Mama îi spune fiicei că a avut o aventură și nu știe cine este tatăl ei

Mama îi spune fiicei că a avut o aventură și nu știe cine este tatăl ei

Redactor Divahair.ro

Poți alege multe lucruri în viața asta, însă familia niciodată. Cine nu s-a gândit, la un moment dat, că ar fi fost mult mai bine dacă ar fi putut opta pentru cei care să-i devină părinți? Iar acest lucru se întâmplă deseori în familiile în care conflictul este în floare și diferența de opinie este mai importantă decât orice altceva. Chiar și așa, iubirea poate face minuni și în acest caz. Tot ce trebuie să facem este să o punem în aplicare. Aceasta este o poveste despre o femeie cu suflet mare care a reușit să învingă răul cu puțină dragoste, în ciuda suferinței de care a avut parte încă din copilărie.

O femeia a avut parte de șocul vieții ei la 29 de ani, atunci când a aflat că mult iubitul ei tată, cel care o crescuse și îngrijise cu toată dragostea din lume, nu-i era, de fapt, adevăratul părinte. Cea care i-a confirmat teribila veste a fost chiar mama ei.

Imagine cu Wendy când era mică, alături de tatăl eiWendi Spencer și Roger Rosteck

Sursa foto: Youtube

Wendy Spencer a crescut în California alături de minunata sa familie. Mama ei, LaBerta Goldstein, secretară juridică, și tatăl ei, Roger Rosteck, un inginer hidraulic în Forțele Aeriene, au crescut-o pe micuță în cele mai bune condiții. Dar, din păcate, la vremea aceea, lucrurile nu erau atât de roz, precum ar fi crezut Wendy, iar curând avea să afle asta.

Părinții ei se certau deseori, iar căsnicia lor nu era deloc una puternică. Plus de asta, cei doi erau infideli unul altuia, fapt pe care tânăra l-a aflat foarte târziu. Părinții fetei au divorțat pe când ea era în clasa a treia, iar de atunci, lumea ei s-a destrămat. Era neliniștită și îi era foarte greu să depășească separarea celor despre care ea credea că i-au dat viața. Dar, chiar și așa, pe măsură ce a înaintat în vârstă, tânăra a început să se identifice drept "fata tatălui". Aceasta adora să-și însoțească părintele în diverse excursii la pescuit sau la camping.

Iagine cu Wendy Spencer alături de părinții eiWendy Spencer, LaBerta Goldstein, Roger Rosteck

Sursa foto: Youtube

Mai târziu, pe când era adolescentă, a aflat ceva teribil. Tatăl ei i-a spus că s-ar putea să nu-i fie părinte biologic. Încă de atunci, Wendy nu și-a mai putut lua gândul de la vorbele lui. La 29 de ani, a primit și confirmarea. Mama sa i-a mărturisit că a avut o aventură în anul 1964 și că a descoperit la scurt timp după că a rămas însărcinată. Cu toate acestea, ea nu știa cine putea fi tatăl natural al fiicei sale.

Au mai trecut încă 10 ani până când Wendy l-a convins pe bărbatul care a crescut-o să facă un test de paternitate cu ea. Din păcate, știa deja care era rezultatul. Roger Rosteck chiar nu era tatăl ei. Mai apoi, pe când avea 50 de ani, a făcut un alt test ADN și a descoperit că tatăl ei biologic ar putea fi un bărbat pe nume Bill Miller. Acesta exista în sistem pentru că, în urmă cu mulți ani, a încercat să-și găsească fiica pierdută. Și, ca printr-o minune, chiar a reușit să facă asta.

„Să o găsesc pe Wendy a fost cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat în viață, dar a fost și cel mai dificil.”, a spus el despre întâlnirea cu fiica sa, care avea și ea patru copii la rândul ei.

Imagine cu Bill Miller în timpul unui interviuBill Miller

Sursa foto: Youtube

Într-adevăr, să-și găsească fiica demult pierdută a fost cu adevărat o binecuvântare pentru Bill, însă s-a confruntat cu multe alte probleme de atunci. De ce? Ei bine, Wendy era parțial evreică și avea un soț de culoare, ceea ce l-a șocat pe bărbat. Chiar și copiii femeii erau de culoare, fapt care l-a deranjat și mai tare.

Acesta avea numeroase opinii extrem de controversate și chiar rasiste, care au dezamăgit-o foarte tare pe fiica sa. Ea i-a spus de multe ori că obișnuiește să facă observații răutăcioase, însă bărbatului nu i-a păsat.

În plus de asta, Wendy a mai aflat detalii despre el și despre bunicul ei, Emmett Elliot Miller, care au speriat-o teribil. Chiar și așa, soțul ei, Victor Spencer, director de vânzări la un centru de fitness, a ascultat-o de fiecare dată când era tristă și a ajutat-o să se simtă mai bine și să depășească diferențele.

Imagine cu Wendy Spencer în timpul unui interviuWendy Spencer

Sursa foto: Youtube

Oricât de dureros era să petreacă timp lângă cel care i-aa dat viață, Wendy nu a renunțat niciodată la ideea de a-și construi o relație cu acesta. Chiar și Bill a început să-și dea silința în acest sens. „Mi-e greu că Wendy a ales un bărbat de culoare ca soț. Dar o să încerc să fac tot ce pot. Voi încerca să fiu un tată cât de bun pot pentru fiica mea și un bun bunic pentru nepoții mei.”, a mai mărturisit bărbatul.

Imagine cu Wendy Spencer alături de tatăl ei biologic și un bebelușWendy Spencer și Bill Miller

Sursa foto: Youtube

Într-adevăr, nu ne putem alege familia. Dar ceea ce putem face este să-i acceptăm pe părinții noștri și să îi iubim așa cum sunt, în ciuda diferențelor de opinie dintre noi. Wendy, în acest caz, ne dovedește tuturor că merită să faci acest lucru. Poate că într-o zi, inima lui Bill se va înmuia, iar părerile sale rasiste și răutăcioase vor dispărea. Iar asta doar mulțumită celei care a crezut în el, fiica sa.

Tu ce crezi despre această poveste?

Citește și: Fratele moștenește un conac, sora moștenește o cheie veche și un bilet. Ce a urmat e demn de scenariu de film

Surse articol: Amomama, Bbcgossip, Kveller

Sursa foto principală: Youtube

Surse foto: Youtube

Articolul urmator
Mama îi spune fiicei că a fost schimbată la naștere, fata își face testul ADN ani mai târziu și descoperă că a fost o minciună
Mama îi spune fiicei că a fost schimbată la naștere, fata își face testul ADN ani mai târziu și descoperă că a fost o minciună

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.