A fost mereu respinsă pentru aspectul ei neobișnuit. Femeia și-a găsit, în sfârșit, liniștea alături de un bărbat care o consideră superbă

A fost mereu respinsă pentru aspectul ei neobișnuit. Femeia și-a găsit, în sfârșit, liniștea alături de un bărbat care o consideră superbă

Redactor Divahair.ro

O femeie a fost respinsă, jignită și batjocorită întreaga viață de cei din jur, pentru că s-a născut cu o înfățișare neobișnuită. Cea mai grea a fost perioada adolescenței, când a început să se gândească la ce era mai rău: considera că nu este demnă de iubire și că nu își va găsi niciodată un partener. Gândirea ei s-a schimbat însă după câțiva ani, când a întâlnit un bărbat care i-a redat încrederea în sine. 

Rândurile de mai jos te vor impresiona profund, garantăm!

Cynthia Murphy (30 de ani) s-a născut cu o deformare cranio-facială rară, cauzată de sindromul Treacher-Collins. Această tulburare afectează modul în care oasele și țesutul osos de la nivelul feței sunt poziționate și structurate. Ce înseamnă asta? Trăsăturile faciale nu sunt menținute împreună în locurile potrivite, ci ajung să se deplaseze în mod neobișnuit.

Această problemă medicală a făcut-o să sufere enorm, fiindcă oamenii din jur nu au putut accepta că este diferită. În copilărie, nu reușea să își facă prieteni, tocmai pentru că toți copiii o respingeau și fugeau de ea. Abia când a crescut, l-a întâlnit pe Thane Murphy, bărbatul care s-a dovedit a fi iubirea vieții ei și care i-a devenit soț. El a acceptat-o cu adevărat și a făcut-o să înțeleagă că merită să fie iubită pe deplin.

Fotografii cu Cynthia Murphy în copilărie
Cynthia Murphy în copilărie

Înainte de a-l cunoaște, Cynthia Murphy a trăit un adevărat coșmar, în care violența verbală s-a împletit cu cea fizică. Din păcate, la școală era bătută și hărțuită de unii colegi insensibili.

„Am avut o copilărie foarte grea; am fost bătută după școală, aruncau cu lucruri în mine, m-a durut. M-a durut foarte mult să fiu etichetată drept o persoană urâtă, deformă, proastă și incapabilă.”

La 12 ani a început operațiile de reconstrucție a feței și a sperat că totul se va rezolva. Pentru că nu a reușit să găsească un sprijin printre cei de vârsta ei, s-a refugiat în credință și s-a rugat în fiecare zi la Dumnezeu, cerându-i să o ajute să fie acceptată.

Cynthia Murphy în 2017, ținând un papagal verde în mână
Cynthia Murphy în 2017

„Speranțele și imaginația mea au fost departe de realitățile cu care m-am confruntat. Zilnic, mi se spunea că sunt urâtă, diformă, ciudată, proastă și inutilă și, când aveam 11 ani, o gașcă de copii m-a atacat cu brutalitate în pădure; din fericire, am scăpat nevătămată. Eram adesea încolțită și agresată în timpul și după școală [și] elevii mai mari încercau să mă calce în timpul plimbărilor mele spre casă și aruncau cu lucruri în mine.”

Tânăra rememorează și un moment pe care nu-l va uita niciodată, fiindcă a marcat-o destul de tare. Un băiat s-a prefăcut că o place și s-a apropiat de ea, dar o folosea doar pentru ajutorul pe care i-l oferea la teme. Ulterior, i-a frânt inima, refuzând să meargă cu ea la bal și alegând o altă fată, pe care Cynthia o considera prietenă.

În fiecare pauză, se retrăgea în baie pentru a sta departe de agresori, în speranța că va găsi puțină liniște. Tot acolo își mânca și sendvișurile, cu obrajii umeziți de lacrimi. Ca să se simtă mai bine, a început să își aștearnă gândurile într-un jurnal. Așa a reușit să se elibereze de durerea provocată de traumele prin care a trecut.

„Am scăpat de judecăți și abuzuri scriind în jurnalele mele, făcând tot posibilul să păstrez credința [că] voi găsi fericirea. Am știut că oamenii mă pot răni, dar nu mi-au putut lua niciodată gândurile și cuvintele.”

În scris și-a construit inclusiv o realitate paralelă, meditând la cum ar dori să se desfășoare viața ei și culminând prin a reda în câteva rânduri povestea pe care ar fi vrut să o trăiască.

Crezi că a devenit realitate acest basm născut din imaginație? Ei bine, chiar așa s-a întâmplat! La un moment dat, a apărut în viața ei Thane Murphy, care a luat-o de soție și care susține că are lângă el „cea mai frumoasă femeie din lume”.

„Mi-am imaginat că o să fiu căsătorită, fericită, [că o] să am succes și [că o] să îi înving pe toți aceia care mă torturează. Poate că este adevărat că visele noastre ies la suprafață și devin realitate în cele din urmă. Nu mult mai târziu, mi-am întâlnit iubirea vieții mele... suntem căsătoriți de 17 ani și mi-am dat seama că bărbatul despre care am scris în jurnalele mele a apărut brusc în realitatea mea.”

Cynthia Murphy este absolut îndrăgostită de partenerul ei și este fericită că a găsit pe cineva care o acceptă așa cum este, o iubește, o susține și o încurajează.

Thane Murphy în tricou albastru cu șapcă neagră și Cynthia Murphy într-o cămașă cu dungi colorate
Thane Murphy și Cynthia Murphy în prezent

Așteaptă cu nerăbdare să devină părinți

Cei doi soți au trecut prin multe împreună, dar susținerea reciprocă i-a ajutat să depășească orice obstacol. Anul trecut, s-au bucurat când femeia a rămas însărcinată, dar au fost nevoiți să se resemneze cu vestea pierderii sarcinii. Acum, destinul le-a mai dat o șansă, iar Cynthia Murphy așteaptă iar un copil. Se pare că vor avea o fetiță, după cum a dezvăluit chiar femeia.

„După un avort spontan anul trecut, sunt din nou însărcinată. Cer să fiu scutită de judecată și sperăm din tot sufletul să fie mai bine de această dată. Urmează, într-adevăr, cea mai provocatoare experiență de care am avut parte în toată viața mea. Sunt gata să îmbrățișez calitatea de părinte alături de cel mai bun prieten și cel mai bun iubit, care îmi este alături de peste 17 ani, Thane Murphy.”

Povestea lor a ajuns cunoscută în mediul online, așa că viitoarea mămică își ține urmăritorii la curent cu tot ce li se întâmplă în ultima vreme. Într-o postare făcută pe Facebook, a povestit cât a avut de suferit din cauza acidității stomacale și despre alimentele pe care le respinge corpul ei de gravidă. A fost nevoită să testeze mai multe regimuri ca să descopere ce poate mânca și la ce trebuie să renunțe. De asemenea, nu ezită să adauge fotografii cu ecografiile și să le amintească tuturor cât este de încântată că are ocazia să cumpere hăinuțe pentru viitorul copil.

„Am cel mai rău acid gastric din toate timpurile😖 chestia asta cu sarcina este atât de reală... Învăț ce pot și ce nu pot mânca. Nu pot nici măcar să beau prea mult suc. Novalee Rose 🌹 nu acceptă decât un singur suc pe zi și nici sucul nu poate fi mai vechi de 24 de ore... Deși asta e o problemă, pentru că pe mine mă doare, sunt atât de impresionată de ea zâmbind în această poză la doar 20 de săptămâni!!! 💗🫶💗”, a mărturisit ea pe Facebook.

Dar Cynthia Murphy nu se pregătește doar pentru rolul de mamă, ci și pentru o carieră de succes. Are de gând să ajute alți oameni cu dizabilități, care suportă zi de zi prejudecățile celor din jur. Deține deja mai multe diplome universitare și vrea să devină avocat, profesie pentru care se va pregăti după ce naște.

„Astăzi, dețin cinci diplome universitare în timp ce urmez un doctorat în afaceri și marketing. Anul viitor, voi începe Facultatea de Drept de la Purdue Global University pentru că vreau să susțin în continuare studenții și persoanele cu dizabilități.”

Experiențele neplăcute prin care a trecut au făcut-o să își dorească să devină sprijin pentru alte persoane. Drept urmare, a înființat o organizație nonprofit, numită Assuaged Foundation.

Ce părere ai? Nu te simți inspirată de această poveste uluitoare?

O femeie a așteptat 12 ani să se mărite cu iubirea vieții ei, dar tatăl ei a murit chiar în ziua nunții

Surse foto: FacebookFacebookCaptură Youtube FacebookFacebook

Surse articol: AmomamaYoutubeLovewhatmatters

Articolul urmator
Eroii există printre noi! Un bărbat a devenit salvatorul familiei după ce i-a donat un rinichi tatălui și o parte din ficat tatălui vitreg
Eroii există printre noi! Un bărbat a devenit salvatorul familiei după ce i-a donat un rinichi tatălui și o parte din ficat tatălui vitreg
Ce fel de barbat ai fi fost?
Incepe quiz
Ce fel de barbat ai fi fost?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.