Horoscop
Înapoi la

Sfaturi de care orice nativ Pești trebuie să țină cont, dacă vrea să îi meargă bine în viață

Sfaturi de care orice nativ Pești trebuie să țină cont, dacă vrea să îi meargă bine în viață

Ramona Jurubita

Ești zodia Pești și vrei să îți meargă bine în viață? Pentru asta, va fi nevoie să depui un gram de efort și să pui în aplicare sfaturile pe care ți le-au pregătit astrele. Nu va fi deloc ușor să renunți la anumite comportamente, dar vei observa rapid beneficiile schimbării.

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Te numeri printre cele mai sensibile semne de pe cercul zodiacal, iar intuiția nu te trădează aproape niciodată. În ciuda acestui fapt, mai faci și tu anumite greșeli, pe care ajungi să le regreți. Există și posibilitatea ca, pentru multă vreme, să nu conștientizezi că anumite acțiuni pe care le desfășori nu sunt tocmai în favoarea ta. Dar astrele îți sar în ajutor și îți spun ce ai de făcut pentru a-ți îmbunătăți viața.

Stop! Nu te mai plânge că nimic nu merge cum ai plănuit! Citește sfaturile personalizate pentru zodia ta și transformă viața pe care o trăiești în viața pe care ți-o dorești!

Sfaturi din partea astrelor pentru zodia Pești

Nu mai trece ușor cu vederea peste defectele și greșelile oamenilor! Cei din jur îți vor învăța slăbiciunile și te vor juca pe degete. Sigur nu vrei asta, nu-i așa? Pentru o viață liniștită și lipsită de griji, ar trebui să le impui anumite limite celor care încearcă să profite de bunătatea ta.

Fă tot posibilul să țintești spre stabilitatea emoțională! Oamenii pe care îi ai alături se pot sătura să vorbească de fiecare dată cu o altă persoană. La fel ca zodia Gemeni, și tu poți avea personalități multiple, în funcție de contextul în care te afli. Nu degeaba se spune că Peștii sunt „alunecoși”. Găsești întotdeauna o cale prin care să ieși din situațiile dificile și desigur că ai de beneficiat de pe urma capacității de adaptare, dar persoanele din jur se pot simți reticente să te abordeze când observă cât ești de schimbător/oare.

Ilustrație zodia Pesti, portret de femeie sub apă

Nu te mai lăsa așa ușor influențat/ă! Trebuie să înveți să faci o delimitare clară între influențele bune și cele proaste. Unii oameni încearcă să îți schimbe părerile și chiar alegerile pentru a te face să te abați de la drumul tău spre succes. Încearcă să îți iei deciziile pe cont propriu și să nu lași pe nimeni să îți spună ce ai de făcut. Doar tu știi ce este mai bine pentru tine.

Fii mai realist/ă! Visurile tale nu se vor împlini dacă sunt mereu de domeniul fantasticului. Uneori, este mai bine să te gândești dacă dorințele tale se pot îndeplini sau nu. În cazul în care îți dai seama că ai idealuri prea înalte pentru această lume, încearcă să cobori cu picioarele pe pământ și să aspiri către lucruri pe care le poți obține. Doar nu vrei să trăiești dezamăgire după dezamăgire, nu?

Nu mai face sacrificii pentru persoanele care nu merită nici măcar atenția ta! Bunătatea de care dai dovadă te împinge mereu să te pui pe ultimul loc, de dragul altor persoane. Nu este greșit să îți iubești aproapele, dar este exagerat să uiți de tine pentru fericirea altora. Trebuie să te iubești mai mult și să înțelegi că nu toată lumea merită aceleași eforturi din partea ta.

Ignoră superstițiile dacă vrei să fii fericit/ă! Este firesc să ai anumite frici, dar asta nu înseamnă că trebuie să le permiți să pună stăpânire pe tine. Încearcă să îți învingi temerile, mai ales dacă nu există dovezi care să ateste că sunt reale sau că se poate întâmpla lucrul care te îngrozește. Se spune că superstițiile, la fel ca blestemele, au sens doar pentru aceia care cred în ele. Dacă le ignori, nu te vor afecta în niciun fel.

Ești gata pentru o nouă etapă a vieții tale? De acum, totul poate fi așa cum ai visat, fiindcă secretul stă în alegerile tale. Pune în aplicare sfaturile de mai sus dacă vrei să îți meargă bine la orice pas!

Patru zodii care trăiesc mereu cu teama că urmează să se întâmple ceva teribil

Surse foto: iStock

Surse articol: PrepscholarTimesofindiaVogue

Articolul urmator
Zodiile care au cele mai frumoase suflete
Zodiile care au cele mai frumoase suflete
Ce trebuie sa schimbi la viata ta sexuala?
Incepe quiz
Ce trebuie sa schimbi la viata ta sexuala?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.