Ce "lecție" ridicolă a ținut să-mi arate soțul meu doar pentru că nu i-am călcat cămașa

Ce "lecție" ridicolă a ținut să-mi arate soțul meu doar pentru că nu i-am călcat cămașa

Redactor Divahair.ro

După ce a primit o "lecție" ridicolă din partea soțului ei, o femeie s-a hotărât să își spună oful în mediu online, pe Reddit. Ce s-a întâmplat mai exact? Ei bine, nu a avut timp să calce una dintre cămășile soțului ei, iar el s-a enervat la culme. Felul în care a reacționat bărbatul este de-a dreptul neașteptat și... exagerat. Vezi povestea lor în rândurile de mai jos!

Maria este o mamă casnică și are trei copii alături de soțul ei. Bărbatul este pilot și, bineînțeles, cel care aduce bani în casă. Mămica, în schimb, are grijă de copii, îi educă și face tot ce ține de treburile casnice. Pe scurt: responsabilitățile lor sunt împărțite foarte clar.

Recent, soțul Mariei i-a cerut acesteia să îi facă o favoare. Trebuia să plece într-un nou zbor și avea nevoie de o cămașă călcată. Ei bine, i-a spus femeii ce să facă, iar apoi a plecat din cameră fără să aștepte să primească și un răspuns.

"Nu am spus "da" pentru că eram ocupată (spălat, apoi teme cu copii, apoi gătit etc.). Am spus că s-ar putea să nu am timp să o fac. El s-a întors și a plecat ignorând complet ceea ce am spus", a explicat ea.

Ce s-a întâmplat apoi? Maria nu a reușit să calce cămașa, iar partenerul ei s-a enervat la culme.

"O oră mai târziu, a coborât, supărat, întrebându-mă de ce nu i-am călcat cămașa atunci când mi-a cerut să o fac. I-am spus că am fost ocupată și i-am reamintit cum nu am răspuns cu "da" la cererea lui", a scris ea.

"El a explodat de nervi și mi-a zis că, evident, nu-mi pasă de faptul că nu este în regulă să apară așa la locul de muncă. Um... este vorba doar despre o cămașă. Nu e ca și cum ar fi fost murdară, doar că trebuia călcată. Apoi mi-a ținut un discurs despre cum munca lui este importantă și că ar trebui să fac din munca lui o prioritate", a mai adăugat ea.

Apoi, lucrurile au devenit tot mai rele. Bărbatul s-a decis să îi dea soției sale o lecție. Cum? Pur și simplu, nu s-a mai dus la muncă în acea zi ca să-i demonstreze că un astfel de comportament va afecta finanțele familie. Interesantă abordare, nu-i așa? Mai ales atunci când trei micuți trebuie să fie întreținuți...

"L-am făcut nebun pentru că nu s-a dus la muncă, iar el s-a supărat și m-a făcut ipocrită pentru că l-am făcut nebun și mi-a spus că eu am fost cea care a provocat această situație", a continuat ea în postarea sa.

Acum, Maria se întreabă dacă nu cumva a greșit ea. Până la urmă, ar fi putut călca acea cămașă dacă voia să evite o ceartă. Însă chiar ar trebui să renunțe la orice altceva pentru a satisface nevoile soțului ei? Cine are dreptate, până la urmă?

Ei bine, alți utilizatori ai platformei Reddit ar putea avea răspunsul. După ce au citit povestea femeii, aceștia au venit cu sfaturi și idei în secțiunea de comentarii.

"A făcut o criză de nervi ca un copil mic doar pentru că nu i-ai călcat cămașa. Ce îl împiedică să o calce singur?. Ai fost ocupată și nu i-ai răspuns cu DA, dar el se așteaptă să nu ai grijă de copii doar ca să-i calci afurisitele de rufe? Nu greșești că l-ai făcut nebun pentru că se comportă ca un copil. Și de ce are el prioritate în fața copiilor tăi?", a scris cineva.

"Ești o mămică cu normă întreagă, nu o servitoare. Îți făceai treaba și erai ocupată. Ceea ce a făcut el a fost un gest manipulator și egoist, ca să nu mai vorbim de lene, pentru că ar fi putut cu ușurință să o facă singur", a mai zis cineva.

"Cine îi va călca hainele când veți divorța?", a întrebat o persoană.

"Pilotează cu limba pentru că are brațele rupte? Ești o mamă casnică, nu o sclavă sau o servitoare. Doar pentru că el este cel care întreține familia nu înseamnă că nu poate face treburi casnice. Dacă vedea că ești ocupată, ar fi putut cu ușurință să-și ia 5 minute din ziua lui pentru a o călca. Ar trebui să duci copiii la părinții tăi sau la niște prieteni și să-ți iei liber pentru a-l "învăța o lecție".", a mai adăugat altcineva.

Mulți alți utilizatori ai platformei Reddit au sfătuit-o pe Maria să iasă rapid dintr-o astfel de situație toxică.

"Sfinte S... Fugi cât te țin picioarele! Un dezastru urmează să se întâmple! Soțul tău este un narcisist manipulator! Va fi mustrat sau chiar concediat și va da vina pe tine pentru asta?! Scapă de el. Va începe să devină din ce în ce mai autoritar pe măsură ce trece timpul.", a zis cineva.

"Este posibil ca acesta să fie începutul unui comportament abuziv. Greșește cu ceva și dă vina pe tine pentru asta. Nu este ok și eu aș fi atentă - poate că are probleme la serviciu și asta este o înscenare pentru ca el să dea vina pe tine când lucrurile vor merge prost acolo", a mai scris o altă persoană.

"Soțul tău este partenerul tău, nu șeful tău. Poate că el este cel care întreține familia, dar asta nu înseamnă că poate să te subestimeze și să te înjosească. Singura lecție pe care trebuie să o înveți este să te aperi. Dacă nu te poate aprecia pentru tot ceea ce faci și nu te poate respecta ca parteneră și ca mamă a copiilor săi, lasă pe altcineva să-i calce uniformele.", a mai adăugat altcineva.

Tu ce crezi despre această situație? Cum ar fi trebuit să reacționeze Maria?

* Numele femeii este unul fictiv.

Citește și: Ți-ai părăsi iubita dacă ai afla că este căsătorită?

Surse foto: iStock

Surse articol: Cafemom, Reddit

Articolul urmator
Soțul meu a început să se comporte ciudat după ce sora mea a anunțat că este însărcinată
Soțul meu a început să se comporte ciudat după ce sora mea a anunțat că este însărcinată
Quiz: Din ce "aluat" este făcut sufletul tău pereche?
Incepe quiz
Quiz: Din ce "aluat" este făcut sufletul tău pereche?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.