După moartea tatălui, fiul moștenește o simplă chitară, în timp ce toată averea i-a lăsat-o fiicei lui

După moartea tatălui, fiul moștenește o simplă chitară, în timp ce toată averea i-a lăsat-o fiicei lui

Redactor Divahair.ro

Uneori, deciziile apropiaților noștri ne pot lăsa fără cuvinte. Acesta este și cazul a doi frați, care, după moartea tatălui lor, au rămas cu o mare dilemă. Fiica a primit toată averea părintelui său, în timp ce fratele ei s-a ales doar cu o chitară.

Un bărbat de 64 de ani care a pierdut lupta cu o boală cruntă, a lăsat în urma lui multă confuzie și durere. Acesta și-a împărțit averea în cel mai ciudat mod posibil, dăruindu-i fiicei sale, Debbie, toate bunurile și banii lui. Asta în vreme ce Steve, fiul său, a primit doar o chitară, la care el obișnuia să cânte atunci când copiii erau mici. În primă instanță, cei doi frați nu au putut înțelege gestul tatălui lor.

 Imagine alb-negru cu un bărbat care ține o chitară în mână

Într-adevăr, Debbie, în vârstă de 30 de ani, și fratele ei erau foarte diferiți. Ea a fost întotdeauna o studentă model, și-a găsit un job cu ușurință și și-a întemeiat o familie minunată. În schimb, Steve nu s-a descurcat niciodată prea bine din punct de vedere academic și a durat foarte mult timp până să-și găsească un loc de muncă stabil. Tocmai aceste diferențe au făcut-o pe femeie să creadă că tatăl lor i-a lăsat ei toată averea pentru că nu era de acord cu stilul de viață al bărbatului.

După moartea bătrânului, cei doi frați s-au îndepărtat și obișnuiau să vorbească doar ocazional. Chiar și așa, Debbie știa că Steve suferă din cauza modului în care a fost împărțită moștenirea, deși acesta nu îi ceruse vreodată să împartă averea cu el.

Imagine cu mai multe bancnoteSursa foto: Unsplash

Femeia și soțul ei începuseră deja să își facă planuri de viitor. Aceștia calculaseră toate investițiile pe care le-ar putea face cu banii primiți și sperau chiar că s-ar putea pensiona mai devreme. Pe de altă parte, lui Debbie îi părea rău de fratele ei și se întreba care ar putea fi adevăratul motiv pentru care tatăl ei a făcut o astfel de alegere. Inițial, ea s-a gândit că bătrânul se certase cu Steve atunci când a scris testamentul și de aceea a hotărât să nu-i lase nimic. Mai apoi, după multe frământări, femeia a înțeles ce se întâmplase de fapt. Tatăl ei îi lăsase totul pentru ca ea, la rândul ei, să o împartă cu înțelepciune cu fratele ei.

Aceasta a hotărât să îi ofere lui Steve jumătate din tot ce a primit și chiar i-a deschis un cont pentru a-și gestiona mai ușor bunurile și banii. Debbie și-a dat seama că îi ajungea și jumătate de avere pentru investițiile pe care voia să le facă și a decis, bineînțeles, să se pensioneze mai devreme decât era cazul.

Tu ce crezi despre această poveste? A greșit tatăl lui Debbie și Steve atunci când și-a împărțit averea în mod inegal? Consideri că femeia a făcut alegerea corectă atunci când și-a împărțit moștenirea cu fratele ei?

Citește și: Pe patul de moarte, o femeie îi mărturisește soțului că unul din copii nu este al lui

Sursă articol: Amomama

Surse foto: iStock, Unsplash

Articolul urmator
Un tată i-a permis fiicei adolescente să fumeze și să bea după diagnostic de cancer terminal
Un tată i-a permis fiicei adolescente să fumeze și să bea după diagnostic de cancer terminal

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.6 (19)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.