De ce bărbații pe care îi vrei nu te vor pe tine

De ce bărbații pe care îi vrei nu te vor pe tine

Redactor Divahair.ro

Ai observat vreodată că bărbații pe care îi dorești nu par să te vrea... și totuși îi atragi cu ușurință și fără efort pe cei pe care nu îi dorești cu adevărat? Este derutant și frustrant, nu-i așa? Dar de ce se întâmplă acest lucru?

Și eu mi-am pus această întrebare de foarte multe ori pe când aveam 20 de ani. Acea perioadă a fost atât de confuză pentru mine, mai ales pentru că la început băieții respectivi păreau interesați de mine. Însă o dată ce le arătam că sentimentul este reciproc, situația o lua cu totul razna, și eu începeam să par disperată. Ei, în schimb, începeau să se îndepărteze de mine. Mi-a luat mult timp să înțeleg de ce se întâmpla asta.

Ei bine, totul se reduce, cu adevărat, la vibrația ta. Ce înseamnă asta? Vibrația ta este energia ta, în esență, și aceasta este creată pe baza gândurilor pe care le ai și a mentalității tale generale. Majoritatea oamenilor pot intui vibrația cuiva, chiar și tu o poți face. Gândește-te cât de ușor este să-ți dai seama că te afli în prezența unei persoane anxioase, nesigure sau în prezența uneia încrezătoare și extrem de fericite.

Vibrația unui om, fie ea pozitivă sau negativă, se transmite. Chiar și acei oameni care încearcă să ascundă ceea ce se întâmplă de fapt în interiorul lor se dau de gol prin energia pe care o emană. Să nu uităm, de asemenea, că vibrațiile au puterea de a-i atrage pe alții, dar și de a-i îndepărta. Tocmai de aceea, femeile se confruntă deseori cu fenomenul de a atrage cu ușurință bărbații pe care nu îi plac prea mult... și de a-i respinge pe cei care le plac cu adevărat.

Totuși, de ce se întâmplă acest lucru? Ei bine, pe scurt, îți este ușor să fii fericită, pozitivă și fără griji alături de bărbații pe care îi dorești, pentru că, pur și simplu, nu ai nimic de pierdut. Nu lași grijile, temerile sau nesiguranța să te copleșească deoarece nu ți-ai făcut un scop din a-l cuceri pe tipul respectiv.

Imagine cu Conceptul IA (Inteligența Artificială)

Lucrurile se schimbă în cazul unui bărbat pe care îl dorești și vrei să îl cucerești, pentru că atunci apare și teama de a eșua. Astfel, pot apărea gândurile negative, iar vibrația ta se schimbă în totalitate. Începi să te gândești la defectele tale și să te îngrijorezi că te vor împiedica să obții dragostea pe care ți-o dorești. Te îngrijorezi în mod obsesiv că vei face ceva care să îl determine pe tip să își piardă interesul... și exact asta se va întâmpla, până la urmă.

O astfel de energie te va face să te simți supărată, geloasă, nervoasă, paranoică, nedemnă, neiubită, iar starea ta de spirit nu-ți va permite să formezi o conexiune autentică.

De multe ori, atunci când se îndrăgostesc de bărbați care nu prezintă interes pentru ele, femeile se pot confrunta cu anumite sentimente intense pe care le confundă cu dragostea. Însă nu este vorba despre iubire aici. Respingerea scoate la suprafață răni vechi din copilărie sau temeri ascunse în subconștient. Astfel, se formează un "vârtej" emoțional al propriilor gânduri care trebuie descâlcit într-un fel sau altul. Dacă nu își rezolvă problemele interioare, nicio persoană nu se poate bucura de o legătură autentică cu o alta.

Să nu uităm, de asemenea, că peste 90% din comunicare este non-verbală. Deci nu contează neapărat ce spui, căci starea ta de spirit vorbește de la sine. Cel mai important lucru asupra căruia trebuie să te concentrezi este să fii bine în interior. Și nu poți face asta decât dacă începi să îți controlezi gândurile negative, să le stăpânești, să le contești pe cele care, de fapt, nu te reprezintă.

Poți începe prin a-ți observa gândurile pe tot parcursul zilei. Apoi analizează-l. Să spunem că te gândești: "Tipul ăsta nu mi-a răspuns la mesaj... probabil că își pierde interesul. De ce mi se întâmplă mereu așa ceva?". Aici trebuie să te oprești. Observă-ți gândul, apoi întreabă-te: Acest gând îmi este de folos? Mă duce acolo unde vreau să ajung?

Dacă îți aduce sentimente de frică, nesiguranță, anxietate, negativitate și așa mai departe, atunci nu te va ajuta cu nimic, ci doar te va trage în jos. Recunoaște acest lucru și apoi schimbă-ți gândirea spre ceva mai pozitiv și mai productiv.

Fă asta pe tot parcursul zilei, chiar dacă ți se va părea ciudat la început. Cu timpul, te vei obișnui să îți ignori gândurile negative, iar starea ta de spirit se va schimba. Și de fiecare dată când ai impresia că vei eșua, schimbă-ți gândul și întreabă-te: "Dacă totul se rezolvă, până la urmă?"

Uneori este atât de simplu. Atunci când încerci să elimini puterea pe care le-ai dat-o gândurilor tale negative, vei începe să atragi doar situații pozitive. Acesta este, în esență, punctul central al manifestării. Doar așa vei obține, cu adevărat, pacea interioară, dar și toate acele lucruri pe care ți le dorești în viață.

*Articolul este o adaptare a celui de pe Thoughtcatalog.

Citește și: Cum trebuie să manifești pentru a obține ceea ce îți dorești în viață

Surse foto: iStock

Surse articol: Thoughtcatalog

Articolul urmator
Scrisoarea unei mame pe care orice copil, mic sau mare, trebuie să o citească. „Mă iartă, copilul meu, că nu-ți mai pot fi ceea ce am fost cândva"
Scrisoarea unei mame pe care orice copil, mic sau mare, trebuie să o citească. „Mă iartă, copilul meu, că nu-ți mai pot fi ceea ce am fost cândva"
Ce vor barbatii de la tine?
Incepe quiz
Ce vor barbatii de la tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.