu foștii vecini și chiar cu fostele iubiri și vei reînvia relațiile din trecut. Este normal să fie așa, când inima ta rămăsese undeva în spate, în timp ce tu ai mers mai departe fără să te vindeci.

Rac
În această săptămână îți dai seama că ai ignorat persoanele care te iubesc și îți schimbi complet atitudinea față de ele. O să fii mai atent/ă la nevoile lor și vei încerca să refaci toate conexiunile pierdute. Interacțiunea cu un om special ți-ar putea aduce o avansare în carieră sau asumarea unor responsabilități suplimentare. Depinde de tine dacă reușești să vezi partea plină sau partea goală a paharului. Profită de oportunitate înainte ca Mercur să retrogradeze și să strice totul.

Leu
Ești foarte ambițios/oasă și s-ar putea să te simți mai motivat/ă în această perioadă, dorindu-ți să evoluezi din punct de vedere profesional. O să schimbi modul în care te raportezi la superiorii tăi și o să încerci să îți dezvolți relațiile cu ei, ca să îți menții poziția în carieră. Confuzia din planul amoros îți va îngreuna puțin situația de la locul de muncă, așa că ai nevoie de o legătură strânsă cu șefii tăi. Astfel, ei vor trece cu vederea micile tale scăpări.

Fecioară
Poziționarea lui Venus te va ajuta să îți dai seama că ai mare nevoie de oamenii dragi pentru a trăi o viață liniștită și fără probleme. Odată ce vei înțelege importanța familiei și a prietenilor, te vei putea bucura de oportunitățile majore care îți ies în cale. Te vei implica în numeroase afaceri, iar profitul pe care îl vei face va fi peste orice câștig anterior. Ai grijă să nu comiți o greșeală care ți-ar putea compromite viitorul și bucură-te de norocul ivit, fiindcă nu apare de două ori în viață.

Citește și: Bărbatul Fecioară în pat - tot ce trebuie să știi despre cel mai fierbinte aspect din viața lui

Balanță
Te vei asocia cu personalități importante și veți lucra în echipă, dorindu-vă să atingeți un obiectiv comun. Succesul tău ar fi imposibil fără colegii pe care îi ai alături și fără susținerea familiei, așa că a venit momentul să apreciezi mai mult eforturile pe care le fac ei pentru tine. Gândește-te la o schimbare menită să îți faciliteze comunicarea și înțelegerea cu persoanele importante din viața ta.

Scorpion
Eclipsa de Soare te-a făcut să te reorientezi și să îți dorești altceva pentru viitor, iar în această săptămână vei simți că te afli pe un teren necunoscut. Încearcă să nu te sperii de provocări și să îmbrățișezi orice lucru nou pe care îl descoperi. Chiar dacă afli detalii neașteptate despre cineva drag, fă tot ce poți pentru a-i tolera greșelile. De unele relații depinde cariera ta și nu merită să o compromiți din cauza unor ambiții de moment.

Săgetător
Începutul lunii mai îți va permite să îți exprimi creativitatea și să scapi de monotonia pe care ai ajuns să o trăiești. Poți renunța la sarcinile suplimentare de la serviciu și te poți apuca de un nou hobby, dezvoltându-ți astfel imaginația. Vei da un nou impuls și conexiunii cu partenerul/a și te vei gândi mai mult la un viitor stabil, bazat pe armonie și înțelegere. Dacă reușești să scapi de stres, o să lucreză fără probleme la conturarea unei noi vieți.

Capricorn
Venus va ajunge în sfera căminului tău și te va ajuta să petreci momente speciale în perioada 2 – 8 mai, bucurându-te de compania familiei. Te vei concentra mai mult pe propria persoană și pe felul în care poți să rezonezi cu alți oameni. Ai ocazia să îți dai seama că este absolut necesar să iei o pauză de la haosul în care ai trăit în ultimele luni și să te gândești mai mult la sufletul tău care are nevoie de mângâiere și de înțelegere. Sprijinul după care tânjești se află chiar lângă tine și trebuie să deschizi ochii mai bine pentru a-l vedea.

Vărsător
Liniștea din interiorul tău poate fi restabilită doar dacă faci ordine în viața de zi cu zi. Nu poți fi fericit/ă dacă nu renunți la lucrurile care te nemulțumesc și care nu îți aduc niciun beneficiu. Eliberează-ți mintea de gândurile negative și doar așa vei reuși să găsești un echilibru cu eul tău interior. Această săptămână va avea o importanță majoră pentru tine, fiindcă va fi perioada în care vei realiza ce îți aduce împlinire.

Pești
Zilele următoare vor fi destul de agitate pentru tine, având în vedere că nu știi ce îți dorești de la viață. Totuși, mișcările planetare îți vor influența parcursul și te vor ajuta să înțelegi că te afli fix în punctul în care trebuie să fii. Odată ce realizezi că nu este nimic în neregulă cu tine, vei fi de neoprit și vei reuși chiar să muți munții din loc. Între 2 și 8 mai, nimic nu va fi imposibil pentru tine, mai ales dacă ai alături pe cineva care să te susțină și să îți dea încredere.

Te-ai așezat la linia de start și aștepți să înceapă aventura promisă în săptămâna 2- 8 mai 2022? Atunci ai toate șansele să ieși învingător/oare din luptele pe care le ai de dus.

Citește și: Horoscopul dragostei, săptămâna 2 - 8 mai: flacăra iubirii va crește, dar nu va putea să ardă acolo unde nu există sinceritate

Surse articol: InstyleRefinery29Allure

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Bărbatul Vărsător în pat - tot ce trebuie să știi și să folosești în interesul tău
Bărbatul Vărsător în pat - tot ce trebuie să știi și să folosești în interesul tău

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.