Horoscop
Înapoi la

Zodii care vor înșela în toamna 2017

Ionelia Olteanu

Infidelitatea poate fi foarte greu sau chiar imposibil de iertat. Deși este de condamnat, din păcate se întâlnește din ce în ce mai des și tot mai mulți trebuie să își găsească puterea de a merge mai departe și de a-și depăși suferința.

Atât femeile cât și bărbații sunt predispuși la a-și înșela partenerul sau partenera, din dorința de a încerca altceva sau pur și simplu pentru că nu se mai simt în regulă în relație. Pe lângă toate studiile care au analizat înclinația spre înșelat, astrele intervin și scot la iveală zodiile care vor călca strâmb în această toamnă.

cuplu care se tine de mana pe la spate

Uite ce zodii vor înșela în toamna 2017

Berbec

Nativii zodiei Berbec sunt printre cei mai infideli. Ei își doresc mereu să încerce ceva nou și să se lase pradă aventurilor și escapadelor. Din cauza acestui lucru, Berbecul este protagonistul ideal al relațiilor extraconjugale, prin spiritul său mereu pasional, dornic să cadă în capcana tentațiilor, care să îi confirme calitățile de cuceritor. Toamna aceasta va fi una plină de dorințe, ceea ce îl va determina să înșele și să nu se mai gândească consecințe.

Gemeni

Așa cum le spune și numele, cei născuți sub acest semn au tendința de a fi duali și de a se atașa de mai multe persoane în același timp. Nu se pot hotărî de niciun fel, de aceea vor încerca să aibă relații simultan, lucru care îi plasează printre zodiile care vor înșela toamna aceasta. Sunt deschiși spre distracție și aventură, devenind amanții perfecți. Fericirea lor înseamnă strict conexiunea fizică pe care o au cu partenerul, astfel că partea afectivă nu mai reprezintă un aspect important.

Pe cât de fulgerător și intens se îndrăgostesc, pe atât de repede se vor plictisi și vor simți nevoia să caute altceva, de unde provine și predispoziția lor de a fi infideli în această toamnă.

Balanță

Toamna anului 2017 este una extrem de delicată pentru cei născuți în zodia Balanță. Loialitatea lor se va clătina pentru că sunt în căutarea unui echilibru pe care nu îl simt alături de partenerul actual. Au tendința de a deveni vulnerabili și de a se lăsa influențați de persoane care par mai interesante decât iubiții din prezent.

Deși își doresc stabilitate, ea pare greu de obținut, din moment ce Balanțele zboară din floare în floare și nu se pot opri la o singură persoană în toamna 2017.

Săgetător

Libertatea și aventura sunt caracteristicile care i se potrivesc Săgetătorului în această toamnă. Nu îi place să rămână pe loc și să se ancoreze într-o realitate care să se repete în fiecare zi, așa că se află într-o permanentă căutare de ceva nou, lucru care îl face să se simtă împlinit. Chiar dacă se numără printre zodiile care vor înșela în perioada următoare, sunt șanse foarte mari ca Săgetătorul să se cumințească în a doua etapă a vieții și să fie un om de familie.

Zodiile care vor înșela în această toamnă își doresc să găsească ceva diferit, care să le stârnească spiritul aventurier. Acest lucru poate fi foarte dureros pentru partenerii care au de ales între a trece peste infidelitate sau a încheia relația.

Surse foto: iStock

Articolul urmator Top 3 zodii care nu cred în existența Lui Dumnezeu

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.1 (14)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.