Horoscop
Înapoi la

Latura necunoscută a Fecioarelor. Ce secrete ascunde această zodie

Latura necunoscută a Fecioarelor. Ce secrete ascunde această zodie

Ramona Jurubita

Nu toți oamenii sunt ceea ce par, dar îi poți descoperi în detaliu după mai multe interacțiuni. Uneori, afli lucruri mai puțin plăcute despre unii dintre ei și îți dorești să fi știut mai devreme ce ascundeau. Până la urmă, e mai bine să previi decât să tratezi, nu?

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Ca să nu suferi din cauza caracterului pe care oamenii și-l ascund față de tine, ai putea să te documentezi puțin despre fiecare zodie în parte. Astăzi vei afla totul despre Fecioare și vei cunoaște chiar și cele mai întunecate gânduri ale lor.

Aspirantele perfecționismului încearcă să se facă plăcute în fața oamenilor din jur, așa că nu lasă să se vadă tot ce simt și gândesc. Trebuie să știi adevărul ca să nu ajungi să regreți că te-ai apropiat de o persoană care s-a născut sub acest semn zodiacal.

Machiaj creativ de Halloween, femeie machiată strident care ține în mână o frunză mare.

Pentru că nimeni nu este perfect, și această zodie are părți mai puțin frumoase. Totuși, reușește să își țină stările neplăcute sub control dacă nu primește anumiți stimuli declanșatori din exterior. Iată elementele care compun latura întunecată a unei Fecioare:

Este prea critică

Și nu este vorba doar de autocritică, fiindcă nu ar fi o problemă atât de mare pentru cei din jur. Tinde să aibă așteptări prea mari de la apropiați și când aceștia o dezamăgesc, începe imediat să facă observații și reproșuri dureroase. Sigur nu vrei să ajungi în situația aceasta, fiindcă te vor răni destul de tare cuvintele sale.

Se plânge foarte mult

Le poate da celor de lângă ea o stare extrem de negativă, fiindcă este veșnic nemulțumită și se plânge în legătură cu lucrurile care nu îi ies așa cum vor...aproape toate! Indiferent ar face, i se pară că putea să se implice mai mult, așa că este dezamăgită de rezultat. Mulți nu îi pot tolera această atitudine pesimistă și fug din calea ei.

S-ar putea să te înspăimânte și pe tine, iar dacă vei rămâne lângă ea, te va seca de energie. Am putea să o includem, fără probleme, în topul vampirilor energetici. Nu a fost încadrată în această categorie până acum pentru că își ascunde nemulțumirile când sunt și străini prin preajmă. Nu vrea să facă impresie proastă, așa că pozează într-o persoană puternică și încrezătoare.

Își face griji în fiecare secundă

Pentru că vrea să aibă parte doar de succes, începe să își creeze în minte anumite scenarii, iar multe dintre ele sunt negative. De ce ar face o persoană așa ceva? Nu de dragul de a se chinui și de a-și răsuci cu hotărâre cuțitul în rană! Fecioara vrea să se asigure că nimic nu merge prost în viața ei și ia în calcul cele mai sumbre variante, ca să aibă soluții pentru fiecare în parte. Așa reușește să își ajute mereu prietenii să iasă din impas, chiar dacă ei o percep uneori ca pe o vrăjitoare.

Dezvoltă obsesii legate de curățenie

Poate ți se pare deplasat ce descoperi, dar chiar este adevărat că se transformă într-un monstru dacă oamenii care o înconjoară nu respectă ordinea pe care ea a creat-o. Cel mai tare o enervează haosul și nu ar accepta mizeria sau gălăgia prin preajmă. Își formează o rutină pe care o respectă cu sfințenie, așa că nu se abate niciodată de la programul ei de curățenie. Dacă încerci să o întrerupi sau să o împiedici să facă tot ce și-a propus, nu te va mai privi niciodată ca înainte.

Este extrem de zgârcită

Muncește mult, așa că este normal să aprecieze banii obținuți cu sudoarea frunții. O doare să îi risipească pe obiecte efemere, așa că îi ține pentru investiții importante. Uneori chiar poate să renunțe la micile plăceri, doar ca să fie sigură că are economiile întregi. Nu prea face donații, iar multe persoane o consideră avară și rea.

Cu toate acestea, ajută în alte moduri și face voluntariat. Chiar dacă nu oferă bani, are momente în care dăruiește haine, jucării și alte obiecte pe care nu le mai folosește. Nu este atât de insensibilă pe cât se spune, dar nici nu se încadrează în categoria zodiilor generoase.

Este ipohondră și își ascunde emoțiile

Se teme atât de tare de boală, încât ajunge să evite locurile publice și să se izoleze. Cum să nu fie văzută de alții ca o figură întunecată dacă stă toată ziua ascunsă în casă? Pare chiar inumană, fiindcă nimeni nu înțelege de ce nu dorește să socializeze în zilele în care se simte vulnerabilă.

Își ascunde însă emoțiile pentru că nu vrea să o vadă și alții așa cum se vede: imperfectă și niciodată aproape de varianta ideală. Habar nu are că și-a depășit de foarte multă vreme condiția, dar este axată pe evoluție constantă și nu observă câte progrese face în fiecare zi. Așa se întâmplă cu orice om care se concentrează foarte tare pe un scop. Ce înseamnă asta? Că toți avem defecte și părți pe care am vrea să le ascundem, așa că nu trebuie să o judecăm.

Poate că Fecioara are o mulțime de trăsături care o fac să pară dură în ochii altora, dar intențiile ei sunt dintre cele mai bune. Își dorește să scoată potențialul maxim din cei dragi, fiindcă vrea să îi știe bine și consideră că nu ar mai fi un stimul motivator la fel de bun dacă nu ar fi aspră cu ei. Până la urmă, scopul scuză mijloacele, iar această zodie ar trebui să fie înțeleasă.

Vezi și: Ce să nu-i spui niciodată unei Fecioare

Surse foto: iStock

Surse articol: LiveaboutHoroscopesWemystic

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Scorpionului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Scorpionului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată
Ce se ascunde in latura intunecata a personalitatii tale?
Incepe quiz
Ce se ascunde in latura intunecata a personalitatii tale?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.4 (24)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.