Am descoperit că iubitul meu are cont activ pe o rețea de dating

Am descoperit că iubitul meu are cont activ pe o rețea de dating

Redactor Divahair.ro

Internetul ne ajută aproape la tot pasul și totuși, este o capcană atât de mare pentru cupluri. Poate că te întrebi cum e posibil, având în vedere că mulți oameni își găsesc iubirea în mediul online și reușesc să trăiască fericiți o viață întreagă...

Ei bine, în cazul altor persoane, poveștile de dragoste se pot termina tocmai din cauza anumitor aplicații pe care unul sau ambii parteneri le accesează în timpul relației. Așa cum era de aștept, de vină este gelozia.

O tânără de 26 de ani a fost la un pas să se despartă de iubirea vieții ei, după ce a descoperit ceva neașteptat pe o platformă de dating, în cadrul căreia oamenii puteau crea și legături amoroase.
Când s-a văzut în asemenea impas, nu a mai știut ce să creadă despre cel de lângă ea, așa că a cerut ajutor și sfaturi internauților de pe Reddit. Iată ce a deranjat-o și ce a făcut-o să devină extrem de confuză:

„Eu (26 de ani) și iubitul meu (27 de ani) am decis să ne facem conturi pe Bumble acum câteva luni. Avem foarte puțini prieteni și ne-am gândit că ar fi grozav să ne extindem cercul social. Eu am pus poze cu noi doi împreună și am menționat în detaliile profilului că sunt într-o relație.

Parteneri care stau pe canapea și se uită împreună la ceva din telefon.

Nu i-am verificat niciodată contul și nu am văzut cum arăta profilul său. La mine a funcționat, fiindcă mi-am făcut o prietenă și chiar am început să mă văd cu ea în viața reală. În schimb, partenerul meu a zis că nu a reușit să găsească pe nimeni și că a șters profilul. Nu m-am mai gândit la asta de atunci, până într-o zi când am văzut în telefonul său o notificare. Scria că a fost abonat la Bumble timp de 2 luni consecutiv!

A fost un semnal de alarmă pentru mine. Nu am vrut să-l întreb nimic pentru că nu voiam să-l atenționez. Am rugat-o pe una dintre prietenele mele să se înscrie pe Bumble, să văd dacă îl găsește. După sute de căutări, în sfârșit l-am găsit! Profilul lui era în modul de întâlnire și nu avea nicio mențiune că ar fi într-o relație. În plus, nu avea niciun fel de poze cu noi doi! Nu l-am luat încă la o discuție pe tema asta. Prietena mea i-a lăsat un mesaj acolo pentru a vedea dacă răspunde. Așa că aștept să știu ce se va întâmpla mai departe. Am fost împreună timp de șapte ani și acest lucru îmi sfâșie inima.”

Ulterior, tânăra a revenit cu o actualizare a poveștii, după ce mulți utilizatori de pe Reddit s-au arătat interesați să afle continuarea. Așa cum poate bănuiai și tu, iubitul ei chiar i-a răspuns prietenei sale care l-a abordat acolo. Iată cum a justificat bărbatul acest gest și ce răspuns i-a spus partenerei sale:

„Prietena mea a încercat să flirteze cu el, dar i-a spus că nu este disponibil. Apoi, ea l-a întrebat de ce are modul de întâlnire activat dacă nu este interesat de o relație. Iubitul meu a încheiat discuția, spunându-i că nu a observat că modul de dating este activat. Mai târziu, în acea seară, a venit la mine și mi-a spus că a reinstalat aplicația. Era evident că mă minte, pentru că descoperisem deja că nu o ștersese niciodată. Mi-a mai spus și că o fată l-a abordat și a încercat să flirteze cu el în ziua respectivă! Se întreba de ce oamenii nu vor să fie doar prieteni în mediul online. L-am întrebat când și-a reactivat contul și a zis că făcuse asta cu o zi înainte. Am pretins că sunt bine și nu am mai spus nimic. Nu am mai vorbit după aceea. Nu știu ce să fac... E ca și cum aș fi prinsă în mijlocul unei avalanșe de minciuni. Îmi spune adevărul doar pe jumătate.”

Prietene care descoperă o informație șocantă în timp ce navighează pe internet.

Dar povestea nu se oprește aici, fiindcă aceste detalii i-au provocat pe cei din mediul online să facă tot felul de presupuneri. Mulți au spus că nu este normal ca femeia să nu poată purta o discuție cu el, mai ales că erau împreună de șapte ani. Alte persoane i-au zis clar că, în opinia lor, el este un trișor și vorbește constant cu alte fete. Cel mai des sfat pe care l-a primit a fost: „Ieși cât mai repede din această relație!”.

De asemenea, au fost și oamenii care au compătimit-o că a pierdut șapte ani din viață lângă un partener care nu este sincer față de ea. Cei mai curioși dintre utilizatorii platformei Reddit și-au exprimat dorința de a afla cum evoluează lucrurile între ei, scriind constant în comentarii: „O să am nevoie de o continuare a poveștii”, „Ține-mă la curent”.

Iată ce s-a întâmplat la două zile după acea discuție în care tânăra și-a dat seama că este mințită:

„El a fost cam supărat în aceste două zile (pentru că am fost distantă și nu știa ce se întâmplă), dar când i-am spus ce am, a oftat de ușurare și a zis: „Asta e tot? Credeam că ai de gând să mă părăsești.” Mi-a spus că nu trebuie să-mi fac griji, pentru că el a păstrat contul doar pentru a-și face prieteni. Ba chiar a jurat pe mama lui (singura persoană din familie care i-a mai rămas) că nu a fost nimic mai mult. A ținut să sublinieze că le-a spus tuturor persoanelor care l-au abordat că este într-o relație. A vrut doar să cunoască mai mulți oameni. A mai spus că navigarea pe această platformă nu are rost fără un cont premium. Atât de multe detalii importante lipsesc. A încercat să îmi explice în continuare că nu a iubit pe nimeni niciodată în afară de mine. Vreau să-l cred și chiar o fac, dar vreau să știu ce părere aveți și voi. Oare sunt manipulată emoțional să am încredere în el?”

Reacțiile oamenilor au fost variante, dar cei mai mulți au sfătuit-o să renunțe la relație. Foarte multe persoane i-au zis că este mințită pe față și că nu ar trebui să îl mai creadă, oricât de mult l-ar iubi. Iată cum sună sfaturile și observațiile de la utilizatorii de pe Reddit:

  • „Bărbatul tău minte. Poți folosi Bumble pentru prieteni și bumble pentru întâlniri în același timp, dar NIMENI nu ar plăti pentru modul de întâlnire doar pentru a-și găsi prieteni.”
  • „Cu siguranță te minte. Ai crezut că e doar pe modul de prieteni. Ai crezut că a șters aplicația. Nu numai că niciunul dintre aceste lucruri nu era adevărat, dar a plătit și pentru un abonament premium, pentru a-i fi mai ușor să se potrivească rapid cu femeile de care este interesat.”
  • „Și fostul meu a făcut asta, iar prietena mea l-a găsit. Raționamentul lui a fost același - căuta prieteni. Ei bine, am pierdut 3 ani și am amânat multe vise, doar pentru a fi înșelată în mod constant emoțional și, cel mai probabil, și fizic. A negat partea fizică până când l-am părăsit, dar nu regret. Niciodată nu am fost mai fericită și nu voi mai fi niciodată atât de proastă.”
  • „La fel... Am irosit 5 ani din viața mea cu un tip care a făcut asta. Ne-am despărțit când m-a înșelat, apoi ne-am împăcat, după ne-am despărțit când a înșelat din nou...”
  • „Îmi pare rău, dar nimeni nu folosește un abonament premium pe Bumble pentru a-și face prieteni. Ești într-o fază de negare totală dacă tu crezi asta. Știu că vrei să crezi, dar nu este adevărat.”
  • „Tot ce trebuie să faci pentru a afla adevărul este să-l pui să descarce din nou aplicația și să se autentifice. Totul va fi acolo.”
  • „O, dragă! Dacă ar fi fost sincer, ar fi fost sincer de la început.”

Se pare că autoarea postării a trecut peste minciunile pe care partenerul i le-a servit în timp ce ea avea adevărul pe masă. Tu crezi că a greșit și că ar fi trebuit să ceară mai multe explicații sau să îl părăsească direct? Totuși, sunt șapte ani la mijloc…

Citește și: Am fost într-o relație poliamoroasă. 3 lucruri pe care le-am învățat din întâlnitul cu mai multe persoane simultan

Surse foto: iStock

Surse articol: RedditReddit

Articolul urmator
Soțul meu a început să se comporte ciudat după ce sora mea a anunțat că este însărcinată
Soțul meu a început să se comporte ciudat după ce sora mea a anunțat că este însărcinată
Cat de bine iti cunosti iubitul?
Incepe quiz
Cat de bine iti cunosti iubitul?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.