După ce sora sa l-a dat afară, un om al străzii este prins de polițiști, de la care află că este milionar

După ce sora sa l-a dat afară, un om al străzii este prins de polițiști, de la care află că este milionar

Redactor Divahair.ro

Uneori, cei pe care îi iubim cel mai mult ne pot face cele mai teribile surprize...Grace l-a dat afară din casă pe fratele său Stewart după moartea mamei sale. Niciodată nu l-a avut la inimă, mai ales pentru că nu era de acord cu bărbații din viața ei, așa că a profitat de ocazie și s-a descotorosit de acesta. Și, în plus, mama lor îi lăsase ei toată averea sa moștenire, iar bărbatul nici măcar nu era trecut în testament.

Stewart, foarte surprins de gestul mamei sale și al lui Grace, nu a avut de ales decât să-și adune lucrurile și să plece. A început să își ducă veacul pe străzi și trăia doar din mila trecătorilor. Deseori, își aducea aminte de mama sa și de viața lui dinainte de tragedia morții sale și nu putea înțelege cum a ajuns în acea situație.

Imagine cu un bărbat fără adăpost care stă pe stradăSursa foto: Unsplash

În trecut, locuia într-un conac mare și frumos alături de sora sa și de cea care le-a dat viață. Tatăl său vitreg, Edson Dickens, un om de afaceri bogat și unul dintre cele mai mari nume din oraș, îi părăsise cu mult timp în urmă. Bărbatul a cunoscut-o pe Veronica, mama lui Stewart, într-o cafenea și s-a îndrăgostit imediat de ea. La doar un an după prima lor întâlnire, s-au și căsătorit.

Povestea lor de dragoste a fost una deosebită, însă a luat sfârșit o dată cu moartea bărbatului. Edson obișnuia să îi transfere soției sale mii de dolari în conturi pentru ca ea să nu fie nevoită să muncească și pentru a-și putea permite tot ceea ce-și dorea. La vremea aceea, i-a cumpărat chiar și un conac, pe care să-l împartă cu fiul și fiica ei.

Din păcate, într-o dimineață, pe când Veronica participa la un curs de yoga, s-a întâmplat marea tragedie: a aflat că bărbatul murise într-un teribil accident rutier. Toții apropiații și angajații săi au fost uluiți de moartea prematură a acestuia, iar Veronica nu a reușit să-și revină după incident. L-a iubit nespus de mult pe soțul ei și simțea că viața sa nu mai are niciun rost fără ce-l care îi însenina zilele. Și, în felul acesta, din cauza stresului și a supărărilor, starea sa de sănătate a început să se degradeze.

La doar trei luni după moartea bărbatului, Veronica și-a sunat avocatul și l-a rugat să-i pregătească testamentul. Simțea că nu mai are mult de trăit și, în plus de asta, nici nu mai voia să o facă fără mult iubitul ei partener. Într-adevăr, nu a durat prea mult timp până când femeia și-a dat ultima suflare.

Imagine alb negru cu o femeie tristă care plângeSursa foto: Unsplash

Într-o seară, Grace, care venea de la facultate, a făcut teribila descoperire. A intrat în casă, iar toate luminile erau stinse. Veronica murise... chiar pe patul ei. Inițial, Grace credea că mama ei doarme, dar imediat după ce i-a atins fruntea și i-a simțit pielea rece, și-a dat seama că femeia care i-a dat viață o părăsise.

Disperată și îngrozită, tânăra și-a sunat imediat fratele să-i spună ce s-a întâmplat. Stewart, care atunci era la muncă, a venit pe fugă acasă să-și plângă mult iubita mamă alături de sora sa. Celor doi nu le venea să creadă ce se întâmplase. Nu aveau nici cea mai mică idee că mama lor era pe moarte, dar nici că își pregătise testamentul.

Situația celor doi copii rămași singuri pe lume a devenit și mai grea atunci când s-au întâlnit prima dată cu avocatul Veronicăi. În aceea zi, cei doi au aflat că femeia îi lăsase toată averea lui Grace, iar Stewart nici măcar nu era trecut în testament. Tânărul a fost uluit de gestul mamei sale, dar, sora la, la polul opus, abia aștepta să-și revendice toate bunurile și să-l dea pe bărbat afară din casă.

Ea și-a adus aminte de toate momentele în care Stewart nu a fost de acord cu bărbații din viața ei și considera că din vina lui nu-și putea întemeia o familie. Tocmai de aceea, a considerat că a venit momentul să se descotorosească de el. În sfârșit, ar fi putut avea o întreagă casă pentru ea și, plus de asta, nu și-ar mai fi dat nimeni cu părerea în legătură cu relațiile sale.

Imagine cu un testamentSursa foto: Unsplash

Veronica nu s-ar fi așteptat niciodată ca fiica sa să facă asta. Ea nu i-a lăsat lui Stewart niciun ban pentru că își dorea ca el să muncească singur pentru visele sale. Știa că bogăția l-ar fi determinat să devină leneș și în niciun caz nu își dorea așa ceva pentru el. Din păcate, Grace a găsit o modalitate groaznică de a profita de decizia mamei sale.

Așa că și-a dat imediat fratele afară din casă și, în ciuda insistențelor sale de a rămâne, aceasta nu s-a înduplecat. Inițial, Stewart, îndurerat și neajutorat, a înnoptat în casa unui prieten. A doua zi, s-a dus la muncă, iar apoi și-a căutat un apartament foarte ieftin pentru a se muta în chirie. A reușit să găsească ceva pe măsura posibilităților sale și s-a mutat singur.

Find stagiar, credea că după perioada de probă, va fi angajat cu normă întreagă și își va putea permite o chirie decentă. Dar chiar și acest vis al său urma să fie spulberat. La trei luni după moartea mamei sale, Stewart a primit o înștiințare din partea angajatorului său. El nu era mulțumit de performanțele tânărului și l-a anunțat că nu dorește să îl angajeze. Și așa, pentru că nu mai avea niciun ban în cont, a ajuns în stradă.

Într-o zi, în timp ce stătea la un colț al străzii, a sunat-o pe Grace.

"Bună! Cu cine vorbesc?", a întrebat ea pe un ton sever.

"Bună, Grace! Sunt eu, Stewart. Ce mai faci?", i-a răspuns el.

"Ce mai vrei?", l-a întrebat Grace, foarte deranjată de apel.

"Am nevoie de un loc unde să locuiesc, Grace. Nu mai am un loc de muncă. Poți, te rog, să mă primești la tine acasă câteva zile până îmi găsesc un alt loc de muncă?”, a implorat tânărul.

"Nu. Te rog să nu mă mai suni, Stewart! Nu te mai vreau în viața mea!”, i-a zis ea, iar apoi a închis telefonul.

Imagine cu o femeie care ține un telefon în mânăSursa foto: Unsplash

Stewart a rămas fără nicio speranță. A început să plângă și, în același timp, se întreba cum va supraviețui. În seara aceea, a reușit să își cumpere ceva de mâncare cu cei 10 dolari pe care îi mai avea. Credea că aceea va fi ultima sa masă. În timp ce mânca, un bărbat cu păr lung și cu barbă s-a apropiat de el.

"Cauți un loc unde să dormi?", a întrebat bărbatul.

"Da, dar tu cine ești?", a întrebat Stewart, confuz.

"Hai. Urmează-mă. Te duc la mine. Locuiesc acolo cu prietenii mei.", a mai adăugat necunoscutul.

Stewart nu avea oricum altă opțiune, așa că l-a urmat pe bărbat. Aceștia au ajuns sub un pod, unde un grup de oameni îi așteptau.

„Aceasta este casa mea. Numele meu este James și locuiesc aici cu prietenii mei, care nu au adăpost. Poți alege orice colț dorești.”, a spus bărbatul.

Atunci a început noua viață a tânărului, una foarte diferită față de ceea ce trăise în trecut. A început să doarmă sub pod și se hrănea cu mâncarea pe care o găsea în gunoaie. James îl învățase să fugă de fiecare dată când venea poliția pentru a nu risca să fie arestat. Prietenii săi fără adăpost obișnuiau să fure, iar mulți dintre ei erau urmăriți de polițiști.

Imagine cu partea de sub a unui podSursa foto: Pexels

Într-o noapte, în timp ce dormeau sub pod, Stewart și prietenii săi s-au trezit înconjurați de poliție. Ceilalți au luat-o la fugă și au scăpat, dar tânărul nu a apucat să reacționeze.

"Scoală-te!", a strigat un polițist către Stewart.

"Nu am făcut nimic! Jur!", a răspuns el, îngrijorat.

"Știm că n-ai făcut nimic rău. Tu ești Stewart, nu-i așa?", l-a întrebat un alt polițist.

"Da”, a răspuns el.

"Grace Robinson este sora ta?", a întrebat un alt polițist.

"Da. A trimis poliția să mă aresteze?", a mai întrebat tânărul, neliniștit.

Polițiștii l-au rugat pe Stewart să intre în duba lor și l-au dus la secția de poliție. Acolo, ofițerul șef îl aștepta.

Imagine cu girofarurile unei mașini de polițieSursa foto: Unsplash

"Bună, Stewart. Eu sunt ofițerul șef de poliție și mi-am rugat echipa să te caute.", a spus el.

"Ce s-a întâmplat?", a întrebat Stewart cu o expresie confuză.

"Am vești bune și vești proaste pentru tine, Stewart. Ce ți-ar plăcea să auzi mai întâi?", a întrebat ofițerul.

Stewart i-a spus ofițerului de poliție că ar dori să audă, mai întâi, veștile proaste.

„Ei bine, îmi pare rău, dar sora ta, Grace, a murit. Avea cancer și nu a mai putut lupta cu boala.”, a dezvăluit polițistul.

"Ce? Avea cancer?", a întrebat Stewart, uluit.

Nu-i venea să creadă că sora lui murise. A început imediat să plângă. Era disperat. Își pierduse întreaga familie. El o iubea pe Grace, chiar dacă ea nu a înțeles asta niciodată și l-a tratat fără pic de milă.

"Vrei să auzi veștile bune?", a întrebat imediat ofițerul.

"Da. Te rog, spune-mi...", a zis Stewart, în timp ce-și ștergea lacrimile.

"Deoarece sora ta nu era căsătorită și nu avea copii, averea pe care a moștenit-o de la mama ta, inclusiv casa, îți revine ție, Stewart. Nu va mai trebui să dormi sub pod!”, a dezvăluit ofițerul de poliție.

Stewart nu știa dacă să se bucure sau nu. Era fericit că nu va mai trebui să doarmă sub pod și să mănânce din gunoi, însă nu își imagina cum va putea locui în aceea casă fără sora sa...  Ce viață urma pentru el?

Ce putem învăța din această poveste?

Familia este întotdeauna pe primul loc. Dacă Grace l-ar fi ascultat pe Stewart și nu ar fi încercat să scape de el, ar fi putut fi și acum în viață. Fratele ei ar fi îngrijit-o și ar fi ajutat-o să lupte împotriva cancerului. Însă ea nu l-a vrut în preajmă, deși el o iubea, și a murit singură, neajutorată.

Citește și: Trei surori fără adăpost au moștenit un conac de milioane de dolari de la un bărbat pe care nu l-au mai întâlnit niciodată

Sursă articol: Amomama

Surse foto: Pexels, Unsplash

Articolul urmator
Un bărbat de 90 de ani a rămas pe drumuri după ce iubirea vieții lui a murit și propriul fiul l-a dat afară din casă
Un bărbat de 90 de ani a rămas pe drumuri după ce iubirea vieții lui a murit și propriul fiul l-a dat afară din casă
Ce soră Kardashian eşti?
Incepe quiz
Ce soră Kardashian eşti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.9 (12)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.