Horoscop
Înapoi la

Tarotscopul lunii mai 2023. Ce spun cărțile de Tarot despre tine luna aceasta

Tarotscopul lunii mai 2023. Ce spun cărțile de Tarot despre tine luna aceasta

Ramona Jurubita

Eclipsa de Soare din aprilie și-a făcut treaba, iar energiile sale au reușit să îi motiveze pe nativii din zodiac. Acum intră în joc Eclipsa de Lună, care va aduce multă emoție și poate câteva tensiuni. Dar frumusețea vieții ar dispărea dacă totul ar fi perfect, nu? A venit momentul să conștientizezi ce se află în interiorul tău, timp în care luna mai îți va arăta de ce nu ar trebui să îți mai reprimi sentimentele.

Această lună este marcată de multe evenimente astrale, ceea ce înseamnă că vor avea loc numeroase întâmplări neprevăzute și schimbări. Mercur este deja retrograd, Pluto își începe și el chiar de pe 1 mai cursul invers, așa că multe planuri vor fi date peste cap. Totuși, viteza de adaptare va fi mai mare ca de obicei. Eclipsa de Lună în Scorpion din 5 mai deschide un portal al emoțiilor, făcându-le pe zodii să devină mai asumate cu privire la ceea ce simt. Iar acestea sunt doar trei dintre mișcările planetare ce dirijează cursul vieții în intervalul 1 – 31 mai 2023, căci urmează multe surprize.

Rolul planetelor este de a ne ajuta să facem față provocărilor, iar cel al cărților de Tarot este de a ne atenționa cu privire la posibilele pericole. Dacă vrei să știi la ce trebuie să fii atent/ă în această perioadă, va trebui să vezi ce spun cărțile pentru zodia ta.

Cum va fi pentru tine luna mai a anului 2023? Află totul din cărțile de Tarot

Berbec – Carul (inversat) și Trei de Pentacule
Este o provocare să faci tot ce îți dorești, căci timpul nu îți permite să îți îndeplinești mai multe dorințe de-odată. E posibil să ai parte de câteva dificultăți în încercarea de a-ți găsi drumul spre victoria pe care o cauți. Vestea bună este că poți cere oricând ajutorul celor dragi.

Taur – Justiția și Trei de Baghete
Continui să fii la fel de productiv/ă ca în luna aprilie și vezi că recompensele încep să apară. I-ai spus deja Universului ce așteptări ai, așa că tot ce îți rămâne de făcut e să aștepți ca ecoul vorbelor tale să se întoarcă la tine și să îți mângâie sufletul. E important să îți păstrezi calmul și să nu te gândești numai la viitor.

Gemeni – Moartea (inversată) și Cinci de Spade (inversată)
Aceste două cărți reprezintă o schimbare uriașă, la care vei ezita să te adaptezi. Totuși, până la sfârșitul lunii vei accepta că nu este totul așa cum îți dorești și te vei bucura de ceea ce trăiești. Nu uita că unele pierderi sunt necesare pentru obținerea câștigului final.

Cărți de tarot așezate pe o masă alături de alte elemente ce țin de magia neagră - lumânări, mătănii

Rac – Spânzuratul și Opt de Pentacule
Vrei să fii mai productiv/ă? Atunci va trebui să îți schimbi gândirea și să nu te lași limitat/ă de ideile preconcepute. Luna aceasta îți vei face timp să reflectezi la percepția pe care o ai asupra vieții. La final, totul va arăta diferit în mintea ta, ceea ce înseamnă că lucrurile se pot îmbunătăți.

Leu – Diavolul și Șase de Baghete
Frustrările pe care le-ai adunat nu îți vor da voie să te bucuri de prezent și trebuie să faci o schimbare majoră. Dacă nu renunți să te gândești permanent la trecut, nu vei prospera. Curajul de care dai dovadă te va ajuta, în cele din urmă, să obții succesul.

Fecioară – Împărăteasa și Șapte de Baghete (inversată)
Simți că luna aceasta îți deschide noi căi spre succes și te bucuri din plin de agitația de care ai parte. Îți place să te implici în diverse activități, mai ales acum că ai reușit să îndepărtezi stresul. Deși vei avea multe pe cap, vei lucra totul pas cu pas, fără să lași graba să te încurce.

Balanță – Lumea (inversată) și Zece de Pentacule (inversată)
Încă simți presiunea viitorului, pentru că planurile tale pe termen lung nu sunt puse la punct. Ai impresia că îți lipsește ceva și dorința ta de a deveni împlinit/ă crește în aceste zile. Încearcă să nu disperi, căci energiile Universului te vor ghida spre cel mai bun drum.

Scorpion – Nebunul și Trei de Spade
Ai parte de o lună plină cu de toate. O să te aventurezi pe tărâmuri neexplorate încă și ai șanse mari să te lovești de probleme. Cel mai bine ar fi să ceri sfatul prietenilor experimentați, căci doar așa vei reuși să ieși la lumină. Cu cât vei face mai multe greșeli, cu atât vei fi mai dezamăgit/ă.

Săgetător – Pustnicul și Cavalerul de Pentacule (inversată)
Vei simți că eforturile tale nu sunt răsplătite, iar aceste nemulțumiri îți vor pune piedici în comunicare. Trebuie să faci tot posibilul pentru a găsi înțelepciunea ce zace în tine. Soarele va ieși pe strada ta când vei înțelege cât de importante sunt nereușitele în viața unui om.

Capricorn – Steaua (inversată) și Opt de Baghete
Dorința ta de aventură va scădea pe măsură ce te vei lovi de obstacole. Misiunea ta în această lună este de a încerca să nu îți pierzi încrederea în tine. Dacă nu te mai lupți cu morile de vânt, vei avea parte de zile pline de oportunități. Dă frâu liber sentimentelor și lasă emoțiile să iasă la suprafață.

Vărsător – Luna și Opt de Spade (inversată)
Îți dorești foarte tare să renunți la bagajele emoționale pe care le-ai păstrat din trecut. Evenimentele astrale din această perioadă te vor ajuta să îți îndeplinești dorința. Trebuie doar să nu îți faci griji și să nu lași confuzia să îți întunece mintea.

Pești – Puterea (inversată) și Cavalerul de Spade
Simți că obiectivele tale sunt mult prea departe și că nu vei ajunge curând la ele. Totuși, norocul îți surâde spre sfârșitul lunii, după ce încerci de mai multe ori să te apropii de cel mai mare vis pe care îl ai. Reține că perseverența înseamnă succes și nu ezita să muncești pentru viitorul tău!

Cărțile de Tarot ți-au oferit toate elementele care te vor ajuta să treci mai ușor peste luna mai a anului 2023. Acum rămâne doar să fii atent/ă la detalii și să profiți de As-ul pe care îl ai în mânecă. Ești gata pentru noi provocări?

Horoscopul dragostei pentru luna mai 2023: Eclipsa de Lună în Scorpion va scoate la suprafață emoțiile ascunse din sufletele zodiilor

Surse foto: iStock, Freepik

Surse articol: AstrologyanswersWomanandhomeAstrotalk

Articolul urmator
De ce își doresc oamenii în secret să fie ca tine, în funcție de zodie
De ce își doresc oamenii în secret să fie ca tine, în funcție de zodie
Ce carte de tarot esti?
Incepe quiz
Ce carte de tarot esti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.