Bărbatul își dă afară din casă soția și fiica de 3 ani și le abandonează într-o parcare

Bărbatul își dă afară din casă soția și fiica de 3 ani și le abandonează într-o parcare

Redactor Divahair.ro

Dragostea învinge întotdeauna, fără doar și poate. Oricât de încurcate și dureroase ar fi căile iubirii, la un moment dat, vom ajunge cu toții să înțelegem de ce s-au întâmplat anumite lucruri. Un bărbat care ducea o viață dublă și-a părăsit soția și fiica, iar mai apoi, luni mai târziu, femeia avea să înțeleagă de ce i s-a întâmplat asta. Sufletul său pereche aștepta să o cunoască.

Becca Goedecke era căsătorită și locuia într-un cartier frumos în suburbii, la doar patru mile distanță de Jackson Beach, Florida. Avea o fiică adorabilă de trei anișori alături de soțul ei, iar de profesie era asistentă medicală, pe secția de pediatrie. Ulterior, slujba sa a dus-o direct pe plajă, în Nashville, Kansas City, unde ar fi părut că duce o viață de vis. Ei bine, din păcate, realitatea era alta, iar ea urma să afle adevărul curând.

Imagine cu Becca Goedecke în timp ce face un selfieSursa foto: Facebook

În anul 2015, într-o după amiază, la două zile de la aniversarea fiicei sale, Becca venea acasă de la serviciu. Când a ajuns în fața locuinței, a avut parte de o supriză teribilă. Aceasta a descoperit că fusese, pur și simplu, evacuată. Toate lucrurile sale erau în coșul de gunoi, inclusiv cadourile fetiței, pe care le primise de ziua sa. În plus de asta, nu a putut nici măcar să intre în casă, căci toate încuietorile fuseseră schimbate.

Femeia nu avea nici cea mai mică idee de ce se întâmplase acest lucru. Îi dădea bani lunar soțului ei să plătească facturile și chiria și era convinsă că bărbatul își îndeplinise îndatoririle. Însă adevărul era altul. După ce a reușit să-l contacteze pe proprietarul locuinței, Becca a aflat că partenerul ei nu mai făcuse nicio plată în ultimele trei luni.

Dar oare ce se întâmplase cu banii respectivi? În mod surpinzător, nici măcar soțul ei nu avea o explicație valabilă pentru asta. Pe deasupra, bărbatul se comporta ciudat. Avea un program neobișnuit de somn, dispărea constant, avea corespondența necitită de câțiva ani, iar mașina sa era plină de sticle și doze de bere goale.

Ei bine, după ce a pus totul cap la cap, Becca a înțeles că bărbatul care îi era soț de șapte ani ducea o viață dublă. Iar la scurt timp după descoperirea sa, cea mai mare teamă i s-a adeverit.

A fost părăsită... într-o parcare. Da, bărbatul a dispărut, pur și simplu, și le-a lăsat pe soția sa și pe micuța lor acolo. Mămica rămăsese singură cu fiica sa de trei ani și nu avea nici cea mai mică idee de ce se întâmpla asta. În acel moment, femeia a simțit cum îi fuge pământul de sub picioare. Întreaga sa lume se ruinase, iar răul nici măcar nu avea să se oprească acolo.

Nu a durat prea mult până când femeia a aflat că bărbatul făcea împrumuturi în numele ei și, cireașa de pe tort, mai avea o fiică. Mai mult de atât, el mințise în legătură cu educația și slujba sa. Nu făcea parte nici din Forțele Marine, așa cum susținea.

După ce a fost părăsită și a divorțat, Becca, în vârstă de 32 de ani, și-a luat fetița și s-a mutat acasă la părinții ei, în Tennesse. Din fericire, aceștia au primit-o cu brațele deschise și le-au asigurat tot ce aveau nevoie. Femeia nu i-a spus fiicei sale ce s-a întâmplat cu adevărat, ci doar a convins-o că au plecat în vacanță pentru a petrece timp cu bunicii.

Cât timp au locuit cu aceștia, mămica a început să se simtă tot mai singură și deprimată. La un moment dat, după ce și-a făcut cont de Facebook, a dat peste un fost coleg din liceu și l-a întrebat în glumă dacă știe vreun tătic singur. Mare i-a fost mirarea atunci când a primit și un nume: Steven Goedecke. Și el avea o fetiță de aceeași vârstă cu Becca.

Imagine cu Steven și fetița sa pe o vaca de plasticSursa foto: Facebook

Inițial, a ezitat să îi scrie, dar apoi, după ce a pus totul în balanță și a aflat mai mult despre el, i-a lăsat un mesaj. Bărbatul a răspuns imediat, iar de atunci au început să vorbească mai ceva ca doi adolescenți îndrăgostiți! 

Și uite așa, la două zile după ce au discutat pentru prima oară, au ieșit la o întâlnire. În ziua aceea, Becca a împrumutat ceva din garderoba mamei sale, căci nu mai ieșise cu un bărbat de peste 10 ani, iar Steven a venit îmbrăcat în uniforma sa de poliție.

A urmat și o a doua, bineînțeles, iar mai apoi, de Ziua Mamei în anul 2015, cei doi își confesau dragostea unul față de celălalt.

Imagine cu Becca și Steven în timp ce fac un selfieSursa foto: Facebook

"Era ca o carte deschisă. Nu avea nimic de ascuns. Mi-a arătat tot - contul său bancar și plățile ipotecare la zi. Era o persoană autentică, sinceră, deschisă și iubitoare.", a spus femeia despre noul ei partener.

În luna iunie a anului 2015, Becca a fost cerută de soție. Femeia a acceptat imediat, mai ales că fața fiicei sale s-a luminat când a auzit întrebarea. Fetițele celor doi se înțelegeau deja atât de bine.

După ce s-au logodit, s-au mutat cu toții în apartamentul lui Steven, dar apoi, după nuntă, și-au cumpărat o casă mai mare.

În 2017, după ce a împlinit 35 de ani, Becca a aflat că este însărcinată cu o altă fetiță, Junebug.

"Ne-am cunoscut la o întâlnire pe nevăzute și ne-am căsătorit 4 luni mai târziu. În cele din urmă, dragostea învinge.", spune Becca despre povestea sa de iubire.

Tu ce crezi despre această poveste? Ai speranța că dragostea adevărată va învinge întotdeauna?

Citește și: Un bărbat de 61 de ani se căsătorește cu o tânără de 19 ani și primește binecuvântarea soției sale

Surse articol: Amomama, Newscolony, Indianwomensworld

Surse foto principală: Facebook/Facebook

Surse foto: Facebook

Articolul urmator
Dragoste adevărată dincolo de memorie: Soțul și-a îngrijit soția diagnosticată cu demență aproape 10 ani
Dragoste adevărată dincolo de memorie: Soțul și-a îngrijit soția diagnosticată cu demență aproape 10 ani
Ce incapere din casa ti se potriveste?
Incepe quiz
Ce incapere din casa ti se potriveste?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (26)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.