Mama a 9 copii a devenit înger păzitor pentru o bătrână de 84 de ani, după ce i-a oferit un adăpost ca să nu degere de frig

Mama a 9 copii a devenit înger păzitor pentru o bătrână de 84 de ani, după ce i-a oferit un adăpost ca să nu degere de frig

Redactor Divahair.ro

Oamenii buni sunt îngeri fără aripi care au coborât pe Pământ pentru a-i ajuta pe cei aflați în necaz. De câte ori ai văzut pe cineva care a renunțat la dorințele sale pentru a se ocupa de nevoile celor din jur? Probabil nu de multe ori, fiindcă ființele acestea sunt rare și oricum nu se laudă cu faptele lor. Dar vei afla acum povestea impresionantă a unor părinți care au în grijă nouă copii.

Al Robinson și soția sa, Vivian Gallon-Robinson, locuiesc în Buffalo, New York și sunt pastori în cadrul unei biserici multiculturale din orașul lor, numită „Spirit of Truth Urban Ministry”. Ca slujitori ai lui Dumnezeu, nu s-au ferit niciodată când a venit vorba să ajute alți oameni.

Sunt conștienți că faptele lor sunt văzute de Cel de sus, așa că sunt mereu buni și milostivi. Au nouă copiii și niciodată nu le-a fost ușor să cumpere hrană și strictul necesar pentru toți. Dar în ciuda acestui fapt, au ajutat alte persoane de fiecare dată când au ocazia.

În iarna anului 2022, Vivian și Al Robinson credeau că vor petrece sărbătoarea nașterii Domnului în familie, alături de cele nouă suflete pe care le-au adus pe lume. Au cumpărat de toate ca să nu le lipsească nimic, mai ales că se strângeau toți la masă după o lungă perioadă în care copiii cei mari au stat plecați de acasă. Erau convinși că acele zile vor fi numai despre ei și familia lor unită, în umilul adăpost pe care îl au în incinta bisericii.

Al Robinson și soția sa, Vivian Gallon-Robinson, zâmbitori în mașină
Al Robinson și soția sa, Vivian Gallon-Robinson

Dar destinul a avut alte planuri pentru soții Robinson, căci bunătatea le-a fost pusă la încercare. Să nu crezi că nu au trecut testul! Gestul lor a impresionat o lume întreagă!

Pe 23 decembrie 2022, chiar înainte de Crăciun, o furtună de zăpadă a lovit orașul Buffalo și toți locuitorii au fost în mare pericol pentru câteva zile. Electricitatea a fost oprită fără un termen de soluționare a problemei, mulți nu aveau nicio sursă de căldură și nici provizii de mâncare. Frigul și foamea sunt cauzatoare de moarte, așa că mulți își puteau pierde viețile într-un oraș înghețat și întunecat.

Gândul lui Vivian Robinson a fugit imediat spre persoanele neajutorate și a scris rapid un mesaj pe Facebook, astfel încât să fie văzut înainte ca toate telefoanele din oraș să rămână fără baterie. Femeia i-a invitat la biserică pe toți care nu aveau cele necesare. A găsit o soluție și pentru oamenii care nu aveau cum să se deplaseze printre nămeți.

Familia Robinson alături de oamenii pe care i-au ajutat în timpul furtunii de zăpadă
Familia Robinson alături de oamenii pe care i-au ajutat 

Un prieten de-al lor care avea snowmobil s-a oferit voluntar și a transportat la biserică toți bătrânii și copiii care puteau fi oricând răpuși de viscol. Cei doi soți au spart încuietorile automate de la ușile bisericii și au permis locuitorilor să intre și să se adăpostească. Le-au pus la dispoziție pături, saltele și mâncare, fără să se gândească la meniul pe care îl aveau pregătit pentru sărbători. Bucuria lor a fost imensă când au văzut că au salvat peste 100 de persoane din calea furtunii.

Printre persoanele care au rămas în siguranță datorită lor se numără și un cuplu în vârstă, alături de fiul lor cu handicap. Erich Pfeiffer (87 de ani) și soția sa Kathy Pfeiffer (84 de ani) înghețau în casa lor din Buffalo, fiindcă au stat peste 48 de ore fără curent electric. În ziua de Crăciun, bărbatul s-a gândit că va muri de frig, pentru că nu se aștepta să apară cineva care să îi salveze.

„Și în ziua de Crăciun, dintr-o dată, soarele a strălucit la fereastră.”, și-a amintit Erich Pfeiffer.

Voluntarul cu snowmobilul a ajuns la casa lor și i-a găsit înăuntru, apoi i-a dus imediat la biserică. Odată ajunși acolo, Vivian i-a făcut baie lui Kathy, a hrănit-o, i-a înmuiat picioarele în apă cu sare și a răsfățat-o cu dragoste și tandrețe. Ulterior, a dus-o pe femeia în vârstă la spital pentru un control, i-a dat o pătură călduroasă și s-a asigurat că nu îi mai este frig deloc.

„Vivian, te iubesc!”, i-a spus bătrâna lui Vivian Robinson.

Vivian Robinson alături de Kathy Pfeiffer care stă pe patul de spital și ține în mână un pinguin de pluș
Vivian Robinson alături de Kathy Pfeiffer la spital

Fără ajutorul ei, al soțului și al voluntarului cu snowmobilul, cei doi bătrâni și fiul lor cu handicap ar fi degerat în propria locuință.

„3 zile cu Kathy, Erich Pfeiffer și fiul lor Kevin. Am înfășurat-o ca pe un bebeluș și i-am pus pălăria mea.”, a scris Vivian pe Facebook.

Ceilalți copii ai cuplului de bătrâni le-au mulțumit lui Vivian și soțului ei pentru faptele bune pe care le-au făcut. Domnul Pfeiffer i-a numit „îngeri”. Dar ce a spus dna Pfeiffer e cu adevărat emoționant:

„Este greu de explicat, dar acești oameni sunt atât de minunați! Nu aș fi putut să trăiesc așa ceva fără ei. M-au ajutat atât de mult!”

După ce povestea a ajuns în atenția publicului din întreaga lume, soții Robinson au primit o mulțime de laude și aprecieri, dar ei au rămas la fel de umili ca până acum.

„Oamenii trebuie să realizeze că dacă Dumnezeu le-a dat capacitatea de a ajuta pe altcineva, este de datoria lor să ajute pe altcineva.”, a explicat Al Robinson.

Ei nu au făcut nimic pentru a fi bine văzuți, ci din datoria lor față de ceilalți și față de Dumnezeu. Credința i-a ajutat să fie atât de buni cu toți cei din jur.

Iată câteva comentarii lăsate de oamenii care au fost impresionați de gestul lor:

  • „Acești pastori au sacrificat tot ce aveau, inclusiv Crăciunul cu propria familie, pentru a avea grijă de niște străini. El a cărat oameni în spate, iar ea a făcut baie și a spălat părul bătrânilor și bolnavilor. Dacă asta nu este lucrarea lui Isus aici pe Pământ, nu știu ce este. Această poveste m-a făcut să plâng, este atât de impresionantă.” - Kari Schmitt.
  • „Dumnezeu să vă binecuvânteze pentru credința de a-L sluji pe Dumnezeu și pe alții!” – Timothy Kendall.
  • „Acea femeie și soțul ei împlinesc cu adevărat voia lui Dumnezeu... nu doar în timpul furtunii, ci în fiecare zi...” -Aaron Sypniewski.
  • „Pastorul Vivian este unul dintre cei mai buni oameni din întreaga lume. Un înger al lui Dumnezeu- este pur și simplu uimitoare. O iubesc atât de mult.” – Rachel Hayes.

Tu ce părere ai despre acest cuplu minunat care s-a gândit la binele altora într-un moment atât de greu pentru toată lumea?

Citește și: Spectatorii cer ca o bătrână murdară să fie dată afară din teatru, actorii i se adresează la finalul spectacolului

Surse foto: Facebook, FacebookFacebookFacebookFacebook

Surse articol: AmomamaCbsnewsCNN

Articolul urmator
Un bărbat a fost părăsit de soție după ce unul din copii lor a fost diagnosticat cu cancer. Bărbatul își crește singur cei 7 copii
Un bărbat a fost părăsit de soție după ce unul din copii lor a fost diagnosticat cu cancer. Bărbatul își crește singur cei 7 copii
Ce fel de înger păzitor ai?
Incepe quiz
Ce fel de înger păzitor ai?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.