A plănuit toată viața nunta cu iubita lui, dar după cinci zile de când au reușit să spună "DA" bărbatul a început pregătirile pentru înmormântare

A plănuit toată viața nunta cu iubita lui, dar după cinci zile de când au reușit să spună "DA" bărbatul a început pregătirile pentru înmormântare

Redactor Divahair.ro

Există și povești de iubire care nu au un final fericit, dar asta nu înseamnă că partenerii nu își sunt loiali până la final, așa cum și-au promis. Astăzi vom descoperi împreună parcursul impresionant al unui cuplu care a luptat mulți ani pentru a-și spune unul altuia marele „DA”. Dave McLoughlin și partenera sa Michelle Crowe au așteptat de când erau copii să poată deveni „soț și soție”, dar destinul a avut alte planuri cu ei...

Cei doi tineri din Tipperary, Irlanda s-au cunoscut în 2004, când erau adolescenți și de atunci au trecut împreună prin multe. Au rămas nedespărțiți, în ciuda obstacolelor întâmpinate și chiar au devenit părinți, după ce Michelle Crowe a născut doi băieți, pe Cillian și Oisin McLoughlin. Aveau planuri mari pentru o viață întreagă împreună, mai ales că, în 2016, Dave McLoughlin și-a cerut iubita în căsătorie. Au început să își planifice nunta, dar în fiecare an au avut parte de câte un impediment și au fost nevoiți să amâne marele eveniment.

Dave McLoughlin și Michelle Crowe alături de fiul lor cel mare, îmbrăcați elegent, pregătiți pentru un eveniment
Dave McLoughlin și Michelle Crowe alături de fiul lor cel mare

Mai întâi, mama bărbatului, Noreen McLoughlin, a murit la vârsta de 72 de ani și cei doi s-au ocupat împreună de înmormântare. Când credeau că perioada grea a trecut și că își pot relua planurile de căsătorie, s-au stins din viață și părinții lui Michelle Crowe (John Crowe și Nora Crowe). Din nou, toate pregătirile au fost abandonate, fiindcă nimeni nu se mai simțea în stare să participe la o petrecere.

În 2022, femeia a adus pe lume cel de-al doilea copil, pe Oisin McLoughlin, iar bucuria lor a fost întunecată de un alt moment dureros. În loc să se gândească din nou la nuntă, cei doi parteneri au început să ia în calcul tot ce era mai rău.

La câteva luni de la naștere, Michelle Crowe a aflat că are cancer la sân și a început imediat lupta cu această boală nemiloasă. Știa că mai are atât de multe lucruri de făcut, așa că a hotărât să nu se lase învinsă. A început chimioterapia la scurtă vreme de la primirea diagnosticului, dar fără niciun rezultat, așa că a fost nevoită să se supună unei mastectomii.

A fost operată pe 14 februarie 2023 și a avut tot timpul speranță în suflet, gândindu-se că va fi bine pentru familia ei. Într-adevăr, intervenția a decurs fără probleme și părea că tot acest coșmar s-a terminat.

Din păcate, la doar câteva săptămâni după mastectomie, a început să simtă o durere puternică de stomac, așa că a făcut noi investigații. Celulele canceroase au reușit, într-un timp scurt, să îi atace și ficatul, iar starea ei a început să se agraveze.

Michelle Crowe alături de familia ei, în ultimele sale zile de viață, după ce a aflat că are cancer
Michelle Crowe alături de familia ei, în ultimele sale zile de viață, după ce a aflat că are cancer

Logodnicul ei o vedea cum se stingea câte puțin în fiecare zi, așa că a fost nevoit să amâne încă o dată nunta la care amândoi visau de pe vremea în care erau doar niște adolescenți. Părea că nu mai există nicio șansă ca iubirea lor să fie încununată de taina căsătoriei, după ce amândoi și-au pierdut încet, încet speranța. Tânăra era internată în spital, iar medicii nu erau deloc optimiști cu privire la recuperarea ei...

O asistentă a aflat povestea lor și i-a sugerat bărbatului să lupte pentru visul lui și al partenerei, în ciuda locului în care se afla aceasta.
Dave McLoughlin și-a dat atunci seama că a amânat acest eveniment mai bine de șase ani, așa că a hotărât să nu piardă ultima șansă pe care o avea. I-a spus iubitei sale ce are de gând și, ajutat de personalul medical, a organizat o nuntă ca în povești.

Invitații s-au strâns în capela spitalului, au cântat și s-au bucurat pentru partenerii care au luptat atât de mult să se vadă îmbrăcați în mire și mireasă. 20 martie 2023 a fost, în sfârșit, ziua cea mare pentru amândoi, căci au avut ocazia să se țină de mână în capelă și să își rostească jurămintele. Au trecut prin atâtea împreună încă dinainte de a-și jura că vor fi alături unul de celălalt la bine și la greu. Și-au dovedit deja unul altuia cât de mult înseamnă iubirea lor.

Impresionant a fost modul în care angajații spitalului au tratat această situație. Asistentele au decorat frumos camera femeii și chiar au lăsat pe pat o sticlă de vin fără alcool. Îndrăgostiții s-au putut bucura din plin de noaptea nunții lor, deși a fost una dintre ultimele nopți petrecute împreună. Nu și-au imaginat niciodată că așa va arăta momentul care trebuia să fie cel mai frumos din viața lor.

Dave McLoughlin și partenera sa Michelle Crowe, îmbrățișați pe malul mării pe timp de iarnă și îmbrăcați gros

Dave McLoughlin nu a crezut niciodată că va organiza înmormântarea soției la doar cinci zile de la nuntă. Din păcate, este cât se poate de adevărat… Pe 25 martie 2023, femeia visurilor sale a plecat la îngeri, după 19 ani de iubire necondiționată, șapte ani petrecuți în calitate de logodnici și numai cinci zile de căsătorie.

„Activitatea ei preferată era să stea în grădină la foc și să asculte muzică până la răsărit. De atunci nu am mai ascultat niciun cântec. Iubea muzica și îi iubea pe copii mai mult decât orice.”, își amintește bărbatul despre soția sa.

Acum, viața lui arată diferit fără ea, după ce au petrecut aproape două decenii împreună. Îi este greu să se uite în jur și să nu o vadă, dar continuă să rămână puternic pentru a-și crește copiii.

„Durerea se adâncește din ce în ce mai mult. Sunt în mașină și îmi întind mâna spre ea și o întreb dacă vrea o cafea. Nu voi privi niciodată pe nimeni la fel. Ea era una la un milion…Continui să fiu aici pentru băieți.”, a mai spus bărbatul îndurerat.

Tot ce îi rămâne de făcut lui Dave McLoughlin este să ducă amintirea ei mai departe și să privească fotografiile de familie. Acolo o poate revedea, așa cum era ea, optimistă și mereu cu zâmbetul pe buze, exact așa cum a descris-o chiar el – „cea mai veselă persoană pe care am întâlnit-o în toată viața mea”.

Un bărbat a avut parte de șocul vieții lui când, la înmormântarea soției lui, a văzut-o pe femeia iubită lângă sicriu

Surse foto: Facebook, FacebookFacebookFacebookFacebook

Surse articol: AmomamaMetroDailymail

Articolul urmator
Sunt de-o viață cu partenerul meu, dar nu împărțim aceeași casă. Dragostea ne-a făcut să rezistăm provocării timpului
Sunt de-o viață cu partenerul meu, dar nu împărțim aceeași casă. Dragostea ne-a făcut să rezistăm provocării timpului
Ce spune personajul preferat din "Friends" despre personalitatea ta
Incepe quiz
Ce spune personajul preferat din "Friends" despre personalitatea ta

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.