Horoscop
Înapoi la

Top zodii cel mai predispuse la un triunghi amoros complicat

Top zodii cel mai predispuse la un triunghi amoros complicat

Ramona Jurubita

Triunghiurile amoroase fac deliciul spectatorilor într-un film de dragoste, dar în viața reală nimeni nu-și dorește să fie prins într-o asemenea încurcătură. Dintr-o astfel de legătură se iese greu și, de cele mai multe ori, cel puțin o persoană este rănită. Asta dacă nu se întâmplă ca toate trei să sufere enorm...

Când vine vorba de zodii, câteva dintre ele au o predispoziție mai mare la înșelat și se pot trezi oricând într-un triunghi amoros. Și cum știi care sunt acestea? Trăsăturile lor definitorii sunt responsabile pentru deciziile pe care le iau uneori fără să se gândească la ceilalți.

De exemplu, semnele de pământ nu s-ar putea implica aproape niciodată într-o relație extraconjugală, fiindcă sunt singurele orientate exclusiv spre stabilitate. Potrivit astrologului Theresa Reed, zodiile de aer au șanse mai mari să se trezească într-un triunghi amoros, pentru că le place libertatea și nu vor să se așeze prea repede la casa lor.

„Semnele de aer au nevoie de spațiu, mai ales în relațiile lor. Dacă partenerii nu înțeleg asta, acestea devin neliniștite și încep să caute alte experiențe interesante. Deci ele ajung cel mai adesea în situații complicate sau în mijlocul triunghiurilor amoroase.”, a spus experta mai sus menționată.

Gemeni

Nu mai este niciun secret că Gemenii sunt cuceritorii zodiacului și că le place să se joace uneori cu posibila jumătate. Sunt cunoscuți pentru natura lor duală și pentru incapacitatea de a sta într-un loc pentru prea mult timp. Se plictisesc ușor în relații, așa că vor să încerce lucruri noi, dar fără să renunțe la confortul pe care îl au deja acasă.

„Varietatea este condimentul vieții pentru ei, așa că nu este de mirare că sunt adesea văzuți jonglând cu mai multe persoane în același timp.”, a explicat astrologul Theresa Reed pentru Bustle.

Femeie care a văzut că bărbatul de care e îndrăgostită se sărută cu altcineva.

Balanță

Această zodie este extrem de nehotărâtă și îi ia mult timp să decidă ce este mai bine pentru ea. De aceea, poate ajunge să se implice în mai multe relații, pentru a-și da seama care este persoana alături de care se simte iubită. Având în vedere că este guvernată de Venus, planeta iubirii, îi place să fie veșnic îndrăgostită și întotdeauna găsește ceva interesant la cineva nou.

„Balanțele vor să fie iubite, așa că vor fi mai mult decât fericite să aibă mai mulți pretendenți care să încerce să le câștige afecțiunea.”, a spus experta în astrologie.

Vărsător

Toată lumea știe că semnul acesta din zodiac este, de cele mai multe ori, indisponibil din punct de vedere emoțional. El nu vrea să își asume responsabilitatea unei conexiuni serioase, așa că preferă relațiile cu beneficii. Poate fi dezamăgit dacă află că jumătatea și-a găsit pe altcineva din nevoia de a primi atenția pe care el nu o oferă. De asemenea, e posibil să ajungă și el în situația de a se vedea cu mai multe persoane deodată, din dorința de a experimenta cât mai mult.

„Vărsătorul se bucură, de asemenea, de parteneri de distracție nonconformiști, ceea ce înseamnă că poate fi oarecum deschis la poligamie.”, a subliniat astrologa.

Asta nu înseamnă că toți Vărsătorii, toate Balanțele și toți Gemenii vor avea relații cu mai multe persoane sau vor accepta o conexiune în care sufletul pereche se mai întâlnește și cu altcineva. Pur și simplu, trăsăturile lor îi fac să nu excludă total posibilitatea unui triunghi amoros.

Află și: Cum se poartă când te înșală, în funcție de zodie

Surse foto: PixabayFreepik

Surse articol: BustleFlipboardYourtango

Articolul urmator
Fazele Lunii. Ritualuri care te ajută să canalizezi energiile și magia în viața ta
Fazele Lunii. Ritualuri care te ajută să canalizezi energiile și magia în viața ta
La ce e creierul tău cel mai bun?
Incepe quiz
La ce e creierul tău cel mai bun?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.