Mama îi spune fiicei că a fost schimbată la naștere, fata își face testul ADN ani mai târziu și descoperă că a fost o minciună

Mama îi spune fiicei că a fost schimbată la naștere, fata își face testul ADN ani mai târziu și descoperă că a fost o minciună

Redactor Divahair.ro

Uneori, persoana pe care o iubești cel mai mult este și cea care îți poate da o lovitură incredibilă și dureroasă. Asta s-a întâmplat și în cazul lui Crystal Dangel, care a fost mințită crunt chiar de propria ei mamă.

Crystal Dangel avea doar nouă ani atunci când a primit o veste teribilă din partea părinților ei. Aceștia i-au explicat fetiței lor că fusese schimbată la naștere, fapt care, aparent, era deja cunoscut de toți apropiații ei. Toate rudele ei știau, colegii de la școală știau și chiar și doctorul ei știa. 

Imagine cu Crystal Dangel în copilărieSursa foto: Lovewhatmatters

Fetița de atunci nu a fost deloc fericită să afle că fusese despărțită de părinții ei biologici la naștere, așa că a rugat-o pe mama ei să-i facă o promisiune: atunci când va împlini 18 ani, o va ajuta să își găsească adevărații părinți. Din păcate, femeia nu și-a respectat niciodată angajamentul. Nici măcar nu avea de gând să facă asta. 

Anii au trecut cu greu pentru Crystal Dange, care suferea își dorea din tot sufletul să afle mai multe despre cei care i-au dat viață. Dar fetița nu și-a pierdut niciodată speranța. Aceasta credea că va veni și acel moment în care mama ei va începe să-și caute fiica biologică sau o va ajuta pe ea să-și regăsească părinții.

Atunci când a împlinit 18 ani, adolescenta a mai avut parte de un alt șoc. Aceasta i-a amintit mamei sale despre promisiunea făcută, însă femeia i-a spulberat toate visele. Ea a refuzat cu orice preț să vorbească sau să facă vreun demers în acest sens, explicându-i că nu simțea nevoia să-și cunoască fiica adevărată.

Imagine cu Crystal Dangel când era mică și toată familia saSursa foto: Lovewhatmatters

Fata s-a înfuriat nespus de mult în acel moment, dar a hotărât să pornească de una singură în călătoria pe care o aștepta de atât de mult timp. Și așa a început o întreagă aventură. În anul 2007, după ce nu a reușit să afle nimic despre familia ei, Crystal a hotărât să facă un test ADN. Acesta a confirmat, într-adevăr, că bărbatul care a crescut-o și s-a chinuit să îi ofere o viață bună nu era tatăl ei natural. Totuși, în document nu scria nimic despre mama ei.

După ce a primit rezultatul, adolescenta și-a sunat mama să îi dea mare veste. În timpul conversației pe care a avut-o cu aceasta, Crystal și-a dat seama că femeia încearcă să îi ascundă ceva. Într-adevăr, intuiția ei a fost corectă.

După ce a vorbit cu ea, tânăra a contactat compania care îi oferise rezultatul testului și a aflat imediat că mama ei o mințise toată viața. Femeia era mama ei adevărată. Dar ce motiv ar fi avut ea să își mintă fiica? Ce motiv ar fi avut să-i spună că nu este mama sa naturală?

Imagine cu testul de ADN al lui Crystal DangelSursa foto: Lovewhatmatters

Ei bine, nu a durat mult timp până când adolescenta a mai primit o altă lovitură de la viață și a mai descoperit un alt aspect despre existența sa. Ea era rezultatul unei aventuri de o noapte, motiv pentru care mama ei a ales să o mintă. Nu doar pe ea, ci și pe toți apropiații familiei lor. 

În anul 2018, după ce a făcut mai multe cercetări și alte teste, Crystal a reușit să își găsească rudele din partea tatălui. Iar mulțumită unui străin care se prezentase drept "îngerul căutător", tânara a reușit să-și regăsească adevăratul tată în mai puțin de 24 de ori. 

Din fericire pentru ea, deși a fost despărțită o viață întreagă de acea jumătate a familiei ei, Crystal a fost primită cu brațele deschise de toate rudele din partea tatălui ei. 

Imagine cu Crystal Dangel și tatăl ei biologicSursa foto: Lovewhatmatters

Chiar dacă și-a regăsit adevăratul părinte, tânăra nu a renunțat niciodată la bărbatul care o crescuse și o îngrijise. Relația lor nu s-a schimbat în niciun fel, cei doi iubindu-se și înțelegându-se la fel de bine în continuare.

Se pare că povestea dramatică de la nașterea lui Crystal a fost doar o născocire a mamei sale. Acest scenariu nu a fost greu de crezut de alții pentru că, din păcate, în realitate, se întâmplă și astfel de incidente.

Tu ce crezi despre această poveste? De ce a fost mințită Crystal tocmai de propria ei mamă?

Citește și: Mama dă gemenii bebeluși spre adopție, îi revede, neașteptat, după 60 de ani

Surse articol: Amomama, Lovewhatmatters, Newsparrots

Surse foto: Lovewhatmatters

Articolul urmator
La vârsta de 16 ani trebuia să mă bucur de petrecerile în pijamale, dar eu am fost vândută unor bărbați pe care nu i-am cunoscut în viața mea
La vârsta de 16 ani trebuia să mă bucur de petrecerile în pijamale, dar eu am fost vândută unor bărbați pe care nu i-am cunoscut în viața mea
Ai fost binecuvântată ori blestemată la naștere?
Incepe quiz
Ai fost binecuvântată ori blestemată la naștere?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.2 (20)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.