Mama dă gemenii bebeluși spre adopție, îi revede, neașteptat, după 60 de ani

Mama dă gemenii bebeluși spre adopție, îi revede, neașteptat, după 60 de ani

Redactor Divahair.ro

Uneori, soarta te pune în fața unor evenimente greu de suportat și te obligă să iei cele mai dificile și inconfortabile decizii. Dar, dacă îți găsești puterea de a trece peste toate obstacolele care se aruncă în fața ta, vei reuși, mai apoi, să înveți să trăiești cu integritate.

Marge Garguilo a ales să păstreze un secret incredibil timp de zeci de ani, mai exact, aproape 60. Pe când avea 20 de ani, a rămas gravidă din greșeală. A decis să-și dea copilul spre adopție, sperând că altcineva îi va putea oferi o viață mai bună.

 Colaj cu o imagine cu Marge Garguilo și băieții ei și o imagine cu fii lui marge cu părinții lor adoptiviGemenii lui Marge Garguilo și părinții lor adoptivi / Marge Garguilo și băieții ei

Surse foto Facebook/Facebook

Ea a călătorit din New York la Arizona, unde locuia mătușa sa, pentru a putea naștere în secret și pentru a-și putea da bebelușul spre înfiere. În ziua în care a devenit mamă, a avut parte de o surpriză extraordinară. Aceasta nu a adus pe lume doar un copil, așa cum se aștepta, ci a născut doi băieți gemeni.

După naștere, tânăra de atunci s-a dus la creșă să-și mai privească micuții încă o dată, crezând că acela va fi și ultimul moment în care îi va vedea în această viață. Ei bine, realitatea avea să fie alta.

"Am vrut să mă asigur că vor rămâne împreună. Sunt frați, voiam să rămână împreună", a povestit Marge despre momentul în care și-a dat copiii spre adopție.

Din fericire, Steve și Dave Bibel, căci așa îi cheamă pe cei doi fii ai săi, au dus o viață minunată, chiar dacă au fost departe de mama lor biologică. Aceștia nu și-ar fi imaginat niciodată că, la un moment dat, se vor reuni cu femeia care le-a dat viață.

Imagine cu Steve Bibel și familia sa în excursieSteve Bibel și familia sa

Sursa foto: Facebook

Niciodată să nu spui niciodată

Ei bine, mulțumită surorii lui Marge, imposibilul a devenit posibil. Dorind să o ajute, femeia a luat măsuri și a intrat pe site-ul 23andMe, cu ajutorul căruia, ulterior, i-a găsit pe cei doi nepoți ai săi.

Astfel că, la vârsta de 60 de ani, în anul 2020, Steve și Dave s-au reunit cu mama lor. Chiar în aceea zi, Marge împlinea 80 de ani și a primit cel mai frumos cadou de aniversare - revederea cu proprii ei copii. Dave a călătorit din Texas, iar Steve din California pentru a se putea întâlni cu mama lor în Pheonix, Arizona.

 Imagine cu Marge Garguilo în timp ce dă un interviuSursa foto: Youtube

Atunci când a văzut-o, în sfârșit, pe femeia care i-a dat viață, Dave a povestit că simpla ideea de a se reconecta cu ea i se părea imposibilă. De asemenea, cu zâmbetul pe buze, a declarat că reuniunea lor i-a părut absolut uimitoare.

"Este incredibil, încă nu pot să cred că se întâmplă asta.", a mărturisit Marge în acel moment.

Povestea celor trei este doar o altă dovadă că minunile se întâmplă atunci când te aștepți mai puțin. Uneori poate dura o lună, alteori 60 de ani, dar cu siguranță că dacă vei continua să speri, vei avea parte de un final fericit.

Tu ce crezi despre această poveste?

Citește și: O mamă și-a lăsat fiica la orfelinat pentru a o salva de la moarte, iar a doua zi a aflat că fata ei a dispărut

Surse articol: Amomama, Parentingisnteasy, Dailyadvent

Surse foto: Facebook, Youtube

Articolul urmator
Bărbatul își înșală soția. După mulți ani, o femeie găsește o geantă cu bani și un plic pe care era scrisă povestea infidelității
Bărbatul își înșală soția. După mulți ani, o femeie găsește o geantă cu bani și un plic pe care era scrisă povestea infidelității
Alege numele preferate de copii și aşa ți se va dezvălui ce tip de mamă o să fii
Incepe quiz
Alege numele preferate de copii și aşa ți se va dezvălui ce tip de mamă o să fii

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.4 (40)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.