Trei surori fără adăpost au moștenit un conac de milioane de dolari de la un bărbat pe care nu l-au mai întâlnit niciodată

Trei surori fără adăpost au moștenit un conac de milioane de dolari de la un bărbat pe care nu l-au mai întâlnit niciodată

Redactor Divahair.ro

Trei surori, Mary, Anne și Claire, au fost nevoite să își părăsească locuința după o teribilă ceartă cu mama lor vitregă. Au rămas fără adăpost, iar, timp de un an, și-au făcut veacul pe străzi. Habar nu aveau ele că un lucru uimitor avea să se întâmple, iat viața lor prinde, în sfârșit, un sens. Cineva acolo sus chiar le iubea și le voia binele!

Cele trei surori au rămas doar în grija tatălui lor în urmă cu mulți ani. Cea care le-a dat viață a plecat într-o altă lume pe când fiica mare, Mary, avea doar 16 ani. Aceasta a fost nevoită să-și crească cele două surori mai mici, pe Anne de 14 ani și pe Claire de 11 ani, căci tatăl lor nu avea nici cea mai mică intenție de a se implica în educația lor. Da, mulți ar putea zice că era doar un văduv îndurerat a cărui viață părea să ia sfârșit fără scumpa sa soție lângă el, însă realitatea era total alta.

Imagine cu trei fete care se plimbă în parcSursa foto: Unsplash

La scurt timp după moartea mamei, Anton, tatăl fetelor, și-a adus noua logodnică să locuiască alături de el și fiicele sale. Jane, căci așa o chema pe viitoarea mamă-vitregă a celor trei fete suferinde, avea doar 21 de ani. Anton, pe de altă parte, era mai în vârstă decât ea cu două decenii.

Mary nu a fost deloc încântată de tânăra care s-a mutat cu ei în casă și a încercat să-și convingă tatăl să renunțe la mariaj. Din păcate, toate eforturile sale au fost în zadar, căci Anton s-a și căsătorit imediat, fără a mai sta pe gânduri. Iar din aceea clipă, o întreagă dramă a luat naștere.

Jane nu-și dorea să fie mamă, cu siguranță și tocmai de aceea se comporta foarte urât cu cele trei fiice ale sale pe care nu le-a vrut niciodată. Bineînțeles, de față cu soțul era doar lapte și miere, însă după ce acesta dispărea din peisaj, își scotea colții fără pic de rușine sau remușcare.

Lucrurile au devenit chiar mai tragice după ce Mary a împlinit 18 ani.

„Este timpul să începi să plătești și să le pui pe surorile tale leneșe să facă ceva!”, a spus Jane într-o zi, la scurt timp după ziua de naștere a lui Mary.

Tata nu mi-a spus niciodată că ar trebui să fac așa ceva! Sunt încă la liceu!" a exclamat Mary către mama ei vitregă.

„Nu te răsti la mine! Altfel îi voi spune tatălui tău că ești nepoliticoasă! De fapt, ar trebui să fii dată afară din casă. Ai 18 ani! Oamenii se descurcă singuri la vârsta aceasta. Dar dacă tu continui să te comporți așa, mă voi asigura că tatăl tău te dă afară!", a strigat Jane.

Și chiar în acel moment, Anton intra pe ușă. Pentru o secundă, Mary a sperat că tatăl ei ar putea vedea ce persoană rea este soția sa.

Imagine cu un bărbat în vârstă cu pălărie pe capSursa foto: Pexels

„Nu voi plăti chiria cel puțin până nu voi termina liceul și nu voi obține un loc de muncă. Poate ar trebui să începi să plătești tu chiria în loc să-l lași pe tatăl meu să plătească totul!" a răspuns Mary, știind că vorbele ei o vor deranja foarte tare pe Jane.

„Ce mi-ai spus? Cum îndrăznești să-mi vorbești așa? Trebuie să mă respecți!", a strigat Jane, cu fața roșie de furie.

Mary a așteptat ca tatăl ei să facă ceva după ce a auzit-o pe soția sa țipând, spera și credea că îi va lua apărarea. „Tată, nu ai de gând să faci ceva?", a întrebat ea.

În acel moment, Jane și-a dat seama că Anton a ajuns acasă. Și-a schimbat imediat tonul vocii, a început să plângă cu lacrimi de crocodil și i-a zis: „Dragă, fiica ta tocmai a țipat la mine și m-a numit profitoare!". Din păcate, bărbatul chiar a fost sensibilizat de "suferința" soției sale și a început să o certe pe Mary.

„Jane este mama ta vitregă, Mary. Trebuie să faci ce spune ea.", a strigat Anton.

„Tată, nu pot plăti chiria. Trebuie să termin liceul mai întâi!", a încercat să se apere adolescenta.

„Dacă nu începi să plătești chiria, te voi da afară din casă!", a adăugat bărbatul, șocându-și întreaga familie.

În acel moment, Mary a lăsat capul în jos, îndurerată și surprinsă de gestul incredibil pe care îl făcuse tatăl ei. Anna și Clara priveau teroarea care se derula în fața lor și se întrebau ce se va întâmpla cu ele. Iar Jane, în sfârșit, era satisfăcută. Își dusese planul la bun sfârșit.

Imediat după această ceartă, adolescenta a plecat de acasă, deși nu avea unde să stea și nici măcar vreun ban pentru a se descurca. A locuit cu prieteni o vreme, însă lucrurile au început să se complice treptat. Surorile ei mai mici au hotărât să plece din căminul părintesc, la rândul lor, căci nu mai suportau să trăiască alături de Jane. Cele trei au ajuns pe străzi.

Imagine cu o stradă în timpul nopțiiSursa foto: Pexels

Anne și Claire erau minore și, de fiecare dată când erau descoperite pe străzi de polițiști, ajungeau din nou acasă. Chiar și așa, ele evadau cu fiecare ocazie și se întorceau la sora lor. Nimic nu le putea despărți, căci se iubeau atât de mult și se prețuiau una pe alta!

Și tocmai pentru că le adora pe surorile sale, Mary a reușit să termine liceul și a încercat constant să facă rost de una alta pentru a le asigura traiul. Cele trei s-au mutat sub un pod din Virginia și au trăit acolo timp de un an, așa cum au putut. Adolescenta reușise să se angajeze la un magazin alimentar și în felul acesta putea aduce mâncare "acasă" pentru ea și pentru suratele sale.

Timpul a trecut, iar, într-o seară, la scurt timp după ce Mary a împlinit 19 ani, s-a întâmplat o minune. În timp ce surorile luau cina în casa lor improvizată de sub pod, un polițist le-a întrerupt, căci avea o treabă foarte importantă de rezolvat cu ele. Nu, nu voia să le ducă pe minore acasă, căci a renunțat la ideea asta, ci voia să le facă o surpriză.

Frick, cel mai amabil polițist din secția locală, le-a rugat pe cele trei surori să vină cu el la secție. Acestea le-au urmat, căci oricum nu aveau de ales, iar acolo au dat peste un avocat.

Imagine cu un avocat care folosește un laptopSursa foto: Pexels

„Eu sunt domnul Samberg și trebuie să vă ofer ceva din partea domnului Daniel Norton”, le-a spus el.

„Nu cunoaștem un Daniel Norton, domnule. Trebuie să fie o greșeală”, i-a răspuns Mary, confuză.

„Domnul Norton v-a lăsat moștenire conacul său în valoare de 4,7 milioane de dolari și dorește să vă mutați imediat acolo”, a mai adăugat avocatul.

„Domnule, faci o greșeală! Crede-mă! Noi nu îl cunoaștem pe domnul Norton.”, a insistat Mary.

Dar domnul Samberg nu s-a lăsat. A tras aer adânc în piept, s-a uitat la cele trei surori și le-a zis ferm: „Știu că sunteți fiicele vitrege ale lui Jane. Ea este fiica domnului Norton. A auzit recent că ați fugit de acasă din cauza ei și ar vrea să îi repare greșeala. S-a supărat foarte tare pe ea și i-a spus lui Jane să vă convingă să vă întoarceți acasă.”

„Dar cum a aflat asta?”, a întrebat Claire, foarte surprinsă.

„Jane și-a convins soțul să își schimbe testamentul și să îi lase ei întreaga sa avere. Eu sunt avocatul familiei și am aflat imediat despre această situație. I-am spus domnului Norton, iar el și-a întrebat fiica ce s-a întâmplat cu restul moștenitoarelor. Atunci, fără pic de remușcare, Jane i-a povestit că v-a convins să plecați de acasă.”, a explicat avocatul.

„Ce s-a întâmplat mai departe?”, a întrebat și Anne.

„Domnul Norton a fost foarte dezamăgit să afle că vă duceți veacul sub un pod. Nu vrea ca voi să trăiți în felul acesta, așa că s-a hotărât să vă ofere conacul său. Nu vă faceți griji, nu aveți de plătit nicio taxă! S-a ocupat el de toate aceste detalii. Vreți să vă conduc către noua voastră locuință?”, a mai spus domnul Samberg.

Imagine cu un conac abandonat

Îndemnate de către polițist, cele trei fete l-au urmat pe avocat până la noul lor conac. La scurt timp după ce s-au stabilit acolo, Mary a obținut tutela legală asupra surorilor ei mai mici. Luni mai târziu, afacerea lui Anton a dat faliment, iar domnul Norton a refuzat să-i ajute pe el și pe fiica sa să se pună pe picioare. Cei doi au fost nevoiți să își vândă casa și toate bunurile și au ajuns să locuiască într-un apartament pentru care plătesc chirie.

Odată, Jane chiar a încercat să vină la conacul celor trei fete, dar Mary nu i-a deschis ușa și a și sunat la poliție. După moartea domnului Norton, surorile au primit restul averii sale, care era una de-a dreptul considerabilă. Acestea nu au mai dus niciodată grija banilor și au trăit fericite și liniștite în casa lor.

Ce putem învăța din această poveste?

Karma există și se întoarce întotdeauna împotriva ta. Jane, de exemplu, le-a tratat îngrozitor pe fiicele sale vitrege și a ajuns să piardă întreaga avere a soțului ei. Aceasta s-a căsătorit cu Anton numai și numai pentru bani și a ajuns în postura de a nu mai avea cu ce să trăiască. Niciodată, dar niciodată, să nu încerci să-i faci rău cuiva, căci toate acele lucruri se vor întoarce înzecit împotriva ta!

Citește și: Mama îi spune fiicei că a avut o aventură și nu știe cine este tatăl ei

Sursă articol: Amomama

Surse foto: Pexels, Unsplash, iStock

Articolul urmator
Un bărbat care avea 2 joburi pentru a întreține casa află că partenera lui de viață de 10 ani este milionară
Un bărbat care avea 2 joburi pentru a întreține casa află că partenera lui de viață de 10 ani este milionară
Cu ce zodie nu ar trebui să fii niciodată?
Incepe quiz
Cu ce zodie nu ar trebui să fii niciodată?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.0 (104)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.