După moartea tatălui, fiul moștenește o simplă chitară, în timp ce toată averea i-a lăsat-o fiicei lui

După moartea tatălui, fiul moștenește o simplă chitară, în timp ce toată averea i-a lăsat-o fiicei lui

Redactor Divahair.ro

Uneori, deciziile apropiaților noștri ne pot lăsa fără cuvinte. Acesta este și cazul a doi frați, care, după moartea tatălui lor, au rămas cu o mare dilemă. Fiica a primit toată averea părintelui său, în timp ce fratele ei s-a ales doar cu o chitară.

Un bărbat de 64 de ani care a pierdut lupta cu o boală cruntă, a lăsat în urma lui multă confuzie și durere. Acesta și-a împărțit averea în cel mai ciudat mod posibil, dăruindu-i fiicei sale, Debbie, toate bunurile și banii lui. Asta în vreme ce Steve, fiul său, a primit doar o chitară, la care el obișnuia să cânte atunci când copiii erau mici. În primă instanță, cei doi frați nu au putut înțelege gestul tatălui lor.

 Imagine alb-negru cu un bărbat care ține o chitară în mână

Într-adevăr, Debbie, în vârstă de 30 de ani, și fratele ei erau foarte diferiți. Ea a fost întotdeauna o studentă model, și-a găsit un job cu ușurință și și-a întemeiat o familie minunată. În schimb, Steve nu s-a descurcat niciodată prea bine din punct de vedere academic și a durat foarte mult timp până să-și găsească un loc de muncă stabil. Tocmai aceste diferențe au făcut-o pe femeie să creadă că tatăl lor i-a lăsat ei toată averea pentru că nu era de acord cu stilul de viață al bărbatului.

După moartea bătrânului, cei doi frați s-au îndepărtat și obișnuiau să vorbească doar ocazional. Chiar și așa, Debbie știa că Steve suferă din cauza modului în care a fost împărțită moștenirea, deși acesta nu îi ceruse vreodată să împartă averea cu el.

Imagine cu mai multe bancnoteSursa foto: Unsplash

Femeia și soțul ei începuseră deja să își facă planuri de viitor. Aceștia calculaseră toate investițiile pe care le-ar putea face cu banii primiți și sperau chiar că s-ar putea pensiona mai devreme. Pe de altă parte, lui Debbie îi părea rău de fratele ei și se întreba care ar putea fi adevăratul motiv pentru care tatăl ei a făcut o astfel de alegere. Inițial, ea s-a gândit că bătrânul se certase cu Steve atunci când a scris testamentul și de aceea a hotărât să nu-i lase nimic. Mai apoi, după multe frământări, femeia a înțeles ce se întâmplase de fapt. Tatăl ei îi lăsase totul pentru ca ea, la rândul ei, să o împartă cu înțelepciune cu fratele ei.

Aceasta a hotărât să îi ofere lui Steve jumătate din tot ce a primit și chiar i-a deschis un cont pentru a-și gestiona mai ușor bunurile și banii. Debbie și-a dat seama că îi ajungea și jumătate de avere pentru investițiile pe care voia să le facă și a decis, bineînțeles, să se pensioneze mai devreme decât era cazul.

Tu ce crezi despre această poveste? A greșit tatăl lui Debbie și Steve atunci când și-a împărțit averea în mod inegal? Consideri că femeia a făcut alegerea corectă atunci când și-a împărțit moștenirea cu fratele ei?

Citește și: Pe patul de moarte, o femeie îi mărturisește soțului că unul din copii nu este al lui

Sursă articol: Amomama

Surse foto: iStock, Unsplash

Articolul urmator
Un bărbat s-a trezit din comă după 19 ani și a aflat ca soția și copilul său au ajuns în stradă, după ce au fost îndepărtate de familie
Un bărbat s-a trezit din comă după 19 ani și a aflat ca soția și copilul său au ajuns în stradă, după ce au fost îndepărtate de familie
Cel mai ușor test de cultură generală. Toata lumea ar trebui să îl treacă!
Incepe quiz
Cel mai ușor test de cultură generală. Toata lumea ar trebui să îl treacă!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (31)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.