O tânără de 19 ani pleacă de acasă și devine mamă singură a 54 de copii, iar mai târziu își naște propriul copil

O tânără de 19 ani pleacă de acasă și devine mamă singură a 54 de copii, iar mai târziu își naște propriul copil

Redactor Divahair.ro

Mulți tineri s-ar putea simți confuzi sau extrem de dezorientați după terminarea liceului. Fiind încă niște copii, le vine greu să își stabilească un scop în viață sau să-și facă planuri de viitor. Unii dintre ei aleg chiar să nu urmeze o facultate și își mai oferă puțin timp pentru a-și da seama ce și-ar dori să facă mai departe. Acesta este și cazul lui Maggie Doyne, o adolescentă din SUA.

După ce a terminat liceul, tânăra și-a luat rucsacul în spate și a plecat la drum la mii de kilometri depărtare de casă, într-o călătorie care avea să-i dezvăluie adevăratul sens al vieții. Aceasta se hotărâse să nu își continue studiile și să își caute un scop pe acestă lume.

„Am crezut că trebuie să mă cunosc puțin mai bine”, a povestit ea. Adolescenta și-a părăsit casa din New Jersey în anul 2006 și tot atunci a pornit către est. Aceasta a ajuns într-o mănăstire budistă și chiar a ajutat la construirea unui zid în Fiji, o experiență interesantă de care s-a bucurat din plin.

Ceva mai târziu, când avea 19 ani, a plecat în India, unde a și rămas pentru o vreme. La momentul acela, în Nepal se ducea un război civil teribil, iar mii de familii nepaleze, numeroase femei și copii veneau în India pentru a se salva. Maggie a fost extrem de îndurerată când a aflat despre situația oamenilor de acolo, așa că a decis să meargă alături de un prieten nepalez pentru a da o mână de ajutor.

Realitatea din Nepal era, într-adevăr, tristă. Adolescenta a întâlnit numeroși copii subnutriți, îmbrăcați în haine zdrențuite și a fost profund impresionată de suferințele lor lor. Știa că trebuie să găsească o cale pentru a-i ajuta să ducă o viață mai bună.

„Știam că nu voi putea niciodată să-mi scot acea imagine din cap și că trebuie să încerc să fac ceva.”, a mai zis ea.

După ce a înțeles care este situația din Nepal, tânăra și-a sunat părinții și le-a cerut să îi trimită toate economiile ei, mai exact, 5000 de dolari. Cu toate astea, Maggie își dăduse seama că acea sumă nu era suficientă pentru micuții de acolo, așa că s-a dus în SUA pentru a munci și pentru a câștiga mai mulți bani.

Imagine cu Doyne și toți copiii săiSursa foto: Youtube

Efortul colectiv și-a spus cuvântul

Atunci când s-a întors în Nepal, întregul sat a ajutat-o să construiască o casă pentru copiii abandonați. De-a lungul timpului, vestea s-a răspândit, iar povestea lui Maggie a ajuns în ziare, peste tot în lume. Tânăra a început să primească donații de la oamenii binevoitori.

Într-o zi, aceasta a fost sunată de Cosmopolitan Magazine și a reușit, cu ajutorul lor, să strângă fonduri considerabile. În anul 2007, aceasta a construit un cămin pentru copii numit Kopila Valley Children's Home, care s-a umplut imediat de micuți nevoiași.

Ce a urmat? Ei bine, Maggie s-a atașat enorm de mult de copii de acolo și chiar și ei o priveau ca pe o figură maternă. Ar fi suportat tânăra să se despartă vreodată de acei micuți? Nicidecum! Așa că a devenit mama tuturor, 54 la număr. Aceștia erau în custodia organizației non-profit pe care o înființase ea.

Copiii săi i-au dat puterea de a-și duce misiunea mai depart și tocmai de aceea, în anul 2010, Maggie a fondat și Școala Kopila Valley. Mai apoi, în 2011, a construit și o clinică pentru copii și în 2013 încă una pentru femei.

Imagine cu Maggie Doyne alături de copii nepalezi și femei nepalezeSursa foto: Facebook

Faptele sale minunate au fost răsplătite cu vârf și îndesat, iar locuitorii din Nepal s-au îndrăgostit de-a dreptul de Maggie. Aceasta primea extrem de multă iubire și apreciere din partea nepalezilor și a micuților ei.

„Nu știam că o să mă îndrăgostesc de acei copii și că vom avea această legătură puternică”, a mărturisit ea.

Tânăra a evoluat alături de copii ei, iar aceștia au crescut extrem de frumos alături de super-mămica lor. Luptele sale și grijile de zi cu zi erau aceleași ca ale oricărei alte mame. Avea grijă de cei bolnavi, îi înveselea pe cei supărați și îi încuraja pe cei care aveau nevoie de asta. Maggie avea 28 de ani pe când fiica ei cea mare a primit o bursă în Olanda și a făcut-o foarte mândră.

În 2015, viața ei a luat o altă întorsătură. Atunci a fost declarată „Eroul anului de la CNN” și tot atunci și-a cunoscut soțul, pe Jeremy Power Regimbal. Bărbatul s-a conectat profund cu micuții lui Maggie și asta a determinat-o pe femeie să îl aleagă drept tată pentru copii săi.

Cuplul s-a căsătorit, iar imediat după, super-mămica a rămas însărcinată. Copii săi adoptați au fost extrem de încântați de noua lor surioară și i-au fost aproape mamei lor pe tot parcursul sarcinii. În noiembrie 2021, a venit pe lumea și cel de-al doilea copil biologic al lui femeii.

Imagine cu Maggie Doyne alături de soțul ei și de copiii lor biologiciSursa foto: Facebook

La momentul actual, Maggie conduce „BlinkNow”, o organizație non-profit care include o casă de copii, o școală și un centru de sănătate pentru femei în Surkhet, Nepal. Aceste călătorii și experiențe au ajutat-o să cunoască oameni noi, să exploreze lumea, să-și descopere pasiunea și chiar să depășească ideea de a-și petrece viața între patru pereți, într-o sală de clasă. Se pare că o adolescentă nehotărâtă a reușit să schimbe lumea și să le ofere multora o nouă șansă la viață.

„Dorința mea este ca fiecare copil să aibă o casă și o familie. Mi-aș dori să se poată bucura de sentimentul de siguranță și iubire”, a încheiat ea.

Citește și: Gestul de omenie dezinteresat făcut unui străin i-a adus în cale dragostea vieții ei

Surse articol: Amomama, Brightvibes, Dailyadvent

Surse foto: Youtube, Facebook

Articolul urmator
Un băiat a ajuns pe drumuri chiar în ziua în care a împlinit 18 ani după ce mama lui l-a dat afară din casă
Un băiat a ajuns pe drumuri chiar în ziua în care a împlinit 18 ani după ce mama lui l-a dat afară din casă
Alege numele preferate de copii și aşa ți se va dezvălui ce tip de mamă o să fii
Incepe quiz
Alege numele preferate de copii și aşa ți se va dezvălui ce tip de mamă o să fii

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.8 (11)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.