Bărbatul își înșală soția. După mulți ani, o femeie găsește o geantă cu bani și un plic pe care era scrisă povestea infidelității

Bărbatul își înșală soția. După mulți ani, o femeie găsește o geantă cu bani și un plic pe care era scrisă povestea infidelității

Redactor Divahair.ro

Lyonra Silverman este clientă fidelă a magazinului Goodwill, care comercializează produse la mâna a doua. Într-o zi, a găsit o geantă scumpă de la brandul Coach, pe care a cumpărat-o cu numai șapte dolari. Spre uimirea ei, când a ajuns acasă, a descoperit ceva total neașteptat în interiorul produsului achiziționat.

Femeia s-a gândit să spele geanta, pentru că era destul de murdară, așa că a încercat să scoată fundul de carton. Imediat ce l-a ridicat, a observat că sub el se afla un plic misterios, pe care l-a deschis imediat și pe care era scris un mesaj de la fosta proprietară a genții. Se pare că în spatele acestui obiect se ascundea o poveste extrem de interesantă... Ba mai mult, în interiorul plicului a găsit 300 de dolari.

Eticheta cu prețul genții pe care a cumpărat-o Lyonra Silverman din Goodwill
Eticheta cu prețul genții pe care a cumpărat-o Lyonra Silverman din Goodwill

Impresionată, Lyonra Silverman a hotărât să filmeze momentul și să le arate prietenilor de pe TikTok descoperirea făcută. Se pare că poșeta aparținuse unei femei pe nume Martha. Era, de fapt, o dovadă a infidelității soțului ei, pentru că fusese inițial a amantei acestuia. Autoarea scrisorii a glumit că amanta soțului i-a făcut-o cadou, dar adevărul era cu totul altul. În același bilet, Martha a povestit cum a ajuns într-o zi acasă și a observat că femeia care fusese pe ascuns la soțul ei și-a uitat poșeta și pantofii. Atunci, ea a hotărât să poarte geanta în fiecare zi și a mai dezvăluit că nu știe dacă soțul ei a observat vreodată acest detaliu.

Se pare că, înainte de a muri, Martha și-a rugat copiii să doneze toate lucrurile ei preferate acelui magazin second hand. În fiecare piesă vestimentară sau accesoriu a ascuns o sumă de bani, iar în geanta cu pricina a pus plicul pe care l-a găsit chiar Lyonra Silverman.

„Deci, du-te și cumpără-ți o geantă nouă. Cu dragoste, Martha.”, a fost încheierea mesajului pe care Martha l-a scris în ultimele zile din viață.

Plicul cu bani găsit de femeie în geanta pe care a cumpărat-o
Plicul cu bani găsit de femeie în geanta pe care a cumpărat-o

Pe filmarea făcută de noua deținătoare a genții, se observă clar că banii erau cât se poate de reali. Pentru că a rămas impresionată de această întâmplare, Lyonra i-a sfătuit pe urmăritorii săi din mediul online să verifice mereu hainele pe care mamele lor vor să le doneze către magazine cu obiecte la mâna a doua.

@marthainfused Check your mother’s purses before you donate them to goodwill! #justsaying #omgchallenge #foundmoney #goodwillfinds #goodwill #donate #justkiddingrelax ♬ original sound - Be A Martha

 

Cum a ales Lyonra Silverman să folosească banii

Femeia s-a gândit că ar fi păcat să risipească toți banii pe obiecte inutile, așa că s-a hotărât să dea mai departe această energie pozitivă. A mers în grabă la Goodwill să doneze și ea câteva lucruri, iar în buzunarul unei perechi de blugi a ascuns 100 de dolari. Oamenii de pe TikTok au putut observa cât de încântată a fost că a putut să urmeze exemplul Marthei și să încerce să facă o altă persoană fericită.

„Într-o lume plină de femei ursuze, fii o Martha!”, i-a încurajat ea pe toți vizitatorii profilului.

Pentru că povestea a ajuns virală, femeia și-a schimbat ulterior numele contului de TikTok în „marthainfused” și a inventat hashtagul #BeAMartha (FiiOMartha).

Oamenii din mediul online au reacționat imediat, mai ales că și ei au fost extrem de impresionați de cele întâmplate. O femeie a povestit că mama ei a strecurat bani în buzunarele tuturor hainelor pe care le-a donat copiilor din centrele de plasament. Altcineva a remarcat că Lynora Silverman era foarte fericită că a donat haine și că a reușit să ascundă și ea bani într-un buzunar. Foarte multă lume a lăudat curajul ei de a publica povestea pe rețelele sociale, cinstind astfel memoria celei decedate. De asemenea, alți oameni au povestit că au găsit diverse sume în hainele achiziționate la preț redus din același magazin.

Altcineva a scris în glumă „Fug la magazin să văd dacă Martha a mai lăsat ceva pe acolo.”

Cum ți se pare această poveste? Nu oricine are ocazia să fie surprins într-un mod așa plăcut de mâna destinului. Probabil Lynora Silverman avea nevoie de un imbold pentru a putea face și ea fapte bune, iar Martha a fost inspirația ei.

Am făcut un test ADN în glumă și am ajuns să descopăr un secret de familie! Nu sunt fiul tatălui meu

Surse foto: iStock, Tiktok

Surse articol: AmomamaTiktokDailymail

Articolul urmator
Un bărbat a fost părăsit de soție după ce unul din copii lor a fost diagnosticat cu cancer. Bărbatul își crește singur cei 7 copii
Un bărbat a fost părăsit de soție după ce unul din copii lor a fost diagnosticat cu cancer. Bărbatul își crește singur cei 7 copii
Ce geanta in tendinte te reprezinta?
Incepe quiz
Ce geanta in tendinte te reprezinta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.