"Nu este ușor să fii părinte unic, dar recompensele sunt nemăsurabile", o mamă singură adoptă șase copii și le schimbă viața pentru totdeauna

"Nu este ușor să fii părinte unic, dar recompensele sunt nemăsurabile", o mamă singură adoptă șase copii și le schimbă viața pentru totdeauna

Redactor Divahair.ro

Să fii părinte singur este, cu adevărat, o mare provocare. O persoană care își crește de una singură copiii trebuie să joace atât rolul de mamă, cât și de tată și să se ocupe constant de nevoile emoționale, financiare și de dezvoltarea micuților săi. Responsabilitățile care ar fi trebuit împărțite între doi parteneri cad pe umerii unui singur părinte și, la un moment dat, situația poate deveni copleșitoare.

Chiar și așa, există oameni sau, mai bine zis, eroi, care își pot asuma rolul de părinți singuri și care reușesc, până la urmă, să le ofere micuților săi vieți normale, împlinitoare. Susan Noelle Smith, de exemplu, este o mămică singură cu suflet mare și plin de compasiune, care a luat sub aripa sa protectoare nu unul, ci șase copii.

Dragostea și devotamentul ei au împins-o spre a deveni un părinte minunat, deși, la început, nu credea că va reuși să o facă. Atunci când s-a hotărât să adopte se mutase într-un oraș nou, departe de familia sa și avea un singur prieten care locuia în apropiere. Dar în ciuda situației sale nefavorabile, nu s-a dat bătută și s-a luptat din răsputeri să le ofere celor șase copii o viață mai bună.

Susan Noelle Smith este originară din Texas și și-a dorit dintotdeauna să devină mămică. Mai mult de atât, a devenit interesată de adopție încă de la o vârstă fragedă și a sperat că va putea face acest lucru într-o bună zi, chiar dacă nu știa exact ce presupune asta pentru o femeie singură.

Imagine cu Susan în timp ce își îmbrățișează doi dintre cei șase copii 

Și așa, cu timpul, dorința a devenit tot mai puternică, motiv pentru care mămica nu și-a mai putut ignora chemarea. Călătoria sa a început odată ce l-a luat pe micuțul Jackson în plasament, în casa sa, pe când el avea doar nouă luni.

Atunci, pentru că voia să se obișnuiască cu noul său rol, Susan și-a luat șase săptămâni libere. Dorea să se apropie de băiețel și să îl facă să se simtă confortabil în preajma sa. Inițial, ea a fost îngrijorată pentru faptul că oamenii ar putea să-i judece decizia de a fi mamă singură. Dar teama ei a luat sfârșit în momentul în care a decis să-l ia pe Jackson cu ea la o adunare.

Acolo, o femeie mai în vârstă i-a explicat că face o treabă minunată și că băiețelul ei este foarte drăguț, ceea ce a făcut-o pe Susan să se simtă liniștită și motivată. Jackson a fost adoptat în mod oficial de Susan în anul 2015, iar ziua respectivă a devenit, fără doar și poate, una dintre cele mai frumoase amintiri ale lor.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Susan Noelle Smith (@susannoellesmith)

După ce băiețelul a împlinit trei ani, mămica s-a hotărât să își redeschidă ușa pentru adopție. Pe parcursul a cinci ani, exact nouă bebeluși i-au fost dați în grijă. Imediat după, la cinci ani de când devenise în mod oficial mămică adoptivă, Susan a decis să ia o pauză și a plecat într-o vacanță în Hawaii alături de copilul ei. La scurt timp după ce s-a întors de acolo, și-a dat seama că trebuie să ia un alt copil sub aripa sa protectoare. Și așa a intrat în familie și micuțul Bear. Imediat după ce l-a cunoscut, mămica și-a dat seama că nu va putea renunța niciodată la el, chiar dacă era o provocare foarte mare să aibă grijă de doi copii.

Dar câteva luni mai târziu, ea a mai avut parte de o surpriză. A primit un nou telefon de plasament. De data aceasta, mama biologică a lui Bear a adus pe lume un nou copil, Lilou. Susan a înțeles că nu trebuie să îi țină pe cei doi frați despărțiți, așa că a luat-o și pe fetiță în casa sa.

La doar câteva luni după ce s-a alăturat Lilou, mămica a mai primit un nou telefon pentru a lua un copil în plasament. Și așa și-a făcut intrarea si Auggie, care, din păcate, era extrem de fragil și avea numeroase probleme de sănătate.

După ce micuța Lilou a împlinit un an, și spre surprinderea tuturor, mama biologică a ei și a lui Bear a mai adus un al treilea copil pe lume, pe Luca. Cum Susan își promisese să nu despartă niciodată frații, și acest bebeluș a ajuns, de asemenea, în casa ei. Și nu a mai trecut mult timp până când un al șaselea copil s-a alăturat familiei.

Imagine cu Susan și toți cei șase copii ai ei

Se pare că dragostea și devotamentul de care dispune Susan au transformat-o, cu adevărat, într-o eroină, căci nu mulți sunt cei care ar putea îngriji de unii singuri șase copii. Însă această mămică originară din Texas o face și merită aprecierea tuturor pentru asta.

Tu ce crezi despre această poveste emoționantă? Consideri că familia are vreo legătură cu ADN-ul?

Citește și: "Mi-am ascuns sarcina când aveam 18 ani pentru că mi-a fost frică și rușine". Mama se reunește cu fiica ei după 18 ani de când a abandonat-o

Surse foto: Instagram, Instagram, Instagram, Instagram

Surse articol: Brightside, Amomama, Lovewhatmatters

Articolul urmator
A plănuit toată viața nunta cu iubita lui, dar după cinci zile de când au reușit să spună "DA" bărbatul a început pregătirile pentru înmormântare
A plănuit toată viața nunta cu iubita lui, dar după cinci zile de când au reușit să spună "DA" bărbatul a început pregătirile pentru înmormântare
Alege numele preferate de copii și aşa ți se va dezvălui ce tip de mamă o să fii
Incepe quiz
Alege numele preferate de copii și aşa ți se va dezvălui ce tip de mamă o să fii

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.