M-am îndrăgostit de un bărbat de 44 de ani când aveam doar 19 ani. "Oamenii cred că sunt fiica lui"

M-am îndrăgostit de un bărbat de 44 de ani când aveam doar 19 ani. "Oamenii cred că sunt fiica lui"

Redactor Divahair.ro

Vârsta este, cu adevărat, doar un număr și asta ar trebui să înțeleagă oamenii atunci când vine vorba despre cupluri în care diferența de ani dintre parteneri este foarte mare.

O femeie din New York, Statele Unite ale Americii, de exemplu, este nevoită de ceva timp să le explice tuturor că iubitul ei nu îi este, de fapt, tată.

Danielle Lichtman, acum în vârstă de 26 de ani, trăiește o poveste de dragoste inedită alături de un bărbat care DA, i-ar fi putut fi tată. De fapt, logodnicul ei Frank, care în prezent are 52 de ani, chiar are o fiică de 23 de ani cu o altă femeie.

Imagine cu o femeie și un bărbat care se îmbrățișează și zâmbesc

Cei doi îndrăgostiți s-au cunoscut pe când ea avea 19 ani, iar el 44. La vremea aceea, Danielle lucra într-un restaurant, iar Frank îi era client. Aceștia s-au împrietenit și, treptat, și-au dat seama că împărtășesc o legătură deosebită.

"L-am cunoscut pe Frank când aveam 19 ani. Obișnuia să vină în restaurantul la care lucram și ne-am împrietenit. Întotdeauna am crezut că este foarte chipeș și amuzant. Cred că, inițial, eu am fost mult mai interesată de el decât el de mine, deoarece credea că sunt mult prea tânără.", a mărturisit femeia, care este casnică acum.

Sigur, chiar dacă se înțelegeau extraordinar de bine, Danielle și Frank și-au pus problema că o posibilă relație nu ar putea rezista din cauza diferenței de vârstă dintre ei.

"Nu mi-am imaginat niciodată că voi avea o relație cu un bărbat mai în vârstă, dar după ce am început să ieșim ca prieteni, ne-am dat seama că avem o chimie atât de bună.

Întotdeauna ne-am distrat împreună, așa că am decis să încercăm și să avem o relație, deși Frank era mult mai neliniștit decât mine, deoarece eram foarte tânără la acea vreme. Am fost atrasă de pozitivitatea lui, de energia lui bună și de viziunea lui asupra vieții.", a mai adăugat femeia.

Părerea lumii, în acest caz, nu a avut nici cea mai mică importanță, chiar dacă Danielle primea deseori întrebarea: "Este tatăl tău?".

"Din cauza diferenței de vârstă dintre noi, oamenii l-au confundat cu tatăl meu și s-au referit la mine ca fiind fiica lui. Dar noi doar îi corectăm politicos și se întâmplă mai rar acum că sunt mai în vârstă. Nu ne deranjează.", a mai spus ea.

Ei bine, timpul a trecut și în ciuda părerilor controversate alte altora, cei doi îndrăgostiți au depășit cu brio toate dificultățile la care au fost supuși. Iar drept dovadă ne stă tuturor o minune de doar 21 de luni, care a venit pe lume ca rezultat al unei iubiri copleșitoare.

"Una dintre cele mai mari provocări pe care a trebuit să le depășim din cauza faptului că ne aflăm într-o relație cu diferență mare de vârstă a fost să decidem dacă să ne mărim familia.

Eu sunt tânără și știam că vreau să am un copil, dar Frank avea deja o fiică adultă și nu plănuia să mai aibă alți copii.", a mai spus mămica.

Se pare că diferența de vârstă nu se poate pune nicicum în fața unei povești de dragoste autentice!

"El știa cât de important era pentru mine și a făcut multă muncă asupra sa pentru a face un compromis. Acum, că îl avem pe fiul nostru, Frank spune că este cel mai bun lucru pe care l-a făcut și că nu s-ar uita niciodată înapoi.", a mai adăugat ea.

Atunci când a aflat că este însărcinată, Danielle a fost extrem de entuziasmată. Își dorea din tot sufletul să aducă pe lume un copil alături de marea sa dragoste. Aceasta speră, de asemenea, că Frank va face parte din viața ei și a fiului lor pentru multă-multă vreme.

"Am avut emoții să le spunem familiilor noastre despre relația noastră pentru că nu știam cum vor reacționa. La început nu au fost pe deplin de acord, mai ales cei patru frați ai mei, dar acum familiile noastre nu mai au o problemă cu asta, iar părinții mei îl iubesc pe Frank.", a concluzionat ea.

Tu ce crezi despre o astfel de poveste de iubire în care unul dintre parteneri este cu mult mai în vârstă decât celălalt?

Citește și: O femeie care a născut în urma unui viol, obligată să-i plătească pensie alimentară atacatorului

Surse foto: iStock

Surse articol: Mirror, 7news, Ehtrend

Articolul urmator
Un bărbat de 90 de ani a rămas pe drumuri după ce iubirea vieții lui a murit și propriul fiul l-a dat afară din casă
Un bărbat de 90 de ani a rămas pe drumuri după ce iubirea vieții lui a murit și propriul fiul l-a dat afară din casă
Cum va arata viata ta peste 5 ani?
Incepe quiz
Cum va arata viata ta peste 5 ani?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.4 (14)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.