Mamă singură de doi copii, care a crescut în centre de plasament, adoptă șase băieți

Redactor Divahair.ro

Se spune că nimeni niciodată nu-ți va putea înțelege mai bine durerea decât o persoană care a trecut deja prin ea. O femeie care a fost luată în plasament atunci când era doar un copil și care nu a fost adoptată de altcineva vreodată a înfiat șase copii pentru ca aceștia să nu treacă prin ce a trecut ea.

Jessica Benzakein este mama-eroină, pe care soarta a învățat-o să împartă iubire și bucurie în jurul ei, chiar dacă parcursul vieții sale a fost unul tragic. Pe când avea doar 12 ani, Jessica a fost luată din propria ei casă, după ce mama sa i-a pierdut custodia. Adolescența și-a petrecut-o mutându-se dintr-o casă de plasament în alta, căci nimeni niciodată nu și-a dorit să o ia acasă.

Imagine cu femeia orfană care a adoptat șase copii în sala de judecatăSursa foto: Youtube

Ea era doar unul dintre miile de copii din sistem din SUA care așteptau să-și găsească o familie. Din păcate, Jessica nu a avut parte de această bucurie niciodată, fapt care i-a afectat întreg parcursul în viață. Atunci când a fost luată de la mama ei, aceasta depășise deja vârsta ideală pe care și-o doresc majoritatea familiilor care adoptă. De asemenea, era mult prea tânără pentru a trăi independent și mult prea nepregătită pentru viață.

Următorii șase ani au fost extrem de dificili pentru micuța Jessica. Aceasta nu și-a găsit niciodată un loc al ei, nu a simțit că aparține și s-a luptat constant cu singurătatea și lipsa de dragoste și afecțiune.  

În cele din urmă, după ce a împlinit vârsta majoratului, a pornit pe propriul său drum, dar întotdeauna a simțit că este responsabilitatea ei să facă bine în jurul său și să ajute copiii care trăiesc experiențe similare. Într-un final, Jessica a devenit mamă a doi copii minunați Eli (14 ani)  Brenna (9 ani), pe care, din păcate, a ajuns să îi crească singură.

Imagine cu femeia orfană care a adoptat șase copii în sala de judecatăSursa foto: Youtube

Deși era mamă, ceva tot lipsea. Atunci și-a dat seama că menirea ei principală în această viață este aceea de a ajuta copiii fără familie. Inițial, femeia și-a dorit să adopte un băiat, însă s-a întors acasă cu nu mai puțin de... șase. Cu toții tânjeau după dragoste și iubire, căci nimeni nu le dusese grija vreodată. Și uite așa, Jessica Benzakein a devenit mamă pentru Will (17 ani), Carter (14 ani), Sidney (13 ani), Buddy (8 ani), Kendrich (6 ani) și T.J. (4 ani). Ea i-a adoptat pe toți tocmai pentru că nu a vrut să-i despartă. Și ea fusese separată de propriul ei frate și nu voia ca ei să treacă prin aceeași durere cumplită.

Mulți o consideră pe Jessica mamă-eroină, însă părerea ei este total alta. Modestă, consideră că ea este cea norocoasă, tocmai pentru că băieții pe care i-a adoptat i-au schimbat viața în bine și i-au adus fericirea.

„Mi-au dat un scop în viață. Am trecut de 20 de ani crezând că nu aveam nevoie cu adevărat de o familie. Dar aveam.”, a povestit ea.

Adopția celor șase băieți a fost oficializată în anul 2019, într-o sală de judecată din Milwaukee. Copiii erau extaziați, înțelegând că, în sfârșit, după atâta așteptare, cineva chiar urma să le facă viața mai frumoasă, iubindu-i. Atunci când judecătorul a întrebat dacă adopția este în interesul copiilor, cu toții au spus fericiți că fac o echipă extraordinară împreună. Jessica a menționat că s-ar putea să nu fie cea mai bună mamă din lume, însă cu siguranță că este cea mai bună mamă a lor. Mai mult, unul dintre copii a menționat chiar că nu este important dacă adopția va fi oficială sau nu. Iubirea nu ține cont de astfel de granițe, iar el întotdeauna își va vedea părinții adoptivi și frații vitregi ca pe adevăratele sale rude.

Viața de familie poate fi grea, mai ales atunci când ai de crescut opt copii. Dar Jessica nu se lasă afectată de asta. Ea își iubește toți copiii și este dispusă să facă absolut orice pentru a le face viața mai ușoară și mai frumoasă... pentru că ea nu a avut parte de asta.

În prezent, în casa lui Jessica Benzakein, atmosfera este de-a dreptul dinamică. Copiii ei se bucură din plin de petreceri obișnuite cu dans, maratoane de film și de seri de vineri cu multă pizza .

„Ne distrăm aici. Este un haos total, în sensul bun. Au un loc sigur în care pot greși, pot râde, pot glumi și se pot distra împreună. Trăim ca o familie adevărată de mult timp. Dar acum, nimeni nu ne poate spune că nu suntem așa ceva.”, a spus femeia. 

Citește și: La 20 de ani de la moartea fiicei nou-născute, un bărbat aude: „Tată, în sfârșit te-am găsit”

Sursă articol: TukoPop.inquirerAmomama

Surse foto: Youtube

Articolul urmator O familie îl adoptă pe cel mai bun prieten al fiului lor, după ce acesta trecuse, până la 10 ani, prin 26 centre de plasament

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.