Ți-ai părăsi iubita dacă ai afla că este căsătorită?

Ți-ai părăsi iubita dacă ai afla că este căsătorită?

Redactor Divahair.ro

Iubirea, disperarea, teama sau orgoliul îi fac pe unii oameni să înceapă noi relații, fără să renunțe definitiv la partenerii din trecut. Fie rămân lucruri neîncheiate între ei sau treburi nerezolvate, fie au copii care încă îi leagă. Uneori se gândesc în mod obsesiv la tot la ce a fost, dar preferă să ducă o viață dublă și să mintă o persoană care nu are nicio vină.

Un bărbat îndrăgostit și-a dat seama că a trăit o minciună mai bine de patru luni, căci iubita lui nu îi spusese că nu a apucat să divorțeze de fostul partener. Povestea este mai complicată de atât, pentru că femeia a ascuns și un detaliu extrem de important.

Bietul om s-a văzut nevoit să ceară sfaturi pe internet, fiindcă nu a știut cum să reacționeze în asemenea situație. Este bărbat în toată firea, are chiar și copii, așa că nu se aștepta să pățească una ca asta la experiența vastă de viață pe care a acumulat-o. Aflat în impas, și-a scris povestea în câteva fraze și a împărtășit-o cu utilizatorii platformei Reddit, în speranța că aceștia îl vor îndruma cu privire la deciziile pe care le are de luat. Iată ce a spus:

„De 4 luni vorbesc prin mesaje și ies la întâlniri cu această femeie. Cred că sunt foarte de îndrăgostit de ea. Mi-a recunoscut recent că încă este căsătorită și că stă în continuare cu soțul ei, pentru că au un copil de 2 ani. Continuă să-mi spună cât de rău îi pare că nu a putut fi sinceră, că mă iubește și că vrea să îi dau timp ca să își găsească un loc în care să se mute doar ea.

Oricum, sunt în stare de șoc și am inima frântă. O parte din mine poată să înțeleagă de ce este căsătorită încă și de ce mai locuiește cu el, fiindcă că și eu am copii. Dar faptul că a ascuns asta mă face să mă simt ca și cum m-a mințit în fiecare zi în care ne-am întâlnit.

Vreun sfat? Mi-e atât de greu să cred că trăiesc așa ceva!”

Bărbat supărat care stă pe o bancă în parc și se ține cu mâinile de cap.

O poveste atât de încâlcită a stârnit și un val de reacții, așa cum era normal. Internauții au răspuns imediat în secțiunea de comentarii. Fiecare și-a dat cu părerea și mulți i-au oferit și sfaturi bărbatului rănit. Unii au pus la îndoială sinceritatea și nevinovăția femeii, iar alții s-au întrebat chiar dacă are interese ascunse și cumva încearcă să îl șantajeze emoțional.

Iată cum sună câteva dintre mesajele venite ca răspuns la strigătul lui după ajutor:

  • „E o înșelătorie. Nu-și va găsi propriul loc, nu-și va părăsi soțul, doar se distrează alături de tine.”
  • „Amintește-ți că dacă te-a mințit în legătură cu el, probabil va face același lucru în viitor, doar că tu vei fi soțul care va fi înșelat...”
  • „De ce crezi că a decis să mărturisească tot?”
  • „Poate că ea și soțul ei sunt căsătoriți din anumite motive, dar au fost de acord să se vadă cu alte persoane, fiindcă au vieți separate.”
  • „Dacă aș fi în locul tău, cu siguranță, as pleca. Te-a mințit în tot acest timp. O relație sănătoasă are nevoie de încredere pentru a supraviețui și tocmai ți-a dovedit că nu poți avea încredere în ea. De unde știi că nu minte că vrea să se despartă de soțul ei? Eu chiar am fost în această situație și a trebuit să spun „Adio”. De două ori!”
  • „Renunță la ea! Nu are principii și îți va face același lucru la nesfârșit.”
  • „Pun pariu că soțul ei crede că au o căsnicie fericită.”
  • „Nu-și va părăsi soțul. Pot să pariez pe asta. Și chiar dacă o face... aceasta este femeia pe care o vrei lângă tine?”
  • „Există o zicală „Cineva care va înșela cu tine te va înșela și pe tine”. Și desigur că nu este întotdeauna cazul, dar trebuie să decizi singur dacă poți avea încredere în ea după tot ce a făcut.”

Tu ce l-ai sfătui pe acest domn? Oare să lupte pentru iubire și să îi mai dea o șansă femeii pe care o iubește? Uneori, oamenii chiar se schimbă când simt că și-au găsit sufletul pereche și că pot începe o nouă viață alături de el.

Citește și: Da, e indicat să ierți pe cineva, dar asta nu înseamnă neapărat că trebuie să rămână în viața ta

Surse foto: iStock, Pexels

Surse articol: Reddit

Articolul urmator
Un bărbat care avea 2 joburi pentru a întreține casa află că partenera lui de viață de 10 ani este milionară
Un bărbat care avea 2 joburi pentru a întreține casa află că partenera lui de viață de 10 ani este milionară
Ce fel de fostă iubită ești?
Incepe quiz
Ce fel de fostă iubită ești?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.