Mama abandonează fetița nou-născută pe stradă fără să-i pese de soarta ei. Îi aude vocea pentru prima dată 30 de ani mai târziu

Mama abandonează fetița nou-născută pe stradă fără să-i pese de soarta ei. Îi aude vocea pentru prima dată 30 de ani mai târziu

Redactor Divahair.ro

Unii părinți își abandonează copiii din neputință sau pentru că sunt forțați de împrejurări. Bineînțeles, nu există justificare, indiferent care este motivul din spatele deciziei de a lăsa un bebeluș pe drumuri sau într-un centru de plasament. Totuși, trebuie să recunoaștem că aceste lucruri se întâmplă.

Aniya Smith este o tânără care a crescut într-o casă plină de iubire, după ce avut norocul să întâlnească o familie care a primit-o cu brațele deschise. Dar primele sale zile pe această lume au fost grele, căci părinții biologici nu au dorit să o păstreze alături de ei. Chiar femeia care i-a dat viață a abandonat-o pe stradă, fără să o mai caute vreodată. Care să fi fost motivul? Persoana în cauză a aflat adevărul abia după trei decenii de la întâmplare, după mulți ani în care a căutat să descopere mai multe detalii despre trecutul ei.

În 1992, Aniya Smith a fost abandonată pe o alee din Jacksonville, oraș situat pe coasta atlantică din nord-estul Floridei. O femeie a găsit-o în pragul casei sale, într-o dimineață rece de ianuarie, în jurul orei 5:30 și a sunat imediat la poliție. Baby Jane Doe a fost numele pe care i l-au dat polițiștii atunci.

„Sunt recunoscătoare că nu m-ai avortat. Sunt recunoscătoare că nu m-ai lăsat undeva într-un coș de gunoi, dar vreau doar să știu mai multe. Vreau doar să te cunosc.”, este mesajul pe care îl publicase fata în trecut, în speranța că mama ei îl va vedea și o va căuta.

Până la vârsta de 30 de ani nu a știut nimic despre părinții săi biologici, deși a încercat prin diferite metode să își cunoască originile. Toată viața s-a întrebat de ce mama ei nu a vrut-o și cum de a putut să o abandoneze în stradă.

La un moment dat, și-a făcut povestea publică prin intermediul redacției First Coast News, iar viața ei s-a schimbat total din acea zi. După acest pas important, a ajuns să fie contactată de un membru de la Search Angels, care a vrut să o susțină în demersurile sale. Aceasta este o organizație nonprofit, care îi ajută pe cei adoptați să ia legătura cu rudele lor de sânge, în urma efectuării unor teste ADN. Toți cei implicați în acest proiect sunt conștienți că este o provocare să îți cauți familia biologică, mai ales când nu ai nicio informație despre ea. Dar cu sprijinul lor, imposibilul devine posibil.

Descoperirea făcută cu ajutorul testului ADN a fost o reușită semnificativă, deoarece a condus-o la tatăl ei biologic. Prima lor conversație la telefon a fost eliberatoare pentru tânără, căci a ajutat-o să își dea seama că nu a fost uitată niciodată de familia ei biologică.

„Mi-am dat seama că era ceva ce purta cu el de foarte mult timp. Am apreciat acel moment în care mi-a spus că îi pare sincer și nespus de rău, explicându-mi mentalitatea și procesul de gândire de la acel moment.”

Părinții ei nu mai erau împreună, dar prin intermediul tatălui a reușit să găsească și familia mamei. Mare i-a fost surprinderea când a aflat că nimeni nu știa de ea, fiindcă părinții săi au ascuns, la acea vreme, sarcina. Amândoi erau foarte tineri când au conceput-o: mama avea doar 18 ani, iar tatăl 19. Pentru că nu știau ce au de făcut pentru a îngriji un copil atât de mic, au ales calea ușoară și l-au abandonat. Acum totul a căpătat sens, iar Aniya Smith a înțeles, în sfârșit, de ce a fost lăsată în stradă.

„Au fost șocați, foarte șocați, după cum vă puteți imagina. Nimeni nu știa despre mine. Nimeni nu știa nici măcar că mama mea a fost însărcinată.”, a povestit ea.

În timp, a ajuns să își cunoască întreaga familie, după ce unchiul ei, Charles Thompson, a ajutat-o să se integreze. Acesta a organizat un apel video pentru a o prezenta și altor rude. Întâlnirea online a fost un real succes, mai ales că toți i-au urat un bun venit călduros în familia lor. Acum, femeia așteaptă să îi cunoască personal pe toți, împreună cu fiul ei Zion în vârstă de 6 ani.

Aniya Smith, ținându-l în brațe pe fiul ei Zion
Aniya Smith alături de fiul ei Zion

„Plănuiesc să-i dau o îmbrățișare care să compenseze lipsa îmbrățișărilor din cei 30 de ani. Am de gând să o strâng în brațe și să îi spun că este iubită de noi toți cei de aici și că face parte din această familie.”, a spus Charles Thompson.

Discuția cu mama a fost cea pe care Aniya Smith a așteptat-o cel mai mult. Deși nu a primit încă răspunsuri la toate întrebările pe care avea să i le adreseze, este împăcată că a reușit să o găsească.

„Mama m-a asigurat că nu m-a părăsit, dar eu nu cred asta.”

Tânăra are încă îndoieli cu privire la motivele din spatele alegerii părinților săi biologici, dar nu este supărată pe ei și chiar a lăsat în urmă orice resentiment. Se bucură acum că are o familie numeroasă și că toți au primit-o cu brațele deschise.

Povestea a ajuns celebră în mediul online, așa că era imposibil să nu atragă și reacțiile oamenilor în secțiunea de comentarii. Iată ce au scris internauții după ce au citit-o:

  • „Este frumoasă! Nu cunosc circumstanțele, dar sunt sigur că tatăl ei trebuie să fie foarte mândru să o întâlnească.”
  • „Este un final frumos pentru un început foarte trist. Mă bucur că s-a reunit cu familia ei naturală.”
  • „Oamenii care lucrează la „Search Angels” sunt MINUNAȚI! Există multe grupuri de Facebook care pot ajuta în acest sens, dacă cineva are nevoie!”
  • „Cred că o relație cu mama ar fi toxică. Ea pornește de la o minciună. Mă bucur că îl are pe unchiul ei.”

Tu ce părere ai despre această întâmplare fericită? Oamenii potriviți apăruți în viața ei la momentul potrivit au ajutat-o să își cunoască originile.

A fost separată de propriul copil imediat după naștere și nu a mai știut nimic de soarta lui. Viața i-a reunit din nou, după 58 de ani de așteptare

Surse foto: Youtube, FacebookFacebook

Surse articol: AmomamaJacksonville

Articolul urmator
O femeie și-a găsit mama pe stradă, fără adăpost, după 15 ani de la ultima lor întâlnire
O femeie și-a găsit mama pe stradă, fără adăpost, după 15 ani de la ultima lor întâlnire
Asculți de vocea inimii sau de vocea minții?
Incepe quiz
Asculți de vocea inimii sau de vocea minții?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.7 (18)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.