Horoscop
Înapoi la

Tarotscopul lunii iulie 2023. Ce spun cărțile de Tarot despre tine luna aceasta

Tarotscopul lunii iulie 2023. Ce spun cărțile de Tarot despre tine luna aceasta

Ramona Jurubita

Luna iulie este momentul în care poți face schimbări majore în viața ta. Nu ești mulțumit/ă de tot ce ai trăit în prima jumătate a anului? Atunci mai ai o șansă la fericire, căci poți face alegeri mai bune acum.

Se anunță o perioadă excelentă pentru decizii importante, doar că unele evenimente astrale pot tulbura parcursul anumitor semne din zodiac. Dacă vrei să afli cum poți face față provocărilor, trebuie să afli ce spun cărțile de Tarot, care îți oferă de fiecare dată informații prețioase despre viitor.

După ce vei citi previziunile pentru semnul tău zodiacal, vei ști cum să te ferești de energiile negative aduse de Venus retrograd în Leu, evenimentul major din iulie 2023, dar și cum să te bucuri de clipele speciale. Nu va fi totul roz, dar nici atât de rău pe cum este în perioadele marcate de Mercur retrograd. Pentru că este planeta iubirii, Venus este mai blând și își predă lecțiile într-un mod diferit. Dar să nu mai prelungim așteptarea și să trecem direct la subiect!

A șaptea lună din 2023 este, fără doar și poate, luna schimbărilor uriașe. Vezi în rândurile de mai jos cum te va surprinde și pe tine intervalul 1-31 iulie și care sunt cărțile ce îți dezvăluie viitorul!

Ce provocări te așteaptă în luna iulie a anului 2023? Află totul din cărțile de Tarot

Berbec – Magicianul și Zece de Pentacule (inversată)
Deși totul poate părea instabil, ești hotărât/ă să faci totul să funcționeze. Magicianul este cartea care îți arată determinarea, creativitatea și ideile infinite. Zecele de Pentacule, în schimb, anunță partea mai puțin frumoasă, adică lipsa încrederii în forțele proprii. S-ar putea să ai momente în care să vrei să renunți la tot, doar că de fiecare dată vei reuși să îți găsești motivația.

Taur - Judecata (inversată) și Șapte de săbii (inversată)
În iulie, se va duce o luptă aprigă în mintea ta, căci te vei strădui să înțelegi ce îți dorești. Până la finalul acestei perioade, vei reuși să depășești fricile și temerile ilustrate de combinația dintre Judecata inversată și Șaptele de Săbii. Chiar dacă îți vei pune mai multe întrebări existențiale, vei găsi o cale prin care să fii din nou sincer/ă cu tine și să nu îți mai ascunzi vulnerabilitățile.

Gemeni – Roata Norocului (inversată) și Regele de Cupe (inversată)
Roata Norocului arată că s-ar putea să te simți deconectat/ă de la Univers și să depui eforturi pentru a găsi direcția în care trebuie să mergi. Regele de Cupe simbolizează provocările prin care vei trece și frustrarea de care vei reuși să scapi în cele din urmă. Finalul de lună te va găsi mai puternic/ă și mai încrezător/oare.

Cărți de Tarot împrăștiate și așezate una peste alta.

Horoscopul lunii iulie 2023: într-o simfonie a schimbării, Universul conspiră ca să aducă zodiilor bucurie nealterată și vitalitate

Rac – Spânzuratul și Patru de Baghete (inversată)
În aceste zile, înveți să te descurci pe cont propriu. Patru de Baghete este o carte ce simbolizează anumite rupturi în relațiile tale, fie amoroase, fie de prietenie. Totuși, Spânzuratul arată că vei profita la maximum de tot ce ți se întâmplă și de vei bucura de timpul pe care îl petreci doar tu cu tine.

Leu – Justiția și Regina de Baghete (inversată)
Este posibil să nu te simți la fel de relaxat/ă și încrezător/oare ca de obicei. Regina de Baghete arată că strălucirea ta își va pierde din intensitate și că îndoiala de sine îți va da mari bătăi de cap. Dar Justiția dezvăluie că vei reuși să rămâi în echilibru și să nu îți pierzi speranța, mai ales atunci când vine vorba de viitorul la care visezi. În ciuda disconfortului pe care îl simți, te vei îndrepta în direcția corectă.

Fecioară – Steaua și Nouă de Baghete
Vei îmbrățișa un nou început, căci energia ta va crește brusc, începând cu prima zi din iulie. Steaua este cartea care îți înfrumusețează viața și aduce noroc în calea ta, în timp ce Nouă de Baghete îți oferă oportunități de relaxare. Spre deosebire de alte zodii, tu ai parte de o perioadă mai mult ca perfectă.

Balanță – Împărăteasa și Cavalerul de Pentacule
Iulie te face să îți dorești abundență pe toate planurile, așa că vei începe să muncești, în speranța că o vei obține. Cartea Rege de Pentacule simbolizează munca practică, dar poate ilustra și câteva probleme, tocmai pentru că este inversată. Din fericire, Împărăteasa prezice stabilitatea financiară și îmbrățișarea simțurilor creative. Te vei bucura de zile minunate!

Scorpion – Diavolul (inversată) și Regele de Pentacule (inversată)
Toată luna încerci să renunți la lucrurile care îți fac rău, pentru că vrei să adopți un stil de viață echilibrat. Diavolul simbolizează tocmai această încercare a schimbării și dificultățile pe care le întâmpini pe parcurs. Regele de Pentacule face orice provocare să pară și mai complicată, dar progresele nu vor rămâne în umbră. Sigur vei învinge obiceiurile proaste!

Săgetător – Lumea (inversată) și Zece de Cupe
Pentru tine, luna iulie va fi bună, în adevăratul sens al cuvântului și o spune chiar Zecele de Cupe. Ai parte de o împlinire spirituală cum rar ți-a fost dat să vezi, pentru că primești ocazia să analizezi cu atenție alegerile pe care le faci. Lumea indică și prezența unor ispite în drumul tău, dar există șanse mari ca ele să nu îți capteze deloc atenția.

Capricorn – Marea Preoteasă (inversată) și Cinci de Spade
Pentru tine, iulie vine la pachet cu valuri uriașe. Îți va fi greu să rămâi în echilibru, iar Marea Preoteasă inversată chiar asta simbolizează. Te anunță că te vei deconecta complet de intuiția puternică pe care o aveai și că îți va fi greu să îți urmezi visul. Și cartea Cinci de Spade simbolizează negativitatea, mai exact conflictul, bârfa și frustrarea. După ce vei trece prin toate aceste provocări, te vei schimba radical.

Vărsător – Pustnicul (inversată) și Pagina de Cupe
Pustnicul indică prezența unei strădanii uriașe, căci vei lupta să găsești pe cont propriu rezolvarea unor probleme. Totuși, Pagina de Cupe este raza de speranță, care indică o abordare deschisă și o receptivitate crescută. Asta înseamnă că vei înțelege, până la urmă, că trebuie să primești ajutorul celor din jur. Socializarea va contribui la realizarea unui obiectiv important.

Pești – Îndrăgostiții (inversată) și Asul de Pentacule (inversată)
Îndrăgostiții sunt o carte ce exprimă iubirea și fericirea în cuplu. Dar ce te faci dacă această carte este inversată? Atunci nu mai este de bine! Se pare că vei avea parte de un blocaj emoțional, care îți va aduce probleme în relație. Iar Asul de Pentacule prevestește ratarea unor oportunități uriașe. Poți schimba destinul, dar trebuie să rămâi vigilent/ă și să fii atent/ă la interacțiunile pe care le ai. Unii oameni îți vor face mai mult rău decât bine.

Indiferent de semnul tău zodiacal, trebuie să îți amintești în permanență că în cărțile de Tarot vei găsi mereu un sprijin. Cu ajutorul informațiilor pe care ți le transmit, vei ști cum să gestionezi provocările viitoare.

Predicțiile numerologice pentru iulie 2023. Află dacă cifra destinului tău îți poartă noroc în această lună

Surse foto: FreepikUnsplash

Surse articol: AstrologyanswersYourtangoBustle

Articolul urmator
Zodiile care preferă singurătatea decât relațiile lipsite de pasiune
Zodiile care preferă singurătatea decât relațiile lipsite de pasiune
Ce carte de tarot esti?
Incepe quiz
Ce carte de tarot esti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.