A trebuit să o taxez pe una dintre invitatele mele la nuntă pentru că a adus un invitat neașteptat

A trebuit să o taxez pe una dintre invitatele mele la nuntă pentru că a adus un invitat neașteptat

Redactor Divahair.ro

Nunta ar trebui să fie, fără doar și poate, cel mai frumos moment din viața celor doi îndrăgostiți, cel mai frumos moment din viața celor care decid să pornească pe un nou drum împreună. Însă, bineînțeles, acest eveniment minunat, care a fost pregătit și calculat până la cel mai mic detaliu, ar putea fi ruinat de unul sau mai mulți invitați... cu valori morale diferite.

Purity, o cititoare a Brightside, a avut parte de o surpriză extrem de neplăcută în ziua sa cea mare, așa că a hotărât să le ceară sfatul celor de la publicație. Nunta ei, care a fost una restrânsă și calculată în funcție de numărul de invitați, s-a transformat într-un adevărat coșmar. De ce? O femeie a hotărât să vină însoțită de copiii ei, iar de acolo a început un scandal de toată frumusețea. Află din rândurile de mai jos tot ce s-a întâmplat, dar și care sunt sfaturile primite din partea celor de la Brightside!

Imagine cu o mireasă tristă care plânge pe canapea

Povestea ei:

"Am plănuit ca nunta mea să fie una restrânsă, așa că am invitat doar câțiva dintre colegii mei. Am rezervat un local mic, strict pentru mine și pentru invitații mei. Le-am oferit tuturor colegilor mei bilețele cu locurile lor în loc de invitații la nuntă. Atunci când ziua cea mare a venit, prietena mea s-a decis să participe la eveniment alături de copilul ei. Da, asta chiar a fost o mare problemă pentru că nunta avea un buget mic, mâncarea și băutura erau calculate după numărul inițial de participanți.

Mai târziu, colega respectivă a început să se certe cu alți invitați care nu aveau unde să stea. Se pare că ea a refuzat să le cedeze locurile celor doi oaspeți, deși acelea erau locurile lor. Bineînțeles, agitația s-a făcut simțită rapid, iar managerul localului s-a simțit nevoit să intervină în conflictul lor. Mai mult de atât, el a observat că la nuntă erau prea mulți oameni și ne-a amendat, deoarece a fost vorba despre "o încălcare a contractului".

Apoi, am primit nota de plată și trebuie să recunosc că a fost destul de scumpă. Am sunat-o pe colega mea pentru a cere despăgubiri, deoarece ea este responsabilă pentru ruinarea bugetului nunții. Cu toate acestea, ea a negat că a fost vina ei. Mi-a spus că bona ei nu a putut ajunge la ea acasă în aceea zi că a trebuit să participe la nuntă cu copilul ei. Mi-a spus chiar că ar trebui să-i mulțumesc pentru că a făcut un efort pentru a participa la nunta mea.

Am nevoie de un sfat."

Răspunsul celor de la Brightside:

"Dragă Purity, probabil că te simți groaznic din cauza felului în care s-au întâmplat lucrurile. Îți transmitem îmbrățișările noastre și te sfătuim să rămâi calmă în această perioadă. Suntem aici pentru a-ți da o mână de ajutor și am adunat câteva idei care te-ar putea ajuta să rezolvi această problemă. Iată ce credem noi:

Așteaptă-te să primești scuze. Este esențial să implementăm moralitatea în comunitățile noastre. Doamna respectivă ți-a încurcat toate calculele, ceea ce a fost greșit. Ea ar trebui, mai întâi, să-și ceară scuze față de tine. Iertarea este esențială pentru rezolvarea problemelor din societatea noastră.

Poartă o conversație față în față cu ea. Nu te va ajută să-i trimiți un mesaj. Aceasta nu este o formă eficientă de comunicare. Uite ce poți face: stabilește o întâlnire cu ea și vorbește-i despre această problemă. Te va ajuta să înțelegi care este perspectiva ei, iar apoi vei putea plănui cum să rezolvi problema.

Împarte nota de plată cu ea. Este vorba despre o nuntă, deci oamenii ar trebui să se simtă bine cu indiferent de categoriile sociale din care fac parte. Ce-ar fi să te gândești la situația ei? Dacă ai fi fost în locul ei, ce ai fi putut face? În plus, a venit la nunta ta, ceea ce înseamnă că te prețuiește și te respectă. Poți decide să împarți costul suplimentar cu ea, ca semn că ai empatie și că îi înțelegi situația.

Folosește cadoul ei de nuntă sau bani lichizi pentru a plăti costul adițional suportat. Mulți invitați le oferă de obicei tinerilor căsătoriți cadouri și bani. Ce-ar fi să folosești cadoul ei pentru a plăti costul suplimentar, deoarece ea este cauza problemei?

Încearcă să uiți de asta și să fii deschisă. Oamenii au valori diferite, cauzând astfel multe conflicte în societate. Asta înseamnă că nu ar trebui să îți petreci prea mult timp și energie căutând scuze sau ajutor financiar din partea ei. Fii deschisă la minte. Ea vă putea ajuta sau te va putea deranja până la punctul în care te vei plictisi de această problemă.

Ne pare rău pentru tine și sperăm că sfaturile noastre te vor ajuta să găsești cea mai bună soluție pentru problema ta. Între timp, înveselește-te și felicită-te pentru că tocmai ai început un nou capitol de viață."

Tu ce ai fi făcut dacă te-ai fi aflat în această situație? Ai fi iertat-o pe invitata respectivă sau ai fi pus-o să plătească toate daunele?

Citește și: Fiul vitreg batjocorit de părinții adoptivi și de copiii lor face o descoperire uriașă

Surse foto: iStock

Surse articol: Brightside

Articolul urmator
O șoferiță de autobuz a salvat trei fetițe aflate în sărăcie și pericol, după ce una dintre ele i-a făcut cu mâna de la geam
O șoferiță de autobuz a salvat trei fetițe aflate în sărăcie și pericol, după ce una dintre ele i-a făcut cu mâna de la geam
Ce fel de nunta ti se potriveste?
Incepe quiz
Ce fel de nunta ti se potriveste?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.