Mamă de 16 ani nu găsește bonă, își ia fiul de 2 anișori la balul de absolvire ca partener. Cum reacționează oamenii

Mamă de 16 ani nu găsește bonă, își ia fiul de 2 anișori la balul de absolvire ca partener. Cum reacționează oamenii

Redactor Divahair.ro

Maternitatea: cea mai frumoasă și, în același timp, complicată călătorie a unei femei. Cine i-ar putea spune, până la urmă, unei persoane cum să fie o mămică mai bună pentru copilul ei? Fiecare își are propria sa poveste, propriul drum, atunci când se întâmplă să aducă pe lume o minune. Dragostea mamei, este, fără doar și poate, cea mai pură, altruistă și infinită putere de pe acest Pământ.

Melissa Mccabe, o adolescentă de doar 16 ani, a descoperit că a rămas gravidă pe când avea 14 ani. Bineînțeles, sarcina sa timpurie i-a adus remarcile negative ale multor persoane. Dar chiar și așa, fata a încercat să nu se lase afectată de ele. Ea își dorea cu orice preț să elimine celebrul stigmat în legătură cu mămicile adolescente.

Imagine cu Melissa Mccabe în timp ce face un selfie

În luna noiembrie a anului 2020, Melissa l-a adus pe lume pe fiul ei, Arthur. Pe atunci era elevă la Ridgeway High School și se pregătea să dea examenele de absolvire specifice liceului, numite GCSE.

"L-am născut pe Arthur la 15 ani. Tatăl lui nu s-a implicat cu adevărat, așa că m-am descurcat cam cu sprijinul fratelui și al cumnatei mele", povestește ea.

După ce a devenit mămică, Melissa s-a confruntat deseori cu părerile oamenilor răutăcioși. De fiecare dată când ieșea din casă alături de fiul ei, era întrebată dacă Arthur îi este frățior. Tânăra le explica tuturor că micuțul este fiul ei și... se alegea cu numeroase critici. Cine credea, până la urmă, că o adolescentă de doar 15 ani este capabilă să crească un copil?

 Imagine cu Melissa Mccabe alături de fiul ei, de Crăciun

Ei bine, în anul 2022, fata le-a dovedit tuturor că orice este posibil, atât timp cât ai voință. Ea s-a hotărât să urmeze Facultatea de Sănătate și Asistență Socială, pe care o va începe în luna septembrie.

"Fratele meu și cumnata mea au avut grijă de Arthur în noaptea dinaintea examenelor mele, pentru ca eu să pot să mă pregătesc. Nu m-aș fi descurcat la fel de bine dacă nu aș fi avut sprijinul lor.", mărturisește ea.

Între timp, continuă să își prezinte călătoria de mămică adolescentă pe contul ei de TikTok, împărtășind acolo numeroase videoclipuri cu minunea ei. Ea îl consideră pe Arthur "mica ei binecuvântare" și "cel mai bun prieten", motiv pentru care nu se sfiește să se afișeze cu el în mod public.

Imagine cu Melissa Mccabe în timp ce se joacă cu copilul ei

Într-unul din filmulețe postate în mediul online, Melissa prezintă o situație foarte simpatică, dar foarte rar întâlnită în ziua de azi. Ea nu a reușit să găsească o bonă disponibilă în ziua în care trebuia să participe la balul ei de absolvire, așa că s-a decis să-și ia micuțul cu ea la eveniment. Într-adevăr, Arthur a fost cel mai adorabil partener de dans din toate timpurile. Balul a avut loc în ziua de 30 iunie 2022.

"Când a venit momentul balului de absolvire, nimeni nu putea să-l aibă grijă de el și mi-aș fi dorit să poată lua parte la balul meu. I-am comandat un costum și l-am luat cu mine", își amintește ea.

Imagine cu Melissa Mccabe alături de fiul ei, în ziua balului de absolvire

Cei doi s-au distrat de minune și chiar au obținut aprecierea publicului din lumea-ntreagă. Mămica nu se aștepta să primească atât de multă susținere din partea internauților. Mai mult de atât, aceasta a primit ajutorul profesorilor ei, al directorului și al fostului tutore și a vrut neapărat să le mulțumească tuturor pentru asta.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Melissa Mccabe (@melissaabbymccabe)

"Sincer, a fost atât de drăguț să-l am cu mine și să ne facem poze împreună, pentru că nu prea avem poze frumoase și actuale cu noi. I-a plăcut și s-a bucurat de toate gustările de acolo!", mai spune ea.

Videoclipul în care Melissa își împărtășește experiența de la balul de absolvire a strâns peste 1,6 milioane de vizualizări și peste 227.000 de like-uri. Descrierea filmulețului extrem de simpatic este: "Toată lumea merge la balul de absolvire cu iubitul lor, în timp ce eu mi-am luat cea mai mare binecuvântare cu mine"

Mulți prieteni virtuali au reacționat la video-ul respectiv și i-au transmis mămicii gândurile lor bune:

"O, doamne! Ești cea mai bună mamă, cea mai superbă și norocoasă persoană pe care am avut vreodată plăcerea să o văd din toate timpurile."

"Cel mai drăguț partener."

"Nu eram pregătit pentru asta și m-a făcut să plâng. Arăți uimitor, iar micuțul este minunat".

Tu ce crezi despre această poveste simpatică de viață?

Citește și: O mamă îl aruncă pe fiul de 3 ani în cimitir. El aleargă după mașina ei, fără să știe că nu va opri

Surse foto: Facebook, Facebook, Facebook, Facebook

Surse articol: Amomama, BBC, Nypost

Articolul urmator
A trăit în durere cumplită și suferință de când a venit pe lume și a decis să plece din această lume, dar nu înainte de a merge la balul de absolvire, alături de mama ei
A trăit în durere cumplită și suferință de când a venit pe lume și a decis să plece din această lume, dar nu înainte de a merge la balul de absolvire, alături de mama ei
Cum va arata viata ta peste 5 ani?
Incepe quiz
Cum va arata viata ta peste 5 ani?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.7 (7)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.