Iubirea care îți este destinată va veni atunci când vei înceta să o mai cauți

Iubirea care îți este destinată va veni atunci când vei înceta să o mai cauți

Redactor Divahair.ro

Dragostea ta va veni la tine în momentul potrivit, va veni când te aștepți mai puțin…

Când simți că totul în jurul tău este în ordine, că nu îți lipsește aproape nimic, atunci va veni și ea, ca o ultimă piesă care completează perfect puzzle-ul vieții tale. Poate o să ți se pară o expresie clișeizată, dar este cât se poate de adevărată: dragostea te găsește atunci când nu o mai cauți.

Când alergi nebunește după iubire, îi arăți Universului că ești nemulțumit/ă de ceea ce ai primit deja, de restul lucrurilor care ar trebui să fie motive de bucurie și de recunoștință. Dorind ceva cu atât de multă ardoare, te comporți ca și cum nu ai avea nimic altceva. Cu cât te gândești mai mult la lipsa unui lucru, cu atât este mai apăsător. La fel se întâmplă și cu lipsa unei persoane. Îți repeți constant că nu o ai? Atunci nu o să o ai, pentru că atragi întotdeauna ceea ce gândești.

Parteneri îndrăgostiți care stau în portbagajul mașinii și se privesc profund în ochi.

Sursa foto: Unsplash

Dragostea va veni la tine când vei emana, la fiecare pas, recunoștință în Univers. Va apărea când răbdarea și acceptarea ta vor deveni vizibile, când arăți că știi să te bucuri de ceea ce ai primit: o familie sănătoasă, prieteni adevărați, capacitatea de a privi în jur, de a admira natura, plăcerea de a savura o cafea bună și multe alte lucruri mărunte pe care, cel mai probabil, nu le apreciezi dacă nu ai găsit încă iubirea vieții tale. Este important să înțelegi acest aspect esențial: persoana făcută pentru tine te va găsi când nu o mai cauți, când nu o mai aștepți.

Îți vei da seama imediat când va veni, o vei recunoaște, fiindcă va ști să se facă remarcată. Vei înțelege în acel moment că iubirea care ți se adresează este liniștitoare - te vei simți protejat/ă și încurajat/ă să îți înfrunți temerile. Va fi mare, îndrăzneață și va aprinde un foc imens în sufletul tău.

Vei trăi un sentiment copleșitor când vei vedea că... dragostea este frumoasă. Odată cu răbdarea, vin și toate aceste binecuvântări, iar când vei cunoaște acea persoană, vei rosti: „Oh, pe tine te-am așteptat, ești tot ce mi-am dorit!”. Vei înțelege rapid că lucrurile sunt așa cum ar trebui să fie, că totul în viața ta se leagă și că fiecare piesă de puzzle se îmbină perfect.

Ce îți rămâne de făcut după ce descoperi cine este sufletul tău pereche? Trebuie să îți deschizi inima în fața lui, să-l lași să te completeze, să vezi cum vă potriviți și cum vă pliați unul după nevoile celuilalt. Totul va fi exact așa cum ți-a fost scris, asta pentru că destinul își urmează cursul firesc, iar tu nu îl poți schimba.

Nu mai alerga zi de zi nebunește după o himeră, nu mai visa la cum trebuie să fie viitorul, nu mai căuta acea sclipire în fiecare om pe care îl întâlnești, nu mai tânji după atenția persoanelor din jur. Lasă-te purtat/ă de viață, ancorează-te în prezent, profită de fiecare clipă și bucură-te de tot ce ai. Universul știe când ai nevoie de ceva și îți oferă totul - lucruri/persoane/emoții - la momentul potrivit.

Acest articol este o adaptare a articolului scris de autoarea Kelly Peacock și publicat pe Thought Catalog.

Citește și: "De ce nu am și eu un bărbat"? 27 de cauze posibile la care să iei aminte

Sursă inspirație articol: Thoughtcatalog

Surse foto: Unsplash

Articolul urmator
Iubirea este singura emoție care nu piere! Soțul se îmbracă la fel, de peste 15 ani, pentru că este singurul pe care soția lui cu Alzheimer îl mai recunoaște
Iubirea este singura emoție care nu piere! Soțul se îmbracă la fel, de peste 15 ani, pentru că este singurul pe care soția lui cu Alzheimer îl mai recunoaște

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.7 (7)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.